Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #10110 Dátum: 12 dec 28, 18:27:21 » |
|
Hát nem leszek beszólogatós partner igen  talán amúgy immunis lettem rá mert exem rossz szokása volt a beszólogatok téma  ugye azért nincs hari? 
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #10111 Dátum: 12 dec 28, 18:38:16 » |
|
Ejfel, Ejfel, érdekel mások véleménye, mivel az ember az egyik kedvenc állatom, de ettől még nem fogja megingatni semmi a szent elhatározásomat. Mondjuk, hogy így helyezem el magam mások között/fölött.
Am Excalibour visszatért!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 28, 18:38:56 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10112 Dátum: 12 dec 28, 18:38:49 » |
|
Nem néztem meg a profilodat de hogy lehet hogy nem lány vagy? Ez a nick mindent visz. Rossz szokás? Szerintem ez egy tök pozitív dolog..  De összetörtem és életem végéig haragudni fogok egy Eperke nevű tagra akiről csak annyit tudok hogy nincs türelme a főzéshez és amúgy nemi identitás zavarral is küszködik:D gman mit mondasz?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 28, 18:40:09 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #10113 Dátum: 12 dec 28, 18:43:50 » |
|
Éjfél te ugye nem nézel bleachet? Eperke az teljes mértékben férfi név. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #10114 Dátum: 12 dec 28, 18:44:17 » |
|
Azt, hogy Eperke Ichigo magyar neve.  Szabi többet ne merészelj elém írni! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 28, 18:45:21 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10115 Dátum: 12 dec 28, 18:45:11 » |
|
Mindenkit annyira idegesít, hogy itt beszélem ki az életemet, mint Laternemant?
Mielőtt még nagyon elhalad ilyen irányba a téma, szeretném leszögezni, hogy engem se idegesít, szimplán viccesnek találom, ha valaki anonim fórumon, ki tudja milyen embereknek kiteregeti a magánéletét (Te sokszor a nemi életeteket is  ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #10116 Dátum: 12 dec 28, 18:48:41 » |
|
Éjfél, Éjfél eperke azért vagyok mert Ichigóval tudok animék közzül legjobban hasonulni, és mi Ichigó "gúnyneve" mangánál? Hát az Eperke  meg a kedven gyümölcsöm is egyben szóval ezt remélem tetszik érteni. Hát akkor összekötlek titeket  bár aki ironizál meg beszólogat másoknak az általában lelki problémákkal küszködik, és így vezeti le feszültséget  (bocsi ez az eddigi tapasztalatom)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10117 Dátum: 12 dec 28, 18:48:58 » |
|
Barátaim.. nézek Bleachet.. Ichigo magyar neve az hogy Eperke? Ez inkább csak egy bece/gúnynév tudtommal. S ő is utálja ha így hívják amit tökre megtudok érteni. Elfogadom hogy vannak akik felveszik ezt a nicket és férfinak vallják magukat. Értettem.  Beírtál elém bűnös lélek: Igen, lelki problémákkal a mai társadalomban ki nem küszködik? Aiiigoooooo...! Aki nem arra csak irigykedni tudok. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 28, 18:50:28 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #10118 Dátum: 12 dec 28, 18:53:18 » |
|
mindenki küszködik ezzel így igaz de nem másokon töltöm ki  de mesélj picilány te miért vagy ilyen morci és harapós kedvedben  talán így könnyebb lesz  de amúgy nincs bajom a beszólogatásokkal  csináld méég  neked még jól is áll egy picit 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #10119 Dátum: 12 dec 28, 18:55:27 » |
|
Nyugi L-boy, nem sértődtem meg, én nem is tudok megsértődni.  Na jó, Loah egyszer jól felbosszantott, de az tényleg durva volt, meg bocsánatot is kért, szal az is el van felejtve. Én is nézek Blícset. Mindíg megesküszöm magamnak, hogy abbahagyom, de sosem jön össze...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #10120 Dátum: 12 dec 28, 18:57:01 » |
|
Blícsnek Aizen csata után kellett volna egy icsi endinget bejelenteni és egy új hírót behozni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10121 Dátum: 12 dec 28, 19:01:23 » |
|
Jól áll??  Oh máj gád, ezt csak azért mondod mert új vagy kis pici Iccchi.. Én nem vagyok pici, mi van ha egy 120 kgos 198 cm-eres nőszeméllyel beszélsz? Az egy kicsi fail lenne..  Lassan kisebbségi komplexusom lesz ettől. Nem is vagyok harapós kedvemben, most simán jó kedvem van.. szerintem az fájna ha harapós kedvemben lennék.. Uhh.. lehet most hagyom abba :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10122 Dátum: 12 dec 28, 19:01:50 » |
|
Ja hát az nyilván nem érdekel, ha megsértődsz, csak szerettem volna tisztázni a helyzetet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #10123 Dátum: 12 dec 28, 19:04:26 » |
|
a beszéd stílus jól állhat valakinek ha megfelelően használja  nem ismerkedni jöttem szóval nem izgat hogy nézel ki IRL  és lehet hogy mellettem tényleg pici lennél  na jó talán én is leállok a visszavágásokkal 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10124 Dátum: 12 dec 28, 19:05:04 » |
|
Oké thats all, amúgy se vagy benne túl profi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|