Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11070 Dátum: 13 jan 13, 16:17:31 » |
|
Én arról beszélek hogy nálatok szétfagynánk.. már említetted, legyen annyi elég, f-sz-m. Nem én tehetek róla hogy nem emlékszel rá.  Jeaaaaaahhhh! Fölhasználás powaaa...  :D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 13, 16:18:57 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #11071 Dátum: 13 jan 13, 16:20:02 » |
|
Te meg azt mondtad el párszor, hogy szereted a doramát, de én mégsem panaszkodtam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11072 Dátum: 13 jan 13, 16:35:57 » |
|
gmen, h bírod h 17 fok van a házban (hidegvérű vagy? előző életedben kígyó voltál v mi?).  Én már akkor is fázok ha 23 fok van de érdekes, mert csak akkor fázok ha egy helyben vagyok, kint lengébben öltözök mint az átlag (és ugye mozgok kint akkor nem fázok de ülve a 23 fok nekem hideg). 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #11073 Dátum: 13 jan 13, 16:44:37 » |
|
Hát, a pulóver felhúzása olcsóbb, mint a gázszámla rendezése... látnád, hogy spórolunk a vízzel, meg az árammal. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 13, 16:49:28 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11074 Dátum: 13 jan 13, 17:11:44 » |
|
Ezt a vizes dolgot ne pedzegessük.  Marha sokszor leírtam, de akkor jó, köszi hogy nem.  :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #11075 Dátum: 13 jan 13, 18:21:47 » |
|
Ayumi haggyad már... borsodi vagy és fázol?  Látnád Tokajba ott az emberek rovid gatya pólóval kombózva szaladgálnak reggelente a 0 fok közeli vagy enyhén alatti állapotokban.  Elképesztő látvány, de a lényeg hogy a borsodi magyar az kemény és bírja a hideget ezért nem értem mit fázol te 17-18 fokba? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #11076 Dátum: 13 jan 13, 18:37:20 » |
|
Az én szobámban is annyi van, anyu ki van akadva, hogy én ezt hogy bírom, mert nála 23 van. Szerintem az meg túl meleg. >< Nálunk ma egész nap esett a hó. *VÉGRE* Csak jó lenne, ha befagyna a Balcsi. Most csak a hévízi koripályára lehet menni, de ott már olyan szinten rossz a jég, hogy az valami csuda. És kicsi, meg sokan vannak, össze-vissza mennek... De nem panaszkodom, örülök, hogy az is van, legalább lehet menni.  És ma egyszer sem estem el!
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #11077 Dátum: 13 jan 13, 20:08:39 » |
|
Itt nálam a kényelmes 28 fok van szobában hála a szomszédoknak  bár kint már kicsit hidegebb van, de azért akad 1-2 német aki pólóban szalad le pl boltba. 
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11078 Dátum: 13 jan 13, 20:33:23 » |
|
Még 2011-ben elmentünk a Bécsi karácsonyi vásárra, mi fagyoskodtunk erre valaki egy száll rövid ujjú pólóban járkál és fényképeszkedik. Na neki mi lehetett hideg? Bent fázok ha nem 23 fok körül van, bezzeg kint már 15 fokban csak pulcsival járkálok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11079 Dátum: 13 jan 13, 20:58:13 » |
|
Ayumi haggyad már... borsodi vagy és fázol?  Látnád Tokajba ott az emberek rovid gatya pólóval kombózva szaladgálnak reggelente a 0 fok közeli vagy enyhén alatti állapotokban.  Elképesztő látvány, de a lényeg hogy a borsodi magyar az kemény és bírja a hideget ezért nem értem mit fázol te 17-18 fokba?  Hát éppen ez az. Ha "szaladgálok" akkor semmi bajom (hiába a tél 1 szál nadrágban és [a kabát alatt] 1 póló vastagságú hosszú ujjú felsőben rohangászok miközben megyek a dolgomra). Itt a "gond" az otthonléttel van h 1 szál pólóban már megfagyok (bent a lakásban) ha hidegebb van, mert olyan sz@ar a keringésem h ha leülök/fekszek akkor már fél óráig semmi baj aztán reszketek mint a kocsonya. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #11080 Dátum: 13 jan 13, 21:03:54 » |
|
nekem csak a fekvésnél a rossz pl ha nem mozgatom lábam mert akkor érzem hogy elzsibbad és kb mint ha 20-20kilós súlyok lennének rajta aztán megmozgatom megindul vérkeringés és minden ok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11081 Dátum: 13 jan 13, 21:19:28 » |
|
Hűha ismét a világmegváltós ki szereti a hideget, fázós téma.  :*  Beszéljünk inkább Mariska néniről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11082 Dátum: 13 jan 13, 21:22:20 » |
|
Inkább beszéljünk kettőnkről, Szívem! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #11083 Dátum: 13 jan 13, 21:22:47 » |
|
ÁÁ a cefrés Jóska bá jobb téma  bár ha mariska néni a humán térfigyelési vállalat alkalmazottja akkor sok infóval tud szolgálni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11084 Dátum: 13 jan 13, 21:23:46 » |
|
Hát igen ez a "hideg téma" nincs "hidegre téve".  De most elég aktuális ez a hülye havas hidegfront miatt (nyáron mindenki arról fog beszélni h nem bírja az 50 fokot) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|