Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #9720 Dátum: 12 dec 18, 16:53:32 » |
|
Köszi Ayumi  ez jó lesz szerintetek? vagy túl nagy? (a kép az aláírásomban)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 18, 17:07:08 írta Hidetada »
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #9721 Dátum: 12 dec 18, 16:57:12 » |
|
Hahhaha.. amúgy igen 4-5 milliárd év múlva lesz elvileg világvége,mert nem fogja birni tovább a nap az embereket,és egyszer csak átsávol a mi sávunkba és PUUFFF Hahaha, ez a hsz-ed legviccesebb része, bár a többi is odabasz azért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9722 Dátum: 12 dec 18, 17:05:36 » |
|
A legszomorúbb, hogy öngyilkosságok is történtek, főleg a fiatalok körében, mert nem akarják látni, hogy vége a világnak.  Természetes szelekció, működik a természet, ez jó, azt jelenti, hogy mégsem közeleg a vég!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9723 Dátum: 12 dec 18, 17:07:10 » |
|
Köszi Ayumi  ez jó lesz szerintetek? vagy túl nagy? A szabályzatban benne van, hogy mekkora lehet.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9724 Dátum: 12 dec 18, 17:17:56 » |
|
...vagy fizikai testtel nem rendelkező, felsőbbrendű lények leszünk addigra. :o :o :o Többiek: Egyébként most tegyük félre a tényt hogy 21ikére világvégét jósoltak stb.. meg a 2012es őrületet is. Bármikor vége lehet a világnak, akár jósoltak akár nem. Kis, jelentéktelen lények vagyunk az univerzumban... ejjejj. Ezt nem észrevenni.. A nap meg mérgében sávot vált. Igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9725 Dátum: 12 dec 18, 17:19:56 » |
|
Sávot vált...  és akkor is eltipor minket ha ehhez át kell gázolnia a Merkúron és a Vénuszon. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #9726 Dátum: 12 dec 18, 17:21:02 » |
|
Hahhaha.. amúgy igen 4-5 milliárd év múlva lesz elvileg világvége, mert nem fogja birni tovább a nap az embereket,és egyszer csak átsávol a mi sávunkba és PUUFFF  Niki, szerintem ez.  Már olyan idegesítőek vagyunk, hogy szegény nap is megun minket. Ajj Éjfél, muszáj volt? Ezt ééén akartam  És még Ayumi is beír elém. ejnye xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9727 Dátum: 12 dec 18, 17:27:07 » |
|
Ayumi ,de hát ez van megirva földrajzilag,mit oda egy vénusz meg egy mittudomén mi  Ígyis-úgyis a nap a boss ...Felénk úgy is szokták mondani hogy átsávol ,máshol nem :O ? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9728 Dátum: 12 dec 18, 17:32:11 » |
|
Mindjuk lényegtelen h min gázol át, 5 milliárd év múlva úgy is elpatkolunk (v ami a helyünkön lesz helyettünk)  szerk: Ez de hülyén hangzik h "5 milliárd év múlva úgy is elpatkolunk"  Nem akarok olyan öreg lenni.  Hű de csend van itt, elérte a topikot a világvége? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 18, 18:28:28 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #9729 Dátum: 12 dec 18, 20:42:50 » |
|
Hát nemtudomm ayumi-chan, én az a helyzet még nemnagyon gondolkoztam ezen a világvége dolgonxD, Szerintem a fórum él foreverXD 
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9730 Dátum: 12 dec 18, 20:47:43 » |
|
1 szóval se mondtam h a fórumot érte utol a világvége (csak a topikot) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #9731 Dátum: 12 dec 18, 20:51:16 » |
|
Barátnőm mesélte, hogy ült a héven, és egész úton azt hallotta, hogy két 17 év körüli csaj arról beszéletett holt komolyan, hogy mennyire félnek a világvégétől. Szeretem az ilyen sztorikat, még a szokottabnál is okosabbank érzem magam tőlük.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #9732 Dátum: 12 dec 18, 20:53:21 » |
|
Az lehet... Állítólag már 1000-ben is világvége volt  Nekünk meg még mindig nincs netünk... Most épp valamelyik szomszédét lopom  Lehet hogy előbb lesz világvége mint nekünk a net  A Hobbit meg majd nekem a két szünet között derül ki, hogy milyen király 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #9733 Dátum: 12 dec 18, 20:56:58 » |
|
Nekem pénteken dolgom van szal bocsi srácok ,hogy mindenkinek csalódást okoztam,de elmarad a világvége .
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9734 Dátum: 12 dec 18, 21:01:08 » |
|
Lehet h a világvége technikai okok miatt elmarad (mondhattam volna h érdeklődés hiányában de érdeklődés az van) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|