zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11910 Dátum: 13 jan 23, 21:12:34 » |
|
Az rossz lehetett.  Én már jó néhányszor eltörhettem volna valamimet. Egyszer tornateremben igen nagyot erősen estem fejre és kutyabajom volt. Még agyrázkódásom sem volt szerencsére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11911 Dátum: 13 jan 23, 21:24:38 » |
|
1x a Jabil (Tiszaújváros) nevezetű gyárban dolgoztam éjszakásban és hazafelé menet a Volán megállóban elestem (szaladtak a buszhoz és hanyatt estem) telibe a betonba vertem be a fejem hátulját, és jókora púp keletkezett ott 1 óra múlva. De elmúlt pár nap múlva. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11912 Dátum: 13 jan 23, 21:30:27 » |
|
Na az nagy szerencse volt hogy komolyabb baj nem történt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11913 Dátum: 13 jan 23, 21:35:41 » |
|
Főleg h orvos sohasem látta azt a púpot.  Orvoshoz tényleg csak akkor megyek ha nagyon nagy gáz van (utálok sorban állni/ülni). 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11914 Dátum: 13 jan 23, 21:40:44 » |
|
Én csak akkor megyek ha nagyon fáj a torkom több napja. Folyton a manduláim betegszenek meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11915 Dátum: 13 jan 23, 21:53:22 » |
|
Én ilyen megfázás/torokgyulladásos betegséggel akkor voltam utoljára orvosnál amikor még iskolás voltam és ugye kellett az igazolás is nem csak gyógyszer.  illetve amikor van úgy h valami recept nélkül is kapható (általában a megfázást ilyenekkel kezelem) de receptre olcsóbb akkor feliratjuk telefonon és a receptet csak kiadják az ajtón. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11916 Dátum: 13 jan 23, 21:57:36 » |
|
Nálam is csak a torokfájásnál kell receptet kérnem mert azon kívül nem szoktam beteg lenni és fájdalomcsillapító mindig van nálunk ha nagyon szükséges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11917 Dátum: 13 jan 23, 22:16:18 » |
|
Nálunk náthánál az algopiryn a sztár meg ilyen evőkanállal adagolós édes folyadék. De amióta antihisztamint (allergia elleni szer) szedek azóta nem fázok meg csak nagyon ritkán. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11918 Dátum: 13 jan 23, 22:21:18 » |
|
Elég a szervezetednek az allergia így jobban védekezik más ellen (tudom most ez kicsit értelmetlen). Én örülök hogy semmire nem vagyok allergiás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11919 Dátum: 13 jan 23, 22:29:23 » |
|
Valami olyasmi a működése ennek h van a hisztamin nevű hormon (ami az idegen anyagok kilökéséért felelős) és ha sok van belőle akkor azt is "kilökné" ami ártalmatlan. De ez lecsökkenti ennek a szintjét így csak akkor "jelez" az immunrendszer tünetekkel ha már nagyon sok "idegen anyag" van.  Egyébként pont a macskaszőrre vagyok allergiás. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11920 Dátum: 13 jan 23, 22:32:12 » |
|
Anyám meg mindenféle állatszőrre és nála sajnos az aszmás tünetei vannak, de szerintem már ő sem tudna macska néljül lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11921 Dátum: 13 jan 23, 22:35:36 » |
|
Gondolom ő is szed valamit, ha nem szednék semmit azóta amióta hoztam a cicát (2010 ősze) akkor már lehet h csak kísértetként járnék fel ide. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11922 Dátum: 13 jan 23, 22:37:47 » |
|
Igen szed természetesen gyógyszert rá. Egy boszit leterítene az allergia? Bár szellemnek sem annyira rossz. Én már voltam álmomban még ha csak félig is, és nagyon jó volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11923 Dátum: 13 jan 23, 22:43:27 » |
|
Hát ennek a boszinak nincs mostanában egyensúlyban a teste a lelkével,  ezért is van h "erőingadozásom" van.  és nincs rosszabb 1 instabil boszorkánynál. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 23, 22:47:28 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11924 Dátum: 13 jan 23, 22:47:05 » |
|
Jó tudni hogy vannak dolgok mik befolyásolják az erőtöket. Csak nehogy valaki elkapjon és elégessenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|