Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10875 Dátum: 13 jan 09, 18:37:41 » |
|
Ettől még maszkban és kapucniban koncertezhet.  Mert elvileg hallottam ilyen pletykákat, hogy még 2004 körül adott koncerteket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #10876 Dátum: 13 jan 09, 18:43:55 » |
|
Elment a PÜ. Volt amúgy koncertje, ott lehetett látni, de képet nem csinált senki. Én sem voltam azon sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #10877 Dátum: 13 jan 09, 18:45:01 » |
|
Kétszer beültél a moziba?  Én is gondolkodom rajta, hogy megnézem még egyszer. Bár nekem a GyU jobban tetszett, de a Hobbit is nagyon jó volt. Meg még sokat kell várni nagyon a folytatásra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10878 Dátum: 13 jan 09, 19:21:15 » |
|
Jó volt ez a Hobbit, csak kicsit jobban GyU hangulatra számítottam, de ez inkább meseszerű volt. Mondjuk úgy is viselkedtem a moziban mint egy hat éves a Táncoló Talpakon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #10879 Dátum: 13 jan 09, 20:04:08 » |
|
Én is láttam, nem volt egy élmény de megnézhető mint számomra majdnem minden!  Tegnap történt velem vmi, egy élmény... vezettem egy Bobcat-et. Átkozottulistenkirályságosság mert olyan mintha vmi szimulátorba ülnék két botkormánnyal. Imádtam vezetni pláne mivel alapjáraton motoron kívül mással még nem volt dolgom (az átalakított robi-kapát nem számítom bele).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #10880 Dátum: 13 jan 09, 20:29:57 » |
|
Még nem hallottam ezt a szót "Bobcat", de elég érdekes élmény lehetett.  Én még semmit se vezettem, apám buszsofőrként élte az életét (ő volt az egyetlen jogsis a családban). 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10881 Dátum: 13 jan 09, 20:31:15 » |
|
Elment a PÜ. Volt amúgy koncertje, ott lehetett látni, de képet nem csinált senki.
Csináltak képet, csak rossz szemszögből, kapucniba volt és a szemét se látni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #10883 Dátum: 13 jan 09, 20:47:20 » |
|
Amúgy zseniálisan be van mutatva, hogy mennyire kártékonyak a függőségek. Olyanok lesznek tőle az emberek mint Gollam.  Ez a kocka gyerek is, nem egy játék accountot vesztett el, hanem az egész indentitását. A személyisége alapját, más kérdés, hogyha utána jól reagálta le, akkor ez az esemény megmentette az életét, mert különben egy magányos, kövér, pattanásos, hosszú, zsíros hajú felnőtt lett volna, aki szűzen és depressziósan hal meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #10884 Dátum: 13 jan 09, 20:51:15 » |
|
Viccelsz?  Ez adta az ihletet... ha láttad a filmet és emlékszel Gollam mozgáskultúrájára akkor meglátod a hasonlóságot! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #10885 Dátum: 13 jan 09, 20:57:18 » |
|
Most, hogy előjött újra az anonim mc téma. Kérdezgettem még az ismerősömtől pár dolgot, aki zenélt egy számába. Erre tol egy ilyet, hogy: te egy igazi fan lehetsz. Gábor, hallgass normális zenét, ne csak ahogy a mikrofonba köpködnek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #10886 Dátum: 13 jan 09, 21:59:56 » |
|
Hallgass normális zenét? Akkor anyu szerint én sose hallgattam normális zenét (de tényleg, semmi se tetszik neki amit hallgatok, vagy dübörög v "nyávog" [japánul éneklős], vagy egyszerre dübörög és "nyávog").  A macskám megeszi a lekvárt (sárgabarackos lekvár), normális h a macska lekvárt eszik? 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #10887 Dátum: 13 jan 09, 22:34:39 » |
|
Na nézzük mit alkot ez az mc  Gdat Nekem is eltudod küldeni privátban ezeket az információkat?!
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #10888 Dátum: 13 jan 09, 23:28:56 » |
|
Anonim engem is érdekelne és a hobbitot is meg szeretném nézni  eddig mindenki dicsérte Az a srác elmebeteg a vidin. Én utoljára az összes családi képem emlékem versem stb vesztettem el, de egy kiadós anyázáson kívül mást nem csináltam.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #10889 Dátum: 13 jan 10, 01:11:11 » |
|
"iamhated | Végleges írási jog megvonás | Legalább ne ilyen látványosan vennéd semmibe a szabályokat... És az nem mentség, hogy "mert mások is". 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|