Ayumichan
|
 |
« Válasz #11010 Dátum: 13 jan 11, 18:09:58 » |
|
A szomszédokkal mindig baj van.  A volt felsőszomszédom éjjelente tv-t ordíttatott és miután felkopogtam neki lekurvázott.  A mostani alsószomszédnak meg kopogtam a csövön (hajnal 3kor vihogtak v mi) és visszakopogtak. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 21:38:08 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #11011 Dátum: 13 jan 11, 18:26:53 » |
|
Aki ilyenkor nem a bosszúra gondol elsőként, az nem is férfi, csak egy hippi, azokat meg nem tűri az univerzum.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11012 Dátum: 13 jan 11, 18:30:39 » |
|
Folyamatosan a bosszúra gondolok pedig nem is vagyok férfi. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #11013 Dátum: 13 jan 11, 18:39:29 » |
|
De próbálkozol és ez a lényeg. Én férfiként büszke vagyok rád és jelképesen férfivá nyilvánítalak.  Am zitagirl, most nézem, tegnap mellettem szavaztál úgy, hogy egy szót sem váltottunk eddig? Újra hiszek az emberi yoságban.  Most mondták a híradóban, hogy gáz, ha 15 fok környékén van a hőmérséklet a lakásban, mi meg azon poénkodunk, hogy nálunk két fokkal több van, szal jók vagyunk még. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 18:51:53 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11014 Dátum: 13 jan 11, 18:49:47 » |
|
 Én jó embernek tartalak, persze hogy melletted szavaztam.  Az emberekben meg mindig is lesz jóság, még ha csak egy kicsi is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 18:51:21 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #11015 Dátum: 13 jan 11, 18:55:10 » |
|
Ez annyira illik most ide, szerintem. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #11016 Dátum: 13 jan 11, 19:03:14 » |
|
heo a szívemből szólottál! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #11017 Dátum: 13 jan 11, 19:12:03 » |
|
Nem, ne csináljátok ezt! Komolyan gondoltam. Meg amit a hippikről mondtam, azt is visszavonom. Szeretlek titeket! Téged is Hiei, tudom hogy te is szíves bocs vagy, csak nem napocska van a hasadon, hanem egy csúnyán néző szmályli, de néha az is mosolyog! Meg Ejfelt, STM-t, mugent és Saphit is nagyon szeretem. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 19:23:20 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #11018 Dátum: 13 jan 11, 19:28:39 » |
|
Szegény dzsímennek úgy tűnik, feltörték a profilját 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #11019 Dátum: 13 jan 11, 19:34:10 » |
|
Csak örül, hogy ilyen sokan álltak ki mellette, tényleg jó érzés az.  Amúgy ha tudtam volna erről a szavazósdiról, én is melletted szavaztam volna, Gman, szóval ugye szeretsz engem is? Lécccccii. (*U*)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 19:35:24 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #11020 Dátum: 13 jan 11, 20:10:28 » |
|
És engem nem szeret. Pedig milyen jót beszélgettem a múltkor a feleségével. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11021 Dátum: 13 jan 11, 20:48:05 » |
|
Na most vagyok egyszerre boldog és dühös a szomszédra. Végre megkerült a macskánk, mert ő hozta vissza miután véletlenül bezárta a kis házba több nappal ezelőtt. Szegénykém még most is ijedt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Animecrazy
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11022 Dátum: 13 jan 11, 21:29:51 » |
|
Sziasztok! Nézem a kyou kara maou-t, de az 58.résztől egy elképesztően borzalmas angol szinkron van, és meg szeretném kérdezni, hogy onnantól angolul vannak végig a részek? Valamint ha igen, akkor lenne-e vevő valaki arra, hogy ha megszerzem a japán szinkronos részeket angol felirattal, akkor lefordítja magyar feliratúra? Én személy szerint nagyon örülnék neki, de ha nem lehet akkor azt is el tudom fogadni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11023 Dátum: 13 jan 11, 21:42:02 » |
|
Na most vagyok egyszerre boldog és dühös a szomszédra. Végre megkerült a macskánk, mert ő hozta vissza miután véletlenül bezárta a kis házba több nappal ezelőtt. Szegénykém még most is ijedt.
Szegény kiscica.  Az enyém fél az idegenektől, ma a vízvezeték szerető jelenléte zavarta és elvonult a ház legtávolabbi sarkába (be a szekrény és a fal közé). 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11024 Dátum: 13 jan 11, 21:50:12 » |
|
Engem alapból szeretsz.. mi az hogy így felsoroltál???  Az a Hieis gondolatmenet nem rossz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|