Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #9750 Dátum: 12 dec 18, 22:26:56 » |
|
Ennyi erővel nekem sincs smemilyen homok az avámon 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9751 Dátum: 12 dec 18, 22:27:27 » |
|
Ayumi a kutyusok aranyosak de nem nyert. :p
Pedig kár, a 3. eléggé hozzád illene (fogalmam nincs h miért, olyan "Éjféles") "Estetízóraharmincnyolcperc" ez tetszik (kár h nem lehet itt lájkolni)  Ennyi erővel az én avatáromon levő nőszemélyt se Ayuminak hívják.  Ennyi erővel nekem sincs smemilyen homok az avámon  Főleg nem 1 egész sivatag. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 18, 22:32:16 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9752 Dátum: 12 dec 18, 22:33:31 » |
|
aranyos vagy  de szerintem nem illik hozzám  de a kutyák kawaaiii-ak... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #9753 Dátum: 12 dec 18, 22:36:19 » |
|
Én erre csak az tudom mondani, hogy neked kell kitalálni  Amíg nem találsz egy 'tőkéletesen passzoló' avát, addig cserélgetni fogod kisebb-nagyon időközönként, nekem is Greed az egyetlen, akit magától értetődően kint tudok hagyni fél évekig. Tegyél ki mondjuk a karaktert aki olyan személyiségű mint te. Bár belegondolva nekem azen az alapon Orihara Izaya-chan lenne az avám, módosítom is előbbi kijelentésem, olyat tegyél ki, akit bírsz  Tényleg, ezt a témát már rég fel akartam itt dobni: neked ki az anime-alteregód, már ha van? Most nem olyanra gondolok, hogy 'kedes vagyok mint Minato', vagy 'lusta mint shikamaru', hanem aki annyira hasonlít rád, hogy szinte ilyesztő a dolog? Én mikor Izaya egy-két monológját hallgattam, legalábbis így érzeztem:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 18, 22:41:42 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9754 Dátum: 12 dec 18, 22:41:09 » |
|
Mindig olyan személyről teszek ki képet akit nem ismerek de megtetszik valamiért. Amúgy van egy avatar amit nem szokásom lecserélni csak nagyon meguntam hogy évekig az volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #9755 Dátum: 12 dec 18, 22:43:22 » |
|
Tényleg, ezt a témát már rég fel akartam itt dobni: neked ki az anime-alteregód, már ha van? Most nem olyanra gondolok, hogy 'kedes vagyok mint Minato', vagy 'lusta mint shikamaru', hanem aki téynleg annyira hasonlít rád, hogy szinte ilyesztő a dolog? Én mikor Izaya egy-két monológját hallgattam, legalábbis így érzeztem:D Nem is tudom emiatt teljesen kedvelni, olyan mintha a szadistább, férfi verziómat látnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9756 Dátum: 12 dec 18, 22:48:53 » |
|
Olyat tegyél ki amivel tudsz "azonosulni" Vagyis a kép olyan illetőt ábrázol, akire hasonlítani akarsz (külsőben v belsőben), v valami miatt jó lenne a "helyében lenni". Nálam beválik. Kivéve a macskám, mert nem akarok a helyében lenni.  Ez volt Ayumichan "képválasztó módszere".
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 18, 22:49:58 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #9757 Dátum: 12 dec 18, 22:49:42 » |
|
Az anyádat gman...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #9758 Dátum: 12 dec 18, 22:51:16 » |
|
Megtalált fészbúkon, mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9759 Dátum: 12 dec 18, 22:52:45 » |
|
még ilyen építőkritikát :DD *tüsszent* igaz is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #9760 Dátum: 12 dec 18, 22:52:57 » |
|
Szerintem is megtalálta.  Amúgy ja, feltételezhetően hülyeség, amit az évfolyamtársam mondott a Hobbit animációjáról. Majd jövő héten meglátom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #9761 Dátum: 12 dec 18, 22:54:56 » |
|
És azt hiszi visszajelölöm? Zakkant vagy gman? A vizsla az én kutyám. Az Éjfél-féle ősellenség nem használhatja képként.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 18, 23:09:51 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #9762 Dátum: 12 dec 18, 22:58:15 » |
|
Én is valami ilyestmi mondtam neki, erre azt hazudta, hogy ő igazából egy csodálatos ember...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #9763 Dátum: 12 dec 18, 23:05:46 » |
|
Pont a vizsla meg egy Aes-féle vidrás kép miatt leltem rád ott, ahol gman is. Csak én nem voltam olyan zakkant.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #9764 Dátum: 12 dec 18, 23:10:48 » |
|
Jó, hát elég egyértelmű, hogy Aes miatt talál meg mindenki. Hmm.
Amúgy nem értem, hogy mi a faszért kell beletúrni más magánéletébe? Ez egy anonim fórum, én sem keresgetek senkit sem facebookon, meg szerintem senkinek sem kéne. Nem adtam ki sem a nevem, sem az arcom, szóval ezt be lehetne fejezni, mert kibaszottul idegesítő, hogy nem lehet megszabadulni az nkw-s kémektől. Nincs normális magánélete itt senkinek, hogy ilyenekkel foglalkozik? Már bocsánat...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 18, 23:12:48 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
|