zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11295 Dátum: 13 jan 14, 22:26:17 » |
|
Éjfél már valentinra készül. Hidd el addigra lesz még egypár párocska még ha csak itt a fórumon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #11296 Dátum: 13 jan 14, 22:27:40 » |
|
Ó, Szabi2 nagyon jól néz ki, egyszer megkapta hogy úgy néz ki, mint egy 20 éves. xD Hiába, az én férjem.  xD És 16 éves vagy? Idősebbnek nézel ki egy kicsivel.
Nem tudom, asszem az arcszőrzetem biztosítja nekem ezt a megjelenést. Ejnye, Éjfél  Nem, neem egyébként érdekes, mert egy Zita nevű osztálytársam van, akivel próbálgatok kicsit jobb viszonyt kialakítani. ui.: uram atyám. Kicsit elnézek, és 11 új válasz xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #11297 Dátum: 13 jan 14, 22:29:06 » |
|
eltemetni valami olyan helyre a lelked mélyén ahonnan nem jönnek elő, lakatot rájuk. Jézusom Aes, ezt ugye nem gondolod komolyan? Ilyenektől lehet megőrülni, ha az ember elfojtja magában az érzéseket, de legalábbis egy érzelmi ronccsá válni. Fel kell dolgozni őket, és megoldani a problémákat, amit lehet, amit meg nem azt elfogadni. Lehetséges, hogy meg lehet tőle őrülni, de egyfelől ez ellen is lehet tudatossággal védekezni, másfelől pedig az általam javasolt eljárás jó arra, hogy időt nyerj vele saját magadnak, és lehetőséged legyen arra, hogy megoldásokat keress - és jó esetben találj - egyes dolgokra. Amúgy meg, végül is őrültnek se feltétlenül rossz lenni, max csak akkor ha ön- és/vagy közveszélyessé válsz. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11298 Dátum: 13 jan 14, 22:29:23 » |
|
Amúgy meg pont szerkeszteni akartam..  :D Mert hanii neked amúgy közöd van Szabihoz? Mert ha csak itteni család-barát viszony akkor meg ne izélj...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #11299 Dátum: 13 jan 14, 22:29:58 » |
|
Mikor van Valentinnap? Nem kéne elfelejteni mert asszony megcsonkítXD Na jó nem biztos valószínűnek tartom, hogy ő is elfelejtixD Amúgy Gdatnak igaza van. A problémákat meg kell oldani vagy kibeszélni magadból. Elzárni és lenyelni adolgokat és barátok nélkül leélni egy életet az lehet az igazi pokol.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11300 Dátum: 13 jan 14, 22:30:32 » |
|
Azért az nem baj hanii hogy megismertük egymást? Semmi hátsó szándékom nincs az ismerkedésen kívül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11301 Dátum: 13 jan 14, 22:30:40 » |
|
Messze van még a tavasz mind naptárilag, mind időjárásilag, de a szerelem már bontogatja szárnyait (és a párocskák gyűlnek). 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #11302 Dátum: 13 jan 14, 22:32:32 » |
|
"And then, we will kill them all." Hogy Catelyn Starkot idézzem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #11303 Dátum: 13 jan 14, 22:32:58 » |
|
Zita ki tudja fórumtalin mik lesznek majd de azért egy közös kép csak kerül fel Fórumra is nem? legjobb beállás az lenne hogy mindenki a párjával ici picit elkülönülve hogy érződjön a kettejük közötti vonzalom xD és Gdat-al értek egyet nem szabad semmit sem elfojtani max egy jogos dühöt, amit a közeljövőben tudsz egy ütéssel kiadni magadból a célszemélyen  Ui.: mégsem gépelek elég gyorsan 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 14, 22:33:43 írta Eperke »
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11304 Dátum: 13 jan 14, 22:33:04 » |
|
Ha valamit eltemetsz akkor onnantól kezdve nem foglalkozol vele.. esetleg később újra előjöhet de akkor is.. Szóval nem értem milyen időnyerésre gondolsz. Egyetértek gdattal, feldolgozni kell.. kiadni.. megoldást találni. (könnyű beszélni róla...) Látom kis fan lettél Aes.  Hiei én sem tudom sose, de február 14. edit: Mellesleg a játék sem a legjobb megoldás, én már csak tudom.. "Legjobb beállás az lenne hogy mindenki a párjával ici picit elkülönülve hogy érződjön a kettejük közötti vonzalom xD" LoL..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 14, 22:34:43 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #11305 Dátum: 13 jan 14, 22:35:35 » |
|
Hiei ettől deja vum támadt!  Mert ha ez jelentené a "poklot" akkor engem átb@sztak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #11306 Dátum: 13 jan 14, 22:36:01 » |
|
Uram atyám.  Valóságban nincs köztünk semmi, az más kérdés, hogy most is beszélgetünk skype-on, de ha tudnátok kihez van köze... xD Amúgy csak hülyéskedett Detty, ne vegyétek komolyan.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11307 Dátum: 13 jan 14, 22:36:11 » |
|
Fórumtalira nem biztos hogy tudok menni. De mondom nem akarok semmi rosszat. Gdattal értek egyet. Ha valamit magunkba folytunk az belülről emészt fel minket. Valahogy ki kell adni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #11308 Dátum: 13 jan 14, 22:38:16 » |
|
Éjfél nemtudom neked milyen tapasztalatod van benne de én kifejezetten szakítás után prototype-ban és most nem akarok semmi fúj undorító vagy idióta vagy hozzászólást, de egy picikét mérges voltam a nőkre nem kérem a ne általánosíts dumát sem és csak női npc-ket öltem  Szerkesztés: ezt a fórumon vagyunk egypár témát meg nagyon nem szeretem, mert olyan megtévesztő tud lenni :S mert azt hiszed semmi komoly nincs mögötte aztán meg kiderül hogy mégis és még te érzed magad rosszul miatta hogy összeugrasztottál egy boldog párt :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 14, 22:42:53 írta Eperke »
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11309 Dátum: 13 jan 14, 22:41:28 » |
|
Mikor lesz már tavasz? Herótom van már a csúszkálós latyakos izéből.  A macskát meg vagy már félórája nem bírom elkapni. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
|