MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #9015 Dátum: 12 dec 09, 15:02:18 » |
|
Beállok én is a sorba. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9016 Dátum: 12 dec 09, 15:15:30 » |
|
looooooooool MrSaiyan már pedig kezdtem sajnálni a váltást  annyira megszoktam az előző avádat.. aztán.. ..jobban megnéztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9017 Dátum: 12 dec 09, 15:23:21 » |
|
Úgy látszik h ilyenkor az is cserél képet aki nem szokott (csak 100 évente 1x).  Rajtam még nem uralkodott el a karácsonyi hangulat.  Én meg már tegnap is láttam noemimi képét, olyan ismerős volt valahonnan aztán rájöttem h kik vannak rajta. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 09, 15:25:50 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #9018 Dátum: 12 dec 09, 15:29:50 » |
|
Én nem cseréltem, meg nem is fogok... most komolyan, mikulássapkás Greed? Önellentmondás 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #9019 Dátum: 12 dec 09, 16:02