Ayumichan
|
 |
« Válasz #10650 Dátum: 13 jan 06, 01:09:23 » |
|
Hát nem tudom, a fórumról nehéz megítélni h ki milyen a "valóságban". 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 06, 01:10:29 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #10651 Dátum: 13 jan 06, 11:03:29 » |
|
De Éjfél ha az lennék akkor csak ez lenne az egyetlen mód hogy magam köré csaljam az embereket, és akkor már tegnap este buszra ültem volna a pálesszal az oldalamon!  Iszok én bárhol, bármikor, bárkivel ha akarok. Ja amúgy Ayumichan szerintem igazad van mivel itt az "avatárodon" keresztül beszélsz, adod elő magad, élőben ez más! Tudom mivel nem rég találkoztam egy ismerőssel akit neten ismertem meg, és érdekes volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10652 Dátum: 13 jan 06, 11:46:30 » |
|
A Jay és néma Bob visszavág-ra jutott döntésem  A Jay és néma Bobnál rosszabb vígjáték nagyon kevés van. Esetleg még az Amerikai pite sorozat vetekszik vele, de nem előzi meg az biztos. Valahogy nekem a vígjátékokban annál több kell, hogy haha csúnya szavak, haha kaki-pisi, haha szex, haha drogok. Közben eszembe jutott, hogy ha a Dogmát is a vígjátékok közé számítjuk, akkor de, az még rosszabb, mint a Jay és néma Bob, bár ez abból is adódik, hogy ők is benne vannak. Egyébként ez visszavezethető ahhoz, hogy Kevin Smith irtó rossz komikus, meg lehet nézni youtubeon pár fellépését, sajnos már nekem kínos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10653 Dátum: 13 jan 06, 12:02:31 » |
|
*nem is történt velem semmi, azért nem mesélem el. fogadjunk, hogy Loah-val se történt semmi, amíg nem mesél, addig nem hiszem*
Tartom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #10654 Dátum: 13 jan 06, 12:05:08 » |
|
Morause A pálesz az az 1. ,de utana mi a kedvenc italod?
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #10655 Dátum: 13 jan 06, 12:19:50 » |
|
A Jay és Néma Bobot még talán talán talán talán... megértem, hogy miért nem szereted, de a dogmának még értelme is van. Jól bemutatja a vallás sötét foltjait és az akörül kialakult hülyeségeket. A Jay és Néma Bobot én azért szeretem, mert mindenkiben van egy kis Jay és néha szeret olyan lenni az ember. Nagyon karakteres szereplők vannak benne, nem egy unalmas sablonvígjáték. Primitív dolgokból csinálnak viccet, de azt nem primitív módon. Minden párbeszéd egy mestermű, fejből tudom szinte az egész filmet. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 06, 12:20:55 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #10656 Dátum: 13 jan 06, 12:31:12 » |
|
Én nem vitázom hogy a Jay és Néma Bob hova sorolható kinek mi tetszik  én régen láttam és szerintem jó kis film sok vicces jelenet van benne és talán kicsit az amcsi életet is parodizálja hogy az ottani kultúra nélküli nép milyen buta is valójában (a nevesebb tudósai amerikának mind külföldi bevándorló ha úgy tetszik)
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10657 Dátum: 13 jan 06, 12:35:15 » |
|
Épp az a baj a Dogmával, hogy irtó szarul csinálja azt amit. Tucatnyi jobb vallás és/vagy kereszténység ellenes paródia létezik. Szerintem pont, hogy primitív dolgokból csinálnak nagyon primitív vicceket. Lásd, mikor a fénykard valójában egy bong (HAHA DROGOK HAHA!), vagy amikor szívnak (HAHA AZ MILYEN VICCES!), vagy amikor hippikkel találkoznak (HAHA A HIPPIK AZOK TÖK ILYENEK NEM?). Ezek végtelenül egysíkú, egyszerű poénok, semmi háttértudás nem szükséges hozzájuk és nem kell gondolkozni sem rajtuk. De mondom, szerintem ez teljesen arra vezethető vissza, hogy Kevin Smith nagyon gyatra komikus. Ha megnézi valaki bármelyik fellépését, akkor egyből lejön neki, hogy milyen poénokkal operál. - Drogok - Nagyon egyszerű és igazi végkifejlet nélküli történetek úgy elmesélve, hogy minden harmadik szó fuck, mert az vicces - Ő kövér és ezért nem szeretik a lányok talán kicsit az amcsi életet is parodizálja hogy az ottani kultúra nélküli nép milyen buta is valójában (a nevesebb tudósai amerikának mind külföldi bevándorló ha úgy tetszik)
