noemimi-chan
|
 |
« Válasz #9195 Dátum: 12 dec 12, 20:14:26 » |
|
jajj várjatok kell egy kuka vagy valami mert ingert érzek a..
ne nyáladzatok már kérlek, a két nagy ember megszólalt... :DD cukkey
oh éjfél nekem azt kell megmondanom, hogy én általában nem érzem veled egyetértőnek magam de ez a megnyilvánulásod tetszett, magam sem mondhattam volna másképp Mikor lesz már karácsony hogy végre alhassak egy jót? 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #9196 Dátum: 12 dec 12, 20:18:28 » |
|
A magyarázatod úgyis valami olyasmi lett volna, hogy "senki gondolkodása sem hasonlít rám, mert senki sem ér fel hozzám". Noe, gondolatolvasó lettél? Ugyanezt gondoltam én is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #9197 Dátum: 12 dec 12, 20:23:56 » |
|
Már csak 16 nap:) Osztálykarácsonyra kihúztam az ofőt, aki kb. a legutálatosabb tanárom... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #9198 Dátum: 12 dec 12, 21:01:54 » |
|
Épp el akartam magyarázni Saphinak, hogy miért nincs igaza, mikor a Szoboszlai gyerek akkora darabot kiharapott az egómból, hogy elment tőle a kedvem.
 Akkor bocsi. Nem kellett volna ennyit nyaliznotok egymásnak. xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #9199 Dátum: 12 dec 12, 21:04:21 » |
|
Egyébként itt ki, hány éves? Kiváncsi vagyok, hogy mennyivel vagytok idősebbek nálam  Háát én fiatalabb vagyok nálad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #9200 Dátum: 12 dec 12, 21:06:43 » |
|
Én aztán nem nyaliztam  mért te hány éves vagy? 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #9201 Dátum: 12 dec 12, 21:09:18 » |
|
Egyébként a legtöbb felhasználónak benne van a profiljában. Aki meg nem írta bele, gondolom elmondani se akarja.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9203 Dátum: 12 dec 12, 21:12:59 » |
|
 de nem értem mért titkolják néhányan
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #9204 Dátum: 12 dec 12, 21:18:31 » |
|
Mert már olyan nagyon, nagyon, nagyon, nagyon öregek...  Hú Borbalka nekem nagyon tetszik a Teemo kulcstartó.  szerintem jól sikerült. Bár nem vagyok se Teemo, se lol fan szóval nem vagyok akkora szakértő, de aranyos lett. :3
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9205 Dátum: 12 dec 12, 21:22:34 » |
|
Jéé Morita a fórumon!  Történnek még csodák! Huszonéves dolgozó embernek az egyetlen gondja a kaja ha hazaér... Ez így van!  Dolgozott egész nap, és éhes mint az állat... Én meg gondoltam megiszok egy sört valahol, és nagy örömömre zárva minden este 9-kor... Imádok falun lakni.. Pusztulat ez a hely... Hidedata.. Én 25 vagyok... Páran egyszerűen csak inkognitóban akarnak maradni.. Se a valódi nevüket, se a lakhelyüket, se a korukat nem adják meg... Hm.. Van a laposüvegemben még pár korty házim... Az alkoholtartalma remélem megfelel legalább 1 üveg sörének... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #9206 Dátum: 12 dec 12, 21:30:26 » |
|
Már csak 16 nap:) Osztálykarácsonyra kihúztam az ofőt, aki kb. a legutálatosabb tanárom...  Én úgy húztam ki, hogy engem utált a legjobban és én is őt:D Így utólag vissza gondolva olyan Orochimarus Sarutobi viszonyunk volt. Én voltam a legrosszabb diák ő meg a sensei:D Már mint nem rossz tanuló voltamxD csak magatartással voltak bajokxD Igazgató az jó arc volt, ha 2 napig nem látott megkérdezte jól vagyok e és minden rendbenxD Ritkán volt ilyenxD 13 szaktanári 6 osztály főnöki 2 igazgatói egy fegyelmi eljárással 158 egyes egy fél év alatt 286 egy év alatt:D Soha nem buktam:D na ezt adjátok összeXD Na nem félévkor akkor meghúztak sok mindenbőlxD Osztály legjobb szakmunkás vizsgájának szóbelijét csináltam és érettségin a legjobb írásbelit második legjobb szóbelitXD Infóból póttételt húztamxD Így visszaolvasva tiszta menőxDDD Mondjuk szerintem mindig is menő voltamxD Meg persze zseni. Ritli-chuan ne rontsad el a pillanatomatXD u.i. egyetlen szerencsém nyelvtanból mákom volt az internet hatása a magyarnyelvre tételt húztamxD Sajnos írásbelin maximum minusszal indultam:(
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 12, 21:31:41 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9207 Dátum: 12 dec 12, 21:35:06 » |
|
O.o azta...  Hiei fogadj tanítvínyodul  nagyon tudsz valamit 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9208 Dátum: 12 dec 12, 21:35:45 » |
|
nekem a matematikával voltak gondjaim.  Amit magolni kellett, azt magoltam, amit meg kellett érteni pl biosz, azt értettem, de a matek az valahogy nem ment túlságosan. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #9209 Dátum: 12 dec 12, 21:42:23 » |
|
Azért azt nem árt tudni, hogy nem jártam valami high gimibeXD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|