noemimi-chan
|
 |
« Válasz #9240 Dátum: 12 dec 12, 23:23:13 » |
|
hát mit mondjak a mandarin nem tartozik épp a leg tápérték gazdagabb élelmiszerek közé
végre megírtam a jegyzőkönyvem most már csak tanulni kell holnapi mérésre...
nyau
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9241 Dátum: 12 dec 12, 23:29:12 » |
|
Nem vagyok alkesz... Havi 1-2 alkalommal iszogatok, de akkor is csak este, ha másnap szabadnapos vagyok... Különben az állásommal, és a jogsimmal játszanák.. Annyit meg nem ér... Az alkohol nem oldja meg a problémákat, de legalább elfeledteti egy időre...
Mandarin... Jut eszembe van ilyen Lidl-es vödör narancsom... Meg kéne enni egyet... Ma 2 óránként kajáltam... Jóaz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9242 Dátum: 12 dec 12, 23:47:54 » |
|
Az alkohol nem oldja meg a problémákat, de legalább elfeledteti egy időre...
Én ha túl sokat iszom csak jobban előjönnek az érzelmeim. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #9243 Dátum: 12 dec 13, 00:00:42 » |
|
Ríttam már be részegen pedig okom sem volt rá  Az a fajta vagyok aki ha iszik meghülyül Holnap matek zh .... -.- Tudom mi hiányzott az életemből... Deriválás ftw
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #9244 Dátum: 12 dec 13, 00:17:08 » |
|
én multhéten ittam volt szobatársnőimmel eggyik bunkó lett, a másik folyton sírni akart én meg aludni szerettem volna (ill. mivel ezt nem hagyták kicsit rosszul is voltam khm...) tessék hogy jobban teljen az éjjel: http://www.youtube.com/watch?v=2Owjdz7EXho
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #9245 Dátum: 12 dec 13, 00:34:57 » |
|
Igen van aki sajnos köcsögre issza magát :S nekem is volt ilyen ismerősöm. 3 hónap alatt rájött hogy vele van a baj miután nem hívtuk sehová  Egyébként az nagyon rossz amikor aludnál és a haverok nem hagynak  Én faszi vagyok szóval engem még kevésbé hagynak aludni  Képzeld magad a helyzetembe 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9246 Dátum: 12 dec 13, 00:41:25 » |
|
Nekem a felsőszomszédom volt ilyen (szerencsére már lelépett innen), h hajnal 2kor ordított a tv és miután felkopogtam lekurvázott... Milyen "kedves" 1 szomszéd volt. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9247 Dátum: 12 dec 13, 00:52:47 » |
|
Én meg irtó kedves vagyok ha iszom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #9248 Dátum: 12 dec 13, 01:10:11 » |
|
Nekem olyankor mindenki a haverom  Az utolsó útszéli bumburnyákkal is nekiállok spannolni  Vagy meghatódok és besírok xD De az tényleg nagyon ritka 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9249 Dátum: 12 dec 13, 01:18:18 » |
|
Nekem lehet h jót tenne néha 1-2 feles, normál (józan) állapotban olyan képem van mint 1 emosnak  , de részegen nem, részegen vigyorgok mint 1 fakutya. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #9250 Dátum: 12 dec 13, 02:34:20 » |
|
Egyébként annyira vészesen nem bunkó, csak kicsit nyíltabban az átlagtól... én nem tudom még mindig mennyire megkülönböztethető a piás és a józan énem... alapból különleges személyiség vagyok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9251 Dátum: 12 dec 13, 06:21:07 » |
|
Jöhet az éjféli kaja :O már nem bírom sokáig  Én is szívesen ennék Éjfélről. Van valami étterem, ahol csajokról lehet kajálni. Két vizsga, jupiii!!! Most már tényleg elkezdek tanulni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9252 Dátum: 12 dec 13, 08:31:23 » |
|
Jaa jaa! Az nem rosz ötlet!  Nekem is fülig ér a szám ha offon vagyok... Vigyorgok mint a hülyegyerek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #9253 Dátum: 12 dec 13, 08:39:44 » |
|
Én normális részeg vagyok, mint Gabesz.  Bár a múltkori kalandom hasonló szerrel elég durvára sikerült, Vukkosan durvára, de szerencsére jó kezekben voltam. Gman, Télanyó kiporolja a havas segged, ha meglátja ezt az Éjféles dolgot.  És szerintem ő maga se lesz túl kedves reagálás közepette. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9254 Dátum: 12 dec 13, 08:43:08 » |
|
A Fehér Boszorkány amúgy is haragos, ez már nem oszt, vagy szoroz. Olyan alku egyébként sem volt, hogy nem ehetek más nőkről. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|