Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11865 Dátum: 13 jan 21, 23:30:15 » |
|
Ah bocsánat félreolvastam. Így már értem. Én voltam a hülye. Felköltöttét olvastam.. mondom ok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11866 Dátum: 13 jan 22, 06:37:00 » |
|
Sziasztok! Készítettem egy sablont Nektek, illetve pontosabban azoknak, akik nem akarnak hozzászólni egy-egy témához, de mégis megteszik. A sablon azért jó, mert így még annyira sem kell megerőltetni magatokat, mint amennyire eddig és elég csak kitörölni a felesleget, aztán máris mehet a komment.  A pesszimista-realistaA világ mindig ilyen volt, és ilyen is lesz / A világbéke szerintem is elérhetetlen, mert az ember alapvetően rossz / Az emberek sajnos mindig is kegyetlenek voltak a másikkal / Az emberiség már megérdemelné, hogy kipusztuljon / A témalezáróNa de hagyjuk a témát emberek / Fölösleges erről beszélni, hisz úgy se fog változni tőle semmi / Hagyjuk inkább, Peace and Love / Okos enged, szamár szenved! / Na de, nektek milyen napotok volt? A cinikusJajj de imádom mikor megjönnek az okosak / Látom már megint megy a vitázás, milyen kis okosak vagytok / Vitatkozzatok csak hajnalig értelmetlenül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #11867 Dátum: 13 jan 22, 07:27:34 » |
|
Laterneman: Fölösleges erről beszélni, hisz úgy se fog változni tőle semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #11868 Dátum: 13 jan 22, 07:32:43 » |
|
Ez jó, és hasznos is. Én a 2. és a 3. hibridje vagyok, bár mostanra már egyre jobban meg tudom állni, hogy hozzászóljak, és akkor nem lesz szükségem erre. Pl. tegnap már elkezdtem ide írni egy hszt, de aztán észbe kaptam szerencsére. xD Amúgy csak a fórumokon való "vitázást" tartom egy ideje f*szságnak, de nagyon. Az interneten keresztül senkit se lehet meggyőzni semmiről. Teljesen értelmetlen, ráadásul - legalábbis számomra - egyáltalán nem szórakoztató, sőt kifejezetten idegesítő tevékenység. (Ezt a 2.es sablonhoz kéne tenni, így hamar kap egy kis reklámot ez az elv.  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #11869 Dátum: 13 jan 22, 08:55:21 » |
|
Állatot ölni szerintem is szemétség, ha nem akarjuk megenni, vagy nem önvédelemből tesszük. Lehet, hogy a szóban forgó illetőt, megtámada a kutya, de az képzett szamuráj lévén reflexből kettévágta.
Kora reggel mit keres ennyi öreg az SZTK-ban? Ők ráérnének, nekik már úgyis mindegy, így csak minket, a jövőt hátráltatják. Hazaáruó bagázs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11870 Dátum: 13 jan 22, 10:37:14 » |
|
Jajj de imádom mikor megjönnek az okosak. Okos enged, szamár szenved! Na de, nektek milyen napotok volt?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 22, 10:37:46 írta Loah »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11871 Dátum: 13 jan 22, 10:59:27 » |
|
Loah 10:37-kor még épp csak kezdődik a napom, bár eddig egészen jó. Noemimi itt aludt nálam, mert este kicsit iszogattunk. 8:30-kor keltett az ébresztője. Olyan volt mintha a pokolban lennék. De utána jót beszélgettünk. Jah és ettem bacon-t kenyérrel reggelire, mostmár csak teát kéne főzni hozzá. Hát úgy eddig ennyi.
Délután japánra kellene tanulni, de... de aludni akarok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #11872 Dátum: 13 jan 22, 15:37:41 » |
|
Amúgy csak a fórumokon való "vitázást" tartom egy ideje f*szságnak, de nagyon. Az interneten keresztül senkit se lehet meggyőzni semmiről. Teljesen értelmetlen, ráadásul - legalábbis számomra - egyáltalán nem szórakoztató, sőt kifejezetten idegesítő tevékenység.
Azért nem feltétlen. Ha valaki nem ragaszkodik megveszekedetten az elveihez, és nem annyira merev és begyöpösödött, hogy ne hagyja az elméjébe beszivárogni egy vita folytán a másoktól jövő információáradatot, akkor az a vita igenis hasznos és élvezetes. Mondjuk ez pont nem ilyen, mert mindenki erőszakosan és durván fejti ki a véleményét, az ilyen viták nem is viták, hanem inkább valami ilyesmik. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11873 Dátum: 13 jan 22, 16:16:29 » |
|
Amúgy csak a fórumokon való "vitázást" tartom egy ideje f*szságnak, de nagyon. Az interneten keresztül senkit se lehet meggyőzni semmiről. Teljesen értelmetlen, ráadásul - legalábbis számomra - egyáltalán nem szórakoztató, sőt
Nem minden esetben igaz, de ha így is van, akkor ez csak a felszín. Én például ha nem is értek egyet sok mindenben itt (és máshol) spontán elgondolkozom az írtakon, hogy miért is van úgy, ahogy, vagy épp miért nem úgy van. Mindenképp hozzájárul az ember más egyének fejlődéséhez, még ha tudattalanul történik is a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #11874 Dátum: 13 jan 22, 20:03:12 » |
|
Kis szünet...
------
Téma újra megnyitva. Ilyet többet nem akarok látni itt. Tőlem lehet vitázni, és a hippiséget se várom el senkitől, nem kell szeretni a másikat, de azért vannak határok amiket nem lépünk át. Nem vademberek vagyunk, akik pont ma estek le a fáról, és máris a bunkósbotot lengetik.
Moderátor
Ui.: A nagy takarítás közepette véletlenül Laternemantől törötlem egy olyan hozzászólást is, ami nem kapcsolódott ehhez az esethez. Ezért elnézést kérek. Ha emlékszel még a tartalmára, és fontosnak tartod, másold vissza nyugodtan, én sajnos nem tudom visszaállítani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 22, 21:10:20 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11875 Dátum: 13 jan 22, 21:16:58 » |
|
Semmi gáz, nem volt fontos, illetve Loah cimbora, akinek címeztem szerintem úgy is látta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11876 Dátum: 13 jan 22, 21:20:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #11877 Dátum: 13 jan 22, 21:22:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #11878 Dátum: 13 jan 22, 21:31:16 » |
|
áh inkább hagyjuk ezt a témát  nincs értelme ezekről beszélni arra ott van a vita topic  már bánom én is hogy hozzá szoltam, de akkor úgy éreztem muszáj megtennem... beszéljünk inkább valami vidámabbról  pl arról hogy jövőhéten végre meglesz a kicsi kaméleonoom  annyira várom már 
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11879 Dátum: 13 jan 22, 21:50:25 » |
|
Láttam róla a képet Eperke. Tényleg aranyos.  Azt hittem hogy aligátor teknőst szeretnél, azzal mi lett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|