Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11055 Dátum: 13 jan 12, 21:06:27 » |
|
Halihó! Igen esik. Tök szép és összesároztam az egész lakást a bőröndömmel, miközben behúztam a szobába. De rég láttam eurót. Inkább 600 ft az mint 500. Asszem... Visszaigazoltam gman-t így másfél hónap után. Nem tom miért csak most jutott eszembe. Remélem érett felnőtt és nem rinyál majd a falamon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11056 Dátum: 13 jan 12, 21:09:18 » |
|
Lol. Morita ez egy ilyen nap... Gman ha majd olvasod Morita posztját, ezt akár én is írhattam volna. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #11057 Dátum: 13 jan 12, 21:49:20 » |
|
Ne már Rita, nem tudom Noé elvonszol-e magával a fórumtalira, ha ő jön egyáltalán, de basszus, téged is be kellene kínálni egy hambival. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11058 Dátum: 13 jan 13, 08:59:50 » |
|
Lesz fórumtali? Hol és mikor? Ha ráérek Noe nélkül is szívesen elmegyek. Jó dolog új emberekkel ismerkedni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #11059 Dátum: 13 jan 13, 09:34:29 » |
|
Nyugi Morita, a facebook-os ismerőseimnek csak kb. a negyedét zaklatom rendszeresen.^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 13, 09:35:03 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Animecrazy
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11060 Dátum: 13 jan 13, 10:01:48 » |
|
Miért nem akar menni a Kyou Kara Maou-s torrent? Tegnap még semmi nem volt egyszerre 5 rész töltöttem le, most meg egy darabot nem akar letölteni, ez most mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #11061 Dátum: 13 jan 13, 10:05:58 » |
|
Abbahagynád végre az offolást? Köszi.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #11062 Dátum: 13 jan 13, 12:10:32 » |
|
Nem terveztem Ritát elvonszolni... de nekem jó, ha jön végül.... Eddig 90%, hogy ott leszek... már rádumáltam anyuékat, hogy kocsival vigyenek majd vissza... egyetlen ami akadályozhat, hogy elhúzódik anyuékkal a vásárlás (de akkor max. csak kések) vagy hogy lesz 16 500 ft kreditelhagyási díjam az eddigi tuti 9000 helyett X"D
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11063 Dátum: 13 jan 13, 12:10:52 » |
|
Animecrazy itt az OFF kérdéseidre senki nem fog válaszolni! Tanuld meg használni a fórumot, keresd meg a Kyou Kara Maou saját témáját, vagy valami allkalmasabb témát, és ott segíteni fog bárki szívesen! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #11064 Dátum: 13 jan 13, 15:52:39 » |
|
Én már a tavaszt várom (de nagyon) [alig várom h ha esik valami csapadék az folyékony legyen]  Én is várom a tavaszt. Rühellem a hideget, a hóesést, a latyakot, a jeget szóval úgy alapvetően az egész telet rühellem. Leszámítva hogy ekkor van karácsony és Szilveszter. A 40 fokkal seemi bajom de ha 5 fok alatt van a hőmérséklet azt rühellem >< Legyen már nyár ><
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11065 Dátum: 13 jan 13, 15:58:51 » |
|
Vannak a télnek szépségei... Én tudom értékelni. Viszont én sem szeretem a hideget. Állandóan fagyoskodom meg ilyenek. Nyári gyerek vagyok.. Lassan már haikut is írhatok.. Fáradt vagyok.. alig aludtam.  Amúgy is tejbegríz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #11066 Dátum: 13 jan 13, 16:01:03 » |
|
Nálunk szétfagynátok.  Most is 17.8 fokot mutat a hőmérő. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11067 Dátum: 13 jan 13, 16:05:25 » |
|
Ezt már mondtad párszor, most akkor valami újat is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #11068 Dátum: 13 jan 13, 16:09:06 » |
|
én imádom a telet olyan szép a hó már ha kinn a fagytól rózsás lesz az arcod akkor is annak meg hogy most benn ülök a kandalló előtt, apáméknál, a dimbes-dombos vidéken, a nap legnagyobb részében Robin Maxwell Az elveszett hercegek című könyvét olvasva külön varázsa van (bár szívesebben olvasnám a Boleyn Anna titkos naplóját, csak sajna azt nem találtam sehol, szóval majd meg kell rendelni)...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #11069 Dátum: 13 jan 13, 16:11:39 » |
|
Mikor mondtam én azt el, hogy most 17. ... hohó, már 9! fok van a lakásban? Rádásul többször is?
Mindegy, akkor újat... Esik a hó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 13, 16:13:07 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
|