Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #10200 Dátum: 12 dec 30, 19:31:48 » |
|
Borderlands az egy jó játék mindíg azt tolom egy kicsit ha felidegesít a sok magányos hős vagyok, de mindenki megöl stílusú játékos
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 30, 19:32:39 írta Eperke »
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #10201 Dátum: 12 dec 30, 19:45:06 » |
|
Online játékkal nem is játszok szinte csak videót nézegetek, meg csak úgy bóklászok a világhálón (a facebookon van 1 ilyen játék h buborékokat kell lövöldözni, na a környezetemben szinte az összes közeli ismerősöm rá van kattanva erre)  Ejj holnap már szilveszter, csinálok holnap kókuszgolyót (azt legalább nem kell sütni  ), vajon ha mandulaaromát rakok bele rumaroma helyett az úgy milyen lenne. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #10202 Dátum: 12 dec 30, 19:48:07 » |
|
én is csak most szoktam rá az utóbbi 1 hónapban, de már bánom... Nem tudom sütikészítéshez hülye vagyok próbáld ki először egy kisebb feláldozható mennyiségben 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #10203 Dátum: 12 dec 30, 22:20:49 » |
|
Én egy ideig próbálkoztam, de mindig meguntam a pc játékokat. Mostanában egy farmos online játékkal játszom, az tök vicces 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #10204 Dátum: 12 dec 30, 22:22:00 » |
|
Neee csak ne farmville? anyámék azt tolják éjjel nappal.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #10205 Dátum: 12 dec 30, 22:25:07 » |
|
Nem. big farm  Az sooookkal jobb  A másikat is játszottam, de azt hamar meguntam, ebben meg csak bevetem a földet, meg leszedem a cuccokat, közbe meg animézek 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #10206 Dátum: 12 dec 30, 22:26:20 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 31, 09:04:57 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #10207 Dátum: 12 dec 30, 22:41:17 » |
|
Te nem egy Akami reinkarnáció vagy véletlenül?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #10208 Dátum: 12 dec 30, 23:00:07 » |
|
Ha Eperkére célzol szerintem azért értelmesebb 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #10209 Dátum: 12 dec 30, 23:20:59 » |
|
Nekem is csak az előbb ugrott be, de a stílusa kb. stimmel, inkább lányos, és Akami is jóval hitelesebb volt Lilithnek, vele kb. egy korú lehet, és a felhasználónév is csak egy ki jóindulattal uniszex. Persze lehet véletlen, csak eszembe jutott 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #10210 Dátum: 12 dec 30, 23:27:51 » |
|
Nem tartom valószínűnek  Eperke az én topikba azt írta h 21 éves Akami meg (ha jól emlékszek 15 volt (mondjuk hazudni lehet de akkoris) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #10211 Dátum: 12 dec 30, 23:31:33 » |
|
Akami 13 volt, de Lilith már 16, úgyhogy ez nem oszt nem szoroz. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #10212 Dátum: 12 dec 30, 23:38:38 » |
|
Hát ha ő Akemi amit kétlek, akkor nagyon gyorsan öregszik  Amúgy szinte tuti nem ő, mert Akemi nagyon utál, mert beszóltam neki facén azt letiltott(olyan lúzer...) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #10213 Dátum: 12 dec 31, 01:22:32 » |
|
Észre se vettem h gyakorlatilag már szilveszter van (átneteztem magam dec. 31-be) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #10214 Dátum: 12 dec 31, 07:32:55 » |
|
Sabaku megnyugtatlak semmilyen reinkarnáció nem vagyok... fenébe is itt mindenki sejt rólam ezt is azt is nehéz egy picikét is elhinni azt amit írok magamról? Éjfélnek pl meggyőződése hogy ismer mondom oké.... neked meg hogy régi tag vagyok oké...még valaki? na mind1 akkor is B.U.É.K mindenkinek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|