noemimi-chan
|
 |
« Válasz #9660 Dátum: 12 dec 17, 20:45:56 » |
|
én se tudtam így hirtelen ki az a Rumli meg a bátja.... sose fogott meg eddig igazán a Kertvárosi gettó... szóval valahogy nem értem a fekete pasis félelmet sem  buta vagyok, nyem szeretek buta lenni 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Dead
|
 |
« Válasz #9661 Dátum: 12 dec 17, 20:48:57 » |
|
Jah, addig amíg a nagyanyja nem kezd haldokolni :'DAkkor aztán a jövő hét is kiderül 
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #9662 Dátum: 12 dec 17, 21:22:14 » |
|
LOL Kirito most nézem az aláírásod  akkor én is kiírom :'D
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #9663 Dátum: 12 dec 17, 21:33:16 » |
|
De akkor ki a leghűbb társad? Pikachu?  All?
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9664 Dátum: 12 dec 17, 21:38:03 » |
|
A francba, annyira elmerültem az internet csodálatos világában h elfelejtettem cappuccinot inni (már v 2 órája akartam) 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #9665 Dátum: 12 dec 17, 21:44:09 » |
|
Nem pikachu hanem Infernape :p  szegény Ayumi :"D
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #9666 Dátum: 12 dec 17, 21:47:11 » |
|
én is azért jöttem vissza a szomszéd látogatásból hogy átvigyem a bögrém, meg a cappuccino porom, csináljak itthon ,meleg szenyát amit szintén átviszek valamint átvigyem a tanulni valóm (és ne aludjak soha többé... na jó csak szerdáig  ) de helyette itt kötöttem ki -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9667 Dátum: 12 dec 17, 21:55:00 » |
|
*Témábavágás* Istenem. Néha megtetszek valakinek, az is valami nyomi, aki perverz, meg hülye, meg undorító, és általában mindenki utálja, nem is véletlen, de bennem akarja meglelni az ő Júliáját. Vajon velem van a gond, vagy mindenki mással?  *Témábavágás és kiakadás vége*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #9668 Dátum: 12 dec 17, 22:17:19 » |
|
Hát a világ elég érdekes, szóval könnyen megeshet, hogy hülyékkel vagy körülvéve. xD Bár szegény nyomit ne bántsd érte, hogy tetszel neki xD, nem ő tehet róla. Mondjuk azt nem tudom, hogy tettek is-e ellened a perverzségeikkel, úgy már más tészta.
Noe, ha a melegszenyát átviszed, az addigra már nem is lesz meleg. xD Azt az úgy nem fincsi.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #9669 Dátum: 12 dec 17, 22:18:31 » |
|
de még meleg
am én ilyenkor mindig azon bölselletet használom, hogy az esetek nagy részében mindkét féllel xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9670 Dátum: 12 dec 17, 22:21:48 » |
|
Az egyik kifejezetten a szó szoros értelmében perverz volt, és fiatalabb is nálam... ami nagy szó. Arról fantáziált, hogy leüt, aztán kikötöz, és hát... egen. Amikor toppban voltam, a melltartópántomat kicsatolta, már nyáron is majdnem mindig pulcsiban voltam miatta, és amikor alig voltak körülöttünk, mindig magához szorított, nagyon irritáló volt. Aztán mikor elaludtam az udvaron (ezt barátom mesélte) elkezdett jönni felém, szinte futólépésben, és úgy kellett arrébb löknie őt, hogy ne érjen hozzám, mert csillogott a szeme kb úgy nézett rám O.o nem is mert utána egyedül hagyni, bevitt a szobába és még ott is őrködött úgymond. Nem hiába, mert megpróbált egyszer-kétszer bejönni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9671 Dátum: 12 dec 17, 22:41:03 » |
|
Néha megtetszek valakinek, az is valami nyomi, aki perverz, meg hülye, meg undorító, és általában mindenki utálja, nem is véletlen, de bennem akarja meglelni az ő Júliáját.
dezsavűm van.  Miért van az h engem az ilyen alkesz paraszt vénemberek néznek meg (meg ilyen "lepusztult" kisebbségek)?  Jó, tudom h azok mindenkit megnéznek, de akkor is. miért csak ők 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #9672 Dátum: 12 dec 17, 22:54:56 » |
|
Nincs bennetek elég tündekisugárzás VAGY nem vagytok elég erotikusak, ugye, Aes? ·· Akkor is éljenek a tündék!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 17, 23:01:54 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9673 Dátum: 12 dec 17, 23:04:03 » |
|
Vagy? A kettő nem biztos, hogy kizárja ám egymást. Én iylet nem mondtam. Hiszen a vanyákat még nem láttuk.  Addig wenm ítélkezek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|