Miért milyen buta valójában?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #10658 Dátum: 13 jan 06, 12:42:33 » |
|
Már kifejtetted Kevin iránti gyűlöletedben  hát ilyenek az amerikaiak 75% szerint az ilyen komikusok a jó komikusok, mi csak azért nevetünk rajta, mert már vicc milyen béna egy-két poén. Nekem csak ez az egy filme tetszik Kevin-től, de mint mondtam ez az én véleményem kár ezt tovább tárgyalni neked és mindenki másnak más lesz a véleménye a filmről
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #10659 Dátum: 13 jan 06, 12:43:23 » |
|
A paródiák megoszlanak. Vannak igen jók, és vannak nagyon rosszak.(Mára többségük rossz és csak a hülyeségről szól sokszor) Nálam ami paródia nagyon tetszett az az Űrgolyhók, de a többi csak nagyon primitív viccekből áll és tudjuk milyen fajták.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 06, 12:46:26 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #10660 Dátum: 13 jan 06, 12:43:51 » |
|
Morause A pálesz az az 1. ,de utana mi a kedvenc italod?
Háát nem is tudom, a vodka az tuti (kalinka, royal, meg egy nem rég megismert márka a Jelzin) Whisky, különböző rohadt erős koktélok, meg amúgy igazából minden mivel amit elém tolnak azt megiszom, legalább is ha alkoholról vagy vmi iható dologról van szó! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10661 Dátum: 13 jan 06, 12:48:46 » |
|
Már kifejtetted Kevin iránti gyűlöletedben  hát ilyenek az amerikaiak 75% szerint az ilyen komikusok a jó komikusok, mi csak azért nevetünk rajta, mert már vicc milyen béna egy-két poén. Nekem csak ez az egy filme tetszik Kevin-től, de mint mondtam ez az én véleményem kár ezt tovább tárgyalni neked és mindenki másnak más lesz a véleménye a filmről Dehogy gyűlölöm. Az, hogy szar komikusnak tartom, az nem jelenti azt, hogy gyűlölöm. Ja értem, akkor ez szimplán ilyen ki-ha-én-nem lesajnálás, mert az amerikaiak 75%-a hülye. Engem az érdekel, hogy Te ezt miből szűrted le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #10662 Dátum: 13 jan 06, 13:39:26 » |
|
Onan hogy voltak már amerikai "üzletember" vendégeink.... és sugárzott belőlük az értelem főleg miután mesélték a szállodai takarítók hogy eddig akármilyen üzletember szállt meg náluk nem tévesztette össze a törölközőt a WC papírral... szánalmas az amerikai nép a szememben... a polgárháborújukon kívül semmi mást nem tudnak felmutatni ami olyan hogy emlékezetes...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #10663 Dátum: 13 jan 06, 13:45:43 » |
|
Khm mugen, tudtommal neked nem szabad innod.  Nekem az amcsikkal nincs semmi bajom, finom csokijaik vannak, az amerikai tanárunk hazament a szünetben, és hozott nekünk. *-* Igaz majdnem mindegyik mogyoróvajas, de nekem ízlik.^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10664 Dátum: 13 jan 06, 13:52:57 » |
|
Onan hogy voltak már amerikai "üzletember" vendégeink.... és sugárzott belőlük az értelem főleg miután mesélték a szállodai takarítók hogy eddig akármilyen üzletember szállt meg náluk nem tévesztette össze a törölközőt a WC papírral... szánalmas az amerikai nép a szememben... a polgárháborújukon kívül semmi mást nem tudnak felmutatni ami olyan hogy emlékezetes...
Attól függ kinek mi emlékezetes. Minden népnél vannak ostobább emberek, ezzel nem mondok remélem újat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|