Ayumichan
|
 |
« Válasz #9405 Dátum: 12 dec 14, 21:03:47 » |
|
Dzsímen, akkor dobj fel valami új témát (mondjuk nem mintha az előzőhöz olyan nagyon "csatlakoztam" volna). 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #9406 Dátum: 12 dec 14, 21:05:14 » |
|
Kötelességem bejelenteni, hogy ezentúl egy fórumozó hölgyemény testéről sem kívánkozom étkezni, ilyen parasztságra csak a Fehér Boszorkány tudott rávenni, de őt elűzte a Télnyó.  Na és többről? Vagy olyanéról, aki nem fórumozik? Látom elmúltak azok a bizonyos napok.  (Igen, ez csak vicc.)
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9407 Dátum: 12 dec 14, 22:34:02 » |
|
Én is beakarok kerülni a családfába. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #9408 Dátum: 12 dec 14, 23:27:08 » |
|
Mi a jó élet folyik itt?  Azt hiszem, a spagettis témához lenne csak értelme (vagy nem  ) hozzászólnom, de azt is inkább a kajás topicban. Aki nem hiszi, kérdezze meg SöTöMöt~
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 14, 23:33:10 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9409 Dátum: 12 dec 14, 23:34:54 » |
|
Én mindent elhiszek bízhatsz bennem..  Akkor told a kajás topicba elolvassuk 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9410 Dátum: 12 dec 14, 23:37:44 » |
|
hmm bolognai spagetti  kezdek éhes lenni. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #9411 Dátum: 12 dec 15, 00:27:57 » |
|
Toltam. ^^ Amúgy olyan bosszantó, hogy pont olyan konferenciára tudok önkéntesnek jelentkezni, ahol arról beszélnek, hogy az itteni egyetemeken mennyire nincs a gyakorlati dolgokra hangsúly fektetve, és hogy mekkora baromság, hogy egy tanárra jut kétszáz diák. Mondja ezt a kedvenc profom, akivel teljesen egyetértek. Erre egy Stockholmi bevágja, hogy neki egy tantárgyára egyszerre csak öt diák járhat. De jó már nekik.  Meg az egyetemül összes diákja összedolgozik. Mármint, a különböző szakok: színészek, rendezők, sminkesek, díszlet/kosztümtervezők, hangmérnökök, akik a világításért felelnek (bocs, nem tudom a rendes magyar szót rá  ), s a többi... Szóval, a harmadévből csak kábé három hetet foglalkoznak az elmélettel, az idejük többi részében a projekteket csinálják (ami mellesleg nem kis meló). Nagyon irigy vagyok rájuk.  Amúgy nem várok erre semmi féle reakciót, senkitől. Nem azért írtam le, hogy megkaphassam, hogy ha annyira úgy akarok tanulni, mint ők, akkor húzzak ki a svédekhez vagy Cardiffba, csak le akartam írni, és kész. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #9412 Dátum: 12 dec 15, 02:20:15 » |
|
Ma sikerült arra a megállapításra jutni hogy nagyon kocka vagyok pedig nem is játszom sokat, nem is animézek sokat (csak szombattól nézem meg 64rész Fairy Tailt *-*)...ma egy kulcs megsterzésére "beteg" barátnőmnbek questként gondoltam így hajnal 1-2 közt (csak kb 4-5km-t futottam/sétáltam le hajnal 1 kor+ még először fel kellett sétílni).... szal az egyetem jobb mint bármely játék
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9413 Dátum: 12 dec 15, 07:15:25 » |
|
Kirito és Hidetada
Egy csomó felesleges, értelmetlen és szabálytalan hozzászólás törölve mindkettőtöktől. Több ilyen ne legyen.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9414 Dátum: 12 dec 15, 07:31:28 » |
|
Sejtettem, hogy ez lesz.  Látom elmúltak azok a bizonyos napok.  (Igen, ez csak vicc.) Hát pedig igaz, legalábbis az az esemény döbbentett rá, hogy még van esélyem tiltakozni a gyerek ellen és egy rakás értelmetlen hiszti után, először az életben az én akaratom érvényesült!  Ma pedig közös programként közös tanulás, ami feltehetőleg a bukásomat készíti elő, de sebaj, attól még jó móka lesz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Dead
|
 |
« Válasz #9415 Dátum: 12 dec 15, 07:36:01 » |
|
Bocsi, Aes bácsi! ^^ Ejj Hidetada belevezettél a rosszba xd A spagetti tényleg finom lehetett,habár nem tartozik a kedvenc ételeim közé :'D Eddig akárhogy kóstoltam, nem ízlett :S Noemimi-Chan: Szerintem te sem unatkoztál  Gyerünk Gman! Szurkolok hogy ne a bukásod jelentse 
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #9416 Dátum: 12 dec 15, 08:18:02 » |
|
Bocsi Aes egyébként mitől szabálytalanok?  (csak azért kérdem, hogy legközelebb ne legyen ilyen tőlem  ) Kirito ne fogd rám ez a te hibád  Ui.: Imádom a spagettit  egyik kedvencem 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 15, 08:19:11 írta Hidetada »
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Dead
|
 |
« Válasz #9417 Dátum: 12 dec 15, 08:42:59 » |
|
Örülök hogy te szereted >.<
Kellett neked POke trénerezni xd
Különben meg volt benne gomba? *.* Mondd hogy igen!:D
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9418 Dátum: 12 dec 15, 09:04:18 » |
|
Bocsi Aes egyébként mitől szabálytalanok?  (csak azért kérdem, hogy legközelebb ne legyen ilyen tőlem  ) Pokémonnak van saját témája itt: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=1558.0Dumában offnak számít. Ráadásul az a pokémon téma már nem az én területem, boldogítsátok Shiro kollégát ezzel. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Dead
|
 |
« Válasz #9419 Dátum: 12 dec 15, 09:12:47 » |
|
De ha majd figyelmeztetést ad, mert kiidegelte HIDETADA ( Én csak csatlakozom xd) Akkor rád fogom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|