Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #9885 Dátum: 12 dec 20, 20:34:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9886 Dátum: 12 dec 20, 20:42:36 » |
|
Ilyesmiről láttam valamit a NatGeo-n. Valami távolkeleti országban 1 pali (szó szerint) halálra játszotta magát számítógépes játékkal.  Csak játszott, játszott és játszott amíg össze nem esett (kiszáradásba halt meg). 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #9887 Dátum: 12 dec 20, 20:44:27 » |
|
Én meg sehol sem voltam, nem hogy olaszba, még sehol se külföldön. Jól meg emberek. xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9888 Dátum: 12 dec 20, 20:47:09 » |
|
Én se voltam még sehol (legtávolabb a lakóhelyemtől (ami Miskolc), Balatonlellén voltam).  A nővérem a férjével volt 1x Antwerpenben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 20, 20:52:57 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #9889 Dátum: 12 dec 20, 23:10:29 » |
|
En meg voltam vagyok és leszek ... Ki hol tölti a Világvégét?! Afterpartyra jon valaki ? 
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #9890 Dátum: 12 dec 20, 23:46:37 » |
|
Mi lehet megyünk afterpartyra a malátába, csak az kicsit messze van tőletek. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #9891 Dátum: 12 dec 20, 23:48:26 » |
|
Én meg sehol sem voltam, nem hogy olaszba, még sehol se külföldön. Jól meg emberek. xD
A név kötelez, itt is.  Szilveszterkor nem piára költök. Berúgni máskor is be tudok, nem kell ehhez alaklom, de tűzijátékozni csak ilyenkor tudok igazán. Máskor is lehet, ha olyat veszek, de ilyenkor még sokkal jobb élmény. Személy szerint én ebben élem ki magam az év utolsó napján.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #9892 Dátum: 12 dec 20, 23:55:57 » |
|
Nah lassan világvége gyerekek. Szóval szerettem ezt a társaságot.  Ki mit fog csinálni az utolsó percekben ?  ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9893 Dátum: 12 dec 21, 00:03:16 » |
|
Ülök a széken és nézem a TV-t (a macskámmal az ölemben) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #9894 Dátum: 12 dec 21, 00:07:19 » |
|
Én öcsém, egy karácsonyi ünnepségen fogok ülni a suliban. Már ha valóban 12:21-kor fog eljönni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #9895 Dátum: 12 dec 21, 00:15:56 » |
|
Melyik időzóna szerint? Vagy a maják ezt elfelejtették megadni?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #9896 Dátum: 12 dec 21, 00:19:03 » |
|
Na látjátok azt el  Bár ha változik is valami az akkor is hónapok kérdése mire az új hatások érvényesülnek. Igazából én attól félek hogy semmi nem váltolzik 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9897 Dátum: 12 dec 21, 00:19:31 » |
|
Nah lassan világvége gyerekek. Szóval szerettem ezt a társaságot.  Ki mit fog csinálni az utolsó percekben ?  ? Én alszok még valószínűleg. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9898 Dátum: 12 dec 21, 00:23:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #9899 Dátum: 12 dec 21, 00:27:19 » |
|
Állítólag 6-kor lesz a világvége, hát én akkor épp az állomás felé fogok sétálni és röhögni, hogy nincs is semmi.. :'D (Egyébként lehet besz~rnék ha tényleg látnék valami jelenséget a sötét égbolton, csak most nagy a szám. xD)
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
|