Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9270 Dátum: 12 dec 13, 18:18:20 » |
|
Na jól le lettem minősítve... Már nincs pálinkaszagom... Az tegnap volt... Holnap meg meló... Nem kéne hátraarcot csinálni a portán...  Jaa amúgy megyünk máris! :'D Hm.. Szeretek csinos csajokat felvenni a buszmegállókban... Szia! Soká jön a buszod, merre mész? Elviszlek egy darabon, meg ne fázz! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9271 Dátum: 12 dec 13, 18:20:33 » |
|
Akkor neked még a hasznodra válhat ez a bu... akarom mondani kellemetlen tél.  Mondjuk nem tudom h ki az az ember lánya aki csak így beszáll 1 vad idegen ember kocsijába.  Felmelegített 1 csésze cappuccino. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 13, 18:25:15 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9272 Dátum: 12 dec 13, 18:30:40 » |
|
A tél a hideg, a sötét és az elmúlás ideje, a tél jó, legalább annyira, mint amennyire én szőrös vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #9273 Dátum: 12 dec 13, 18:37:52 » |
|
Hey! Hat engem általánosban majdnem minden tanár utált...mindig az igazgató segített  ha már a zsenialitás nem segített ,persze be tudhatom annak is ,hogy o is a hatásom alatt volt,de az uncsi lenne... Nekem csak az intőkkel volt gáz mással nem ...tanulni nem nagyon szoktam,de 3asra minden megvan ha órán csak 44percet alszom es otthon kiteszem a könyveket az asztalra. Hidetada Hasonlitasz Gmanre...ezt mint pozitívum tartod számon ? Mugiwara-nee Pacsi neked!Egozúzó... Gman Akkor a tel nagyon jo lehet...  Mondjuk a tél tényleg jó!
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9274 Dátum: 12 dec 13, 18:42:56 » |
|
de rohadt jó ez a hóember :DD Ayumi: Ez se rosszPerverz Gabi: Nah eljöhetsz Pestre csak azért hogy hazafurikázz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9275 Dátum: 12 dec 13, 18:44:25 » |
|
Hm.. Szeretek csinos csajokat felvenni a buszmegállókban... Szia! Soká jön a buszod, merre mész? Elviszlek egy darabon, meg ne fázz!  Gabesz ne haragudj, de ez a szöveg kb. úgy hangzik, mintha a bíróságon mondtad volna. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #9276 Dátum: 12 dec 13, 18:44:38 » |
|
Ez még nem elég arra, hogy tudjam hasonlítunk-e nem tom, hogy milyen ember de ha olyan szexi állat mint én nem panaszkodhat 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9277 Dátum: 12 dec 13, 18:47:46 » |
|
Éjfél: És akkor ehet is rólad? Akkor féltékeny leszek!
Hidetada: Az vagyok, de én már elcsesztem az életem, szóval légy okosabb nálam!
Dorama (10)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9278 Dátum: 12 dec 13, 18:50:33 » |
|
Oké megpróbálom  de még azért nincs közel, mikor kiderül jól csináltam a dolgokat vagy nem
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9279 Dátum: 12 dec 13, 18:53:45 » |
|
Gabesz ne haragudj, de ez a szöveg kb. úgy hangzik, mintha a bíróságon mondtad volna. Hát az biztos h én nem (és szerintem a legtöbb női ismerősöm se) szállnék be 1 ismeretlen xy kocsijába. Lehet h tele van az illető jó szándékkal, csak az a baj h nem tudom megkülönböztetni a szatíroktól.  Ezért lenne jó belelátni mások fejébe. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #9280 Dátum: 12 dec 13, 18:55:50 » |
|
Hidetada ...hát igaz azzal,hogy "tegyük fel "jol nézel ki " (mert nem tom ) azzal minden problémád orvosolva van... Meg amugy is a kinézet nem elég,nekem is sokszor jól jön mellé a zsenialitásom,meg az is sokszor segít ,hogy ezeknek tudatában vagyok  . A "nagyságod" meg ne a termetedben nyilvánuljon meg mert az nem sokszor hoz hasznot. Gman Elcseszted?!
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9281 Dátum: 12 dec 13, 19:00:27 » |
|
Az ilyesmikkel csak hülyéskedtem  átlag kinézetem van nagyságom nem tom van e  magasságom csupán 172 szal nem vagyok égimeszelő sem  de az eszem az vág arra vagyok a legbüszkébb 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9282 Dátum: 12 dec 13, 19:01:45 » |
|
Éjfél majd ha pesten járok, meglesz!  Aes! : Bíró úr esküszöm hogy csak az igazat mondom!  gman: Beee Ayumi.. Vadidegen csajokat nem veszek fel... De sok lányt ismerek a környéken, még ha látásból is... Amúgy én sok lányt ismerek, aki félelem nélkül beszállna egy vadidegen kocsijába... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #9283 Dátum: 12 dec 13, 19:04:59 » |
|
Most itt hirtelen mindenki ilyen hatalmas zseni lett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9284 Dátum: 12 dec 13, 19:09:01 » |
|
A Naruto-Kun egy szent hely, ahova csak az elit léphet be (meg mugen).
Amúgy mugen, el, de el ám.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 13, 19:11:18 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
|