Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9825 Dátum: 12 dec 19, 19:55:31 » |
|
nah a másik antiszoc elvont pingui Kirito elviszlek moziba ha Adalbertina nem visz el. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Dead
|
 |
« Válasz #9826 Dátum: 12 dec 19, 19:57:20 » |
|
De most már meghívtam Adalbertinát, ne mondjuk már vissza xd
De tudod mit? Megbeszélem vele hogy jöhetsz-e xd
Egy ilyen magasrendű embernek nem biztos hogy eleget tudunk tenni mi ketten Adalbertinával xd
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #9827 Dátum: 12 dec 19, 20:17:44 » |
|
Én is mehetek veletek moziba? Én ugy is pesten lakom^^
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #9828 Dátum: 12 dec 19, 20:19:56 » |
|
De most már meghívtam Adalbertinát, ne mondjuk már vissza xd
Albertírsát? Oo Beférnek annyian egy moziba? Igen ez egy szóvicc akart lenni még ha nem is röhög rajta senki 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #9829 Dátum: 12 dec 19, 20:21:38 » |
|
Nem volt olyan vészes, Lew. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9830 Dátum: 12 dec 19, 20:28:47 » |
|
hanii szerintem nevetett rajta.  Honnan tudjuk meg gman? Vagy az asszonykádtól...
A börtönben is van net? ...vagy valami tűzijátékból, amit mondjuk renato tart, ha már nem táncolhat a sírodon.  Vele nem is vagyok rosszban... vagy igen? Üzenj, ó hatalmas és rejtéjes Red John!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #9831 Dátum: 12 dec 19, 20:43:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #9832 Dátum: 12 dec 19, 21:02:29 » |
|
Lew, még ha ez béna is volt, és másodjára olvasva már nem vmi vicces, de elsőnek olvasva én megszakadtam rajta. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #9833 Dátum: 12 dec 19, 21:08:19 » |
|
story of my life Bevágódsz a tanároknál a melleiddel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #9834 Dátum: 12 dec 19, 21:27:07 » |
|
hmm mondjuk úgy, hogy kiterjesztően értelmeztem a story of my life-ot , lehetőleg szimbólikus értelemben, de persze mell hiányában más alternatív lehetőségekkel kell próbálkoznom  de tudod amelyik vidra ugat az nem harap
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9835 Dátum: 12 dec 19, 21:35:04 » |
|
...vagy valami tűzijátékból, amit mondjuk renato tart, ha már nem táncolhat a sírodon.  Vele nem is vagyok rosszban... vagy igen? Üzenj, ó hatalmas és rejtéjes Red John! Ez 1 érdekes felvetés, ha meghalnék akkor mi történne az adatlapommal? 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9836 Dátum: 12 dec 19, 22:31:23 » |
|
Én is mehetek veletek moziba? Én ugy is pesten lakom^^
igen igen, jöhetsz, de Adalbertinát kötelező vinni ezt nem elfelejteni.. Jajj kész vagyok már nem szabad ma ide írnom. Nem tudom már melyik topic melyik pedig nem ittam.. szerk videóhoz: és utána futott pedo maci? Jah minden vizsgázónak kitartást!  lol
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 19, 22:43:58 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #9837 Dátum: 12 dec 19, 22:46:29 » |
|
Nem ittál, csak szívtál mi? Egyébként lehet, hogy kellett volna inni, még a végén szomjan halsz. A topikot pedig megtudod melyik, ha elolvasod a címét.  just a joke yohohoho xDD Nos, mindenbe belekötöttem, amibe tudtam. Ne vedd magadra, én is kész vagyok, meg unatkozom, mint a.. őőőő sajt? xD Na panaszkodjunk kicsit, holnap töri tz és alig tanultam valamit. Most meg unatkozom, de neeem nem tanulnék, még véletlenül sem. Tiszta ostoba vagyok 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 19, 22:47:09 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9838 Dátum: 12 dec 19, 22:52:06 » |
|
A sajtoknak elég unalmas lehet az életük, ebben egyetértek Dr. Panaszkodni azért mert nem tanultál? Legjobb... just a joke yohohoho (az xd-t nem idézném mert a hideg kiráz tőle)  Nos Dr. az önkritika szép dolog s ezen a fórumon jó pár emberből hiányzik. Szóval respect. S mostmár fogd meg a krva könyvet és tanuljál végre az isten áldjon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #9839 Dátum: 12 dec 19, 23:00:24 » |
|
Köszönöm a válaszod.  Még a végén hatással lesz rám ezt az isten áldjon, és tanulni kezdek. Bár nem könyvből, csak füzetből. Jah, mondjuk azért mert nem tanultam még nincs értelme panaszkodni, bár majd ha megkapom érte az ezért járó érdemjegyet... akkor sem lesz okom panaszkodni, csakis az én hibám. Igazából lenne más dolog amiért panaszkodhatnék, amiből kifolyólag nem nagyon tudtam a tanulásra koncentrálni, mondjuk az is elég közönséges dolog, de azt nincs kedvem elmondani.  xDD<- kiráz a hideg mi? A mester is tanácsolta már, hogy ne használjam, hát ebből látszik, hogy kész vagyok. Megtettem hmm. A just a joke, yohohoho-ról meg annyit, hogy ezt élőben lenne vicces hallanod. Bár úgy még jobban ki lennél tőle.  Nos, tényleg kösz a segítséget, most asszem tanulok kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|