Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9045 Dátum: 12 dec 09, 22:37:24 » |
|
vizsga előtti éjszaka.. a stressz elég jó motiváció nekem olyankor jobban fog az agyam mikor a nyakamon van az időpont..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9046 Dátum: 12 dec 09, 22:37:38 » |
|
Tényleg mindjárt vége a világnak (kiment a fejemből  )  Erről jut eszembe, a spektrumon reklámoznak 1 műsort (ilyen természeti katasztrófákról szól), és azt mondja a végén a narrátor h "Boldog világvégét". 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #9047 Dátum: 12 dec 09, 22:52:53 » |
|
Tényleg az tizenegy-egy közötti időszak a legjobb a tanulásra. Délután-este egyszerűen nincs agyam nekiülni a dolgoknak,de tizenegy körül megszáll az ihlet,és akár 1 óra alatt megvan a másnapra való feladatok összessége. Jobb esetben. Barátnőm pedig reggeli kuvikol,számomra hihetetlen módon képes felkelni négykor és tanul. Ez az, amire én nem vagyok képes. Inkább fennmaradok kettő-háromig,de utána fél hétig alszom,mint a bunda. 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9048 Dátum: 12 dec 10, 07:27:34 » |
|
Szerintem a kb reggel nyolctól délig terjedő időszak a legjobb. Én akkor tudok a leginkább, akkor nem alszom be felette. xD Ha több időre van szükség ennél, akkor viszont inkább korábban kelés. Délután meg este nekem már egyáltalán nem megy, éjjel pedig az már beteges, éjszaka aludni kell. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9049 Dátum: 12 dec 10, 08:34:16 » |
|
Én is reggel tanulok, mert akkor jobb esetben még semmi sem vette el a kedvemet tőle. Most viszont feljöttem ide és tönkretettem a reggeli tanulásomat. Gratulálok magamnak, szép volt!
Csak én utálom a nők azon szokását, hogy kikérik a férfi véleményét valamiben, amit már lefixáltak magukban? Lányok mondjátok már meg, hogy ez miért jó nektek!?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 10, 18:44:43 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9050 Dátum: 12 dec 10, 20:17:15 » |
|
Reggel fél9kor "keletkezett" az utolsó hsz itt?  Annyira hideg van h befagyott a topic.  Am tényleg hideg van kint, lefagyott az orrom és a fülem. (ilyenkor szoktam sietve közlekedni h átmelegedjek [normál esetben], de ez most a havas/jeges úton valahogy nem nagyon jött össze) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #9051 Dátum: 12 dec 10, 21:13:18 » |
|
Háát Gman néha kell ilyet is csinálni... pl.: hogy halljunk elismerést, vagy egy a mienknél jobb ötletet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9053 Dátum: 12 dec 10, 21:37:16 » |
|
Kérdés hogy tavaszig hogy nyitom majd ki a bal hátsó ajtót?  Minusz 15 fok, az minusz 15 fok... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #9054 Dátum: 12 dec 10, 21:42:13 » |
|
Kocsi? Az első nyílik? Ha igen, akkor álj be egy mélygarázsba, de lehet ott nincs elég meleg, vagy hajszárítózd.  Najó lehet picit értelmetlen ötleteim vannak...  Amúgy az autómosást hideg vízzel csinálják?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9055 Dátum: 12 dec 10, 21:44:27 » |
|
gman, általában megerősítésként kérjük. Eldöntöttük, félig-meddig vállalva a kockázatot, de még mindig ott van a "mi van ha?" idegesítő érzése. Ezért kérünk helyeslést, hogy mindent jól csináltunk. De ha te az ellenkezőjét teszed, és esetleg még jobban összezavarod szegényt, akkor "te vagy a hibás". 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 10, 21:45:06 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9056 Dátum: 12 dec 10, 22:04:32 » |
|
Figyelj ha valaki megfelelő érvvel áll elő a "lefixált" dolgok is változhatnak..
Amúgy ki mondta hogy nem kérheti az ember valaki véleményét annak ellenére hogy már döntött vagy lefixált ahogy te fogalmaztad, nem is értem miért baj.
Más: amúgy úgy döntöttem vágatok a hajamból.. nagy szó mert több mint fél éve vágattam belőle, s utálom is ha megrövidül.. de már nagyon töredezett. Jah tudom ha sűrűbben vágatnék belőle nem lenne ennyire töredezett de mindig túl rövidre vágják és nem kockáztatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9057 Dátum: 12 dec 10, 22:18:27 » |
|
Én is így jártam 1x túl sok vágódott belőle. Am 1x magamnak vágtam belőle mert nagyon töredezett volt (annyira azért nem lett lépcsős mint a parlament  ), erre beszól a nővérem (már nem emlékszem h face-n v msn-en) h "töredezettségmentesítetted a hajad?" 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 10, 22:23:11 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Elina Scarlet
Chuunin
Nem elérhető
Szárnypróbálgató
|
 |
« Válasz #9058 Dátum: 12 dec 10, 22:21:15 » |
|
Én is most csütörtökön fogom vágatni, bár nálam könnyebbség, hogy nagyim vágja.  Eléggé ráfér már, csak a szalagavató miatt halogattam. (már megint kísértek, ez nem lehet igaz  )
|
|
|
Naplózva
|
Hugicáim: Lina Lisana és Hiname Shion (igen, tényleg... animés család vagyunk)
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9059 Dátum: 12 dec 10, 22:25:11 » |
|
Látlak.  (tudod, boszorka vagyok) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|