gman
|
 |
« Válasz #9810 Dátum: 12 dec 19, 18:50:52 » |
|
Hashajtót minden szivárványpóninak! dreamfollow: Ha 3D, akkor az a harmadik, szóval előtte csak kettő volt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #9811 Dátum: 12 dec 19, 18:51:14 » |
|
Niki felvetésére reagálva... Szerintem ez nem egy nagy kaland. A profilja elvileg soha nem fog törlődni, ez egy virtuális emlékmű, a maga furcsa módján ez is egy emlék, amit valakinek szentelnek. Honnan tudjuk meg gman? Vagy az asszonykádtól, vagy valami tűzijátékból, amit mondjuk renato tart, ha már nem táncolhat a sírodon.  S., kit nem nevezünk nevén, s kígyók helyett mindenféle emlősöket részesít előnyben. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #9812 Dátum: 12 dec 19, 19:00:30 » |
|
Ne higgy a pletykáknak, a saját tapasztalat mindig jobb. Szerintem 3D-ben sokkal élvezhetőbb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9813 Dátum: 12 dec 19, 19:11:36 » |
|
Tapasztaltam már,és az előző 3-részt is láttam ,csak fel kell frissíteni az ismereteimet  3D-ben jobb,csak egy bizonyos idő után már fáj tőle a szemem..  Hehehe mindjárt lejön a karib 4.Azt is megakartam nézni tavaly a moziban,csak arra se jött el senki 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 19, 19:15:26 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #9814 Dátum: 12 dec 19, 19:18:02 » |
|
Most komolyan, hány éves vagy te? "Senki sem jött velem" Miért, egyedül félsz a sötétben?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9815 Dátum: 12 dec 19, 19:20:03 » |
|
Ki az, aki egyedül megy moziba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9816 Dátum: 12 dec 19, 19:22:07 » |
|
Jah tök igaza van én se mennék egyedül.. majd be kell szerveznem valakit. oh no
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #9817 Dátum: 12 dec 19, 19:25:52 » |
|
Ezek szerint egyedül vagyok ezzel, de kifejezetten szeretem, ha bizonyos filmeknél senki sincs ott, akire akár egy picit is figyelnem kellene. Mondjuk a felsoroltak nem ilyenek, de ha meg akarod nézni, akkor ez nem kifogás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9818 Dátum: 12 dec 19, 19:30:01 » |
|
Ha nagyon megakarom nézni és azt akarom hogy valaki eljöjjön velem,akkor biztos hogy meg is fogom nézni valakivel.Csak még nem gondolkodtam rajta részletesen hogy mikor is nézzem meg ,és mikor lesz rá időm.Bár lehet hogy a hétvégén meglesem.Lejött a pirates of the caribbean 4 ,tavaly megakartam nézni,de nem vettem rá magam :DDD Jaaj a filmekről eszembe jutott a borat cimű film,3 éve láttam először de az úgy megmaradt bennem...Szakadtam a röhögéstől,pedig ritka ha valamin is röhögök 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 19, 19:32:47 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Dead
|
 |
« Válasz #9819 Dátum: 12 dec 19, 19:32:02 » |
|
Hova mennél moziba? Eljönnék veled, ha pestre mész/ hova. Meg akartam amúgy is nézni :'D De ha egyedül akarsz, sebaj xd Mikor? 
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #9820 Dátum: 12 dec 19, 19:33:49 » |
|
Annyira nem jó a Karib tenger kalózai 4. Az első meg a második jó volt, talán a harmadik is, de a negyedik úgy tűnik, mintha csak az előzők sikere miatt csinálták volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9821 Dátum: 12 dec 19, 19:34:54 » |
|
Amm ,hát nem pestre terveztem vagy Győr,vagy Szhely vagy zeg  Már késő .Letöltöttem  Na léptem mára,pás
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 19, 19:36:18 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Dead
|
 |
« Válasz #9822 Dátum: 12 dec 19, 19:38:19 » |
|
Amm ,hát nem pestre terveztem vagy Győr,vagy Szhely vagy zeg  Már késő .Letöltöttem  Na léptem mára,pás Hát akkor nem megyünk moziba xd Kénytelen leszek megnézni a képzelet beli barátommal Adalbertinával.
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9823 Dátum: 12 dec 19, 19:38:28 » |
|
jó heo, de te ilyen elvont antiszoc pingui vagy:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9824 Dátum: 12 dec 19, 19:39:21 » |
|
Ki az, aki egyedül megy moziba? Én például sokszor egyedül megyek moziba. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|