mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #10020 Dátum: 12 dec 23, 16:06:40 » |
|
Gman Helyt adok!Az állítás igaz!
hanii Ohh,tömérdek olyan tevékenység van ami nagyobb élvezetet nyújt mint a holapatolas...de mondjuk lehet az fárasztobb mint a holapatolas...
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #10021 Dátum: 12 dec 23, 16:16:46 » |
|
Disznóvágás <3 Elképzelni sem tudok jobb programot  Tavaly haveráknál disznót vágtunk. 7kor kezdtük 8ra már mindenki részeg volt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #10022 Dátum: 12 dec 23, 19:18:55 » |
|
Ekkora shannarot is rég kaptam utoljára. Megettem a karácsonyi tökös-mákos kígyórétes felét.  Amúgy most anyámékhoz költöztünk karácsonyra, még szerencse, hogy franciaágyam volt, szal nem kell szűkölködni.  Amúgy nem láttam az ajándékomat idefele jövet, ilyen kicsi lenne? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #10023 Dátum: 12 dec 23, 20:09:57 » |
|
Itt szinte egész nap nem esett, most kezdett el szakadni a hó. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #10024 Dátum: 12 dec 23, 20:12:32 » |
|
Nálunk egész nap esett... Nagyon jó élmény kilépni a függőfolyosóra és azt tapasztalni, hogy majdnem lepotyogtál a negyedikről, mert annyira csúszik a hó. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #10025 Dátum: 12 dec 23, 20:22:06 » |
|
Ayumi, ugyan van vagy 500 méterre is tőled, ahol én lakom, de a szakad a hó szófordulatot elég erős túlzásnak érzem.  Majdnem egy percig gondolkodtam azon, hogy mi a fene az a függőfolyosó mire rájöttem, hogy az a gang. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #10026 Dátum: 12 dec 23, 20:55:21 » |
|
Üdvözlöm az északiakat a havukkal együtt. Itt pont elolvad, mire a karácsony a hótaposó bakancsommal együtt megérkezik. Bezzeg három hete a tankok nem tudták kihúzni a kamionokat a hóból, ami miatt nem jött a busz és a lakótársam majdnem éhen halt. Komolyan. Persze, akkor a patikámban szaladgáltam a negyven centis hóban. (Hogy a jó életben mondják a patikát magyarul?  Nem edzőcipő, mert ebben nem edzek. Deszkás cipő? Feltételezem, de miért cipő? Nekem a cipő ez.) Tök jó érzés, ha a mi csoportunkon kívül, az egész évfolyam, még a sznob, stréber banda is, szart ad át kisfilm név alatt. ^-^ Ja, és hell yeah! Elhalasztották a holnapi átadást! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 23, 20:56:03 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #10027 Dátum: 12 dec 23, 21:21:43 » |
|
Pedig pont a kolbitöltés ott az egyik legmurisabb tevékenység, Gman.  Bocsi, de nem idézgetek most vissza. Az utolsó pár szót is csak többszöri próbálkozásra sikerült leírnom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #10028 Dátum: 12 dec 23, 21:36:06 » |
|
Miért, Niki, mi van veled? Nem t'án úgy állsz, mint Morause tegnap? Mi kiskoromban vágtunk disznót, akkor is csak lábatlankodtam. Nem hagyták, hogy én tekerjem a töltő karját, pedig mindig azt akartam... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10029 Dátum: 12 dec 23, 21:48:02 » |
|
5 óra elteltével végre visszajött a net -..-" A végén kiderül hogy mindenki falusi..xD 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 23, 21:58:12 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #10030 Dátum: 12 dec 23, 21:55:48 » |
|
Persze, a főváros mellett minden falu~ Amúgy ahol én lakok, hivatalosan város, de ha Újvidékhez (na, ezzel most sok mindenkinek sokat mondtam  ) viszonyítom, akkor simán falu. Amikor meg a tanárnőm kérdezte, hogy Újvidék nagyváros-e, akkor hülyének nézett, amiért azt mondtam, hogy az. Persze, mert szerinte Tokió a nagy. Mondom, kösz.  Szóval, nem kell faluban élned ahhoz, hogy disznót vághass. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 23, 21:56:22 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10031 Dátum: 12 dec 23, 22:00:56 » |
|
Ja értem,hát nem...De amúgy elsőre nem ugrott be hogy hol van az az Újvidék. Akkor igazából te Szerbiában laksz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #10032 Dátum: 12 dec 23, 22:06:46 » |
|
Nem, csak gondoltam, szerb suliba megyek tovább, mert miért ne.  Amúgy igen, csak tizenöt kilométeren múlt, de ott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10033 Dátum: 12 dec 23, 22:44:57 » |
|
Nekem a kiskorombeli disznóvágásokból csak a véres hagyma maradt meg, az viszont nyami.  Régen is ettem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #10034 Dátum: 12 dec 23, 23:04:27 » |
|
Véres hagyma?  nem tudom, de ez nekem valahogy nem tűnik étvágygerjesztőnek (nem lennék vmi jó vámpír).  Disznóvágáson én valahogy sose voltam. (apám volt a haverjánál és hozott onnan dolgokat, azok finomak voltak). Ayumi, ugyan van vagy 500 méterre is tőled, ahol én lakom, de a szakad a hó szófordulatot elég erős túlzásnak érzem.  heo, én úgy láttam h szakad, de lehet h csak akkor szakadt amikor én néztem, utána meg nem (meg előtte sem), de lehet h velem van a baj mert ha valami csapadék nem úgy esik h óránként 1 csepp akkor az az én mércémel már szakad. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
|