Tényleg tök fölösleges azon vitatkozni, hogy kinek mi tetszik. Ha van normális érved/ellenérved és tudod tisztességesen közölni, akkor felőlem, oké, de ha csak annyit írsz, h "Ez mekkoraszarmár!" akkor magadat minősíted. 
Tényleg csak egy kis szösszenet erre. Szóval, egy ideje már tag vagyok itt a fórumon. Rendszeresen előjön, hogy lehülyézik egymást az emberek, burkoltan vagy kevésbé, lesajnálóan, vagy egyenesen, ez most nem lényeg. Az ízlésbeli különbségek is éppen ugyanígy jönnek elő mindig. Ezzel nincs is baj, elvégre cserélődnek az aktív tagok, jönnek újak, stb.
Viszont az eddig is mindig tisztázva volt, hogy azért sem fejtik ki az emberek tételesen, mert már nagyon sokszor megtették.
Vannak azok az emberek, mint Cart, aki üzletet lát az egész valóságshow dologban, egy okosan felépített világot. Van aki pszichológiai lenyomatot vél felfedezni a társadalomról és vannak még páran más és más véleménnyel. Abban viszont mind egyetértettünk, hogy a műsor igazából szar. Nincs élvezeti és kulturális értéke, nem képvisel semmit és még a fingós baszós viccek színvonalát sem éri el. (Ha már szóba jött a Jay és néma Bob, ahol egyébként van is egy rész, amikor kinéznek és megkérdezik, hogy ki nézne meg egy ekkora baromságot...)
De valóban, agypusztításra és arra, hogy mégiscsak jobb embernek érezzem magam egészen jó tud lenni. Ettől függetlenül szar.
Hogy az m1-en, vagy másutt mi miért rossz, azt nem tudom. Nem végeztem média szakon és nem vagyok reklám szakember sem. Szerintem a probléma ott van, hogy a csatornák vezetőségeiben sincsenek ilyen emberek. A megújulás viszont kellene, mert tényleg nem erre van igény. És igen, ez mekkora szar már...