Ayumichan
|
 |
« Válasz #9615 Dátum: 12 dec 17, 00:20:06 » |
|
Megrontani? Szerintem mindenkinek megvannak itt a maga kis "csúnya" gondolatai (persze jómagam se vagyok kivétel).  Tehát, ha egy 10 éves kislányt elkap egy pedomaci és megrontja, akkor.. a 10 éves kislány hagyta. xD Logikus.
Akkor a 10 éves kislány "ártatlan" marad.  Csak most tűnt fel h heo-nak van avatárja. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 17, 00:24:51 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #9616 Dátum: 12 dec 17, 00:42:02 » |
|
Jó, kezdem azt hinni, hogy én meg vagyok tisztában a megrontani fogalmával.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9617 Dátum: 12 dec 17, 00:55:15 » |
|
Sokféleképpen lehet értelmezni ezt a kifejezést. Én speciel nem a szexuális hanem a lelki és szellemi megrontásra céloztam.. Viszont most már neked ideje aludni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9618 Dátum: 12 dec 17, 02:02:05 » |
|
Lelki megrontás esetén meg duplán ártatlan (ilyen pl. pedomaci + kislány esetekben). Aki valamiben áldozati státuszt tölt be az ártatlan. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9619 Dátum: 12 dec 17, 10:39:11 » |
|
Hosszas töprengés után rájöttem, hogy a fészbuk egyetlen pozitívuma, hogy ott lehet káromkodni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9620 Dátum: 12 dec 17, 10:43:10 » |
|
Ja, b+.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #9621 Dátum: 12 dec 17, 13:40:16 » |
|
Megrontás.... Megrontom a lelked es az életed ,ovszerrel vagy anélkül talán kérheted . +b@sz az élet keményen es gyorsan ,földhöz vág és otthagy a porban . Jo a rím mégis megront,nincs nekem határ pont .
Asszem vmi ilyesmi jut eszembe erről (többet nem irok mert Aes-san felakaszt egy netkábellel)
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #9622 Dátum: 12 dec 17, 13:54:23 » |
|
Mivan Eminem eltévedtél? Ez nem a gettó  Az egy óceánnal arrébb van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Dead
|
 |
« Válasz #9623 Dátum: 12 dec 17, 14:29:11 » |
|
Ercsi-től azért nincs messze xd
"Szerencsénkre" csak ott találtunk házat, ugyan távol vagyunk a kissebségtől, de sose elég távol.-
Pedomaciii xddd
Köszönjük Emese: Nincsmit Zoltán (Aesnak ment)
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #9624 Dátum: 12 dec 17, 14:39:45 » |
|
Nem vagyok Eminem-chan  Amikor itt vagy a gettó is itt van  Fuuuu...Ercsi az kemény...egyszer voltam ott akkor is verekedtem pedig nem is akartam,tele van az "egész " a kisebbségi többséggel . Részvét Kirito szólj ha kell egy kis Whit Power 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Dead
|
 |
« Válasz #9625 Dátum: 12 dec 17, 14:49:41 » |
|
Hát köszih :'d Vettünk 2 nagy farkaskutyát, 2,5 m magas kerítést, Távfelügyelettel védve lettünk, + szögesdróttal még két rétegbe átvittük a kerítést. Nagy piros lemezekből van  A kerítés:P
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #9626 Dátum: 12 dec 17, 15:12:08 » |
|
Hat ez azért túlzás...  én nem tántoritom el őket attól ,hogy betörjenek stb.,de azt ne várják ,hogy távozni tudnak max zsákban(katana,tomahawk,botok,boken,legpuska,tömérdek kés ,a többit nem sorolom mert meg nem akarok a sitten kikötni  ) Nincs mit ,igazán nincs mint,kitartás ! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Dead
|
 |
« Válasz #9627 Dátum: 12 dec 17, 15:31:16 » |
|
Nekünk is van, sokkolótól kezdve, a paprikasprén át a pisztolyig xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #9628 Dátum: 12 dec 17, 15:37:27 » |
|
Csak nálunk ez "nekünk " helyett "nekem" van  . Anyum békés ember csak amiket felsoroltam azokról tud...a többit sztem meg sem engedné:D Mondjuk most pont semmi ilyesmi nincs itthon mert a sprék kifogytak,a 2viperám odaadtam egy havernak,a többi meg "jo helyen" van . 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Dead
|
 |
« Válasz #9629 Dátum: 12 dec 17, 15:44:30 » |
|
:333 HÁt, hozzátok se törnek be 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|