Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10425 Dátum: 13 jan 03, 19:33:59 » |
|
Jaja elég menő lennél az égő abszinttal..  szerintem próbáld meg..  Ha még a dumád is jó mellé vitted a csajt.. legalább egy körre.. lol..  Jójó felhígítva teletömött pocival nem üt ám az akkorát. Okoska megmondja. Nem rég még nem a szakítás miatt sírtál Eperke-chan? nem baj túllépni jó legalább már nem fogsz többet nyafogni.. oh jeah. Nem vagyok gonosz így születtem..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #10426 Dátum: 13 jan 03, 19:38:39 » |
|
"felhígítva teletömött pocival nem üt ám az akkorát" Ez az abszintra, vagy a csajra vonatkozik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #10427 Dátum: 13 jan 03, 19:39:16 » |
|
Oh Bocsi Éjfél  legközelebb kérdés mellé neveket is ha többen többféle témáról beszélünk ez igaz heo de a kocsi csodákra képes bár nekem csak jogsim van de haver kölcsönadja BMW-jét holnapra  és vagy nálam vagy nála folytatjuk estét ha lesz folytatás  az nem jó a picike szoba  jó praktikus meg minden mert 1 nincs annyi takarítás nemtudsz nagy kupit csinálni de én megzavarodnék egy kis szobában  pl ha jön hozzám párom ( míg volt, és hátha megint lesz  ) akkor egy kis szobában nemigazán fértünk volna el még ha csak egy estét tölt nállam de akkor is. jó persze ott Magyarban pénz beszél téma van :S és de még azon sírtam de és még nemléptem túl rajta de hátha ezzel a nővel sikerül felejtni  tőlem lehetsz gonosz  nem zavar max ha 2méter távlatban nap 24órájában nyomnád ezeket( de ez kb lehetetlen  )
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10428 Dátum: 13 jan 03, 19:42:07 » |
|
lol gman jó kérdéseid vannak  Eperke-chan azonos bekezdésben volt az első szó pedig megfogsz lepődni de: Lina. Úgyhogy csókoltatlak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #10429 Dátum: 13 jan 03, 19:47:16 » |
|
Egyrészt szerintem ez rendesen odatesz a romantikának... Másrészt meg bor után vezetni... Nem éppen jó ötlet, hiába vörös esetleg látszódik az a vérben, tudja ám ezt a rendőr is. Meg szerintem az is gáz, hogy hazaúton végig nem érsz hozzá... Mondjuk nekem mindegy. Azért sok sikert!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #10430 Dátum: 13 jan 03, 19:49:22 » |
|
Köszi Éjfél még légyszi  amúgy a kérdés jó Gman  eláztatni nem akarom a csajt csak max jókedvűre itatni  Itt egy pohár bor miatt nem veszik el jogsidat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #10431 Dátum: 13 jan 03, 19:51:32 » |
|
Övék az étterem egész este, van ott pár asztal... Nekem nem a hazaúton jutna eszembe nyulkálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #10432 Dátum: 13 jan 03, 19:53:32 » |
|
Most erre tuti harapni fog Éjfél de ez van... miért a csaj nem matathat útközben? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10433 Dátum: 13 jan 03, 19:54:54 » |
|
Én harapni? Max elharapni.
Igen pont most ötlött az eszembe hogy most komoly kapcsolatot akarsz e vagy csak egy éjszakát.. egy éjszakáért ennyi hűhót minek.. komoly kapcsolathoz meg hazavinni minek?
Hmhm.. visszamaradott lehetek, de ilyen kérdéseim vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #10434 Dátum: 13 jan 03, 19:57:25 » |
|
Hát igen, ha ésszel iszik az ember az abszint sem üt akkorát... és még nem is kell degeszre ennie magát előtte az embernek  én bírom a magam (kerekítve) 50 kilójával... Néha még sértődötten is veszem a kérdéseket reggelente koliban 1-1 iszogatás után, hogy "és te már jól vagy?" pedig én nem is voltam rosszul T_T (asszem egy kicsit elvittem a témát, félek lassan alkoholistának fogok tűnni  ) hmhm
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #10435 Dátum: 13 jan 03, 19:58:09 » |
|
Visszamaradottságod ellenére jók a kkérdéseid Ejfel. Mondjuk az egyéjszakásnak is megadja a módját egy sir.
Na de én megyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10436 Dátum: 13 jan 03, 19:59:06 » |
|
Ne hagyj itt gémen... mi lesz velem? oh jajj..  Nah de én is megyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #10437 Dátum: 13 jan 03, 20:00:32 » |
|
Hát nem tudom mennyire vagyok kész egy komolyra  de azért csinálom a nagy hú hót, mert akár még komoly dolog is lehet belőle a vagy nálam vagy nála résznél nem kell egyből az együttlétre gondolni első közös esténél nem szoktam azt csinálni... max folytatjuk a borozgatást majd alszunk vagy filmezünk Ne hagyjatook itt 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 03, 20:02:24 írta Eperke »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #10438 Dátum: 13 jan 03, 20:34:25 » |
|
Nem a fűtéssel van a gond... Kicsi az én szobám is  Az a probléma, hogy ha az ablakhoz odateszem a kezem, érzem a beáramló hideg levegőt  heokoska jó az avád 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10439 Dátum: 13 jan 03, 20:41:15 » |
|
Regen szinte minden panelban az ablak elott kozott szivacsot lathattal. Szigeteles celjabol.
Nincs senki a haznal aki megoldhatna? Mas nem odateszel par regi torolkozot. Gomen az ekezetlensegem miatt telorol vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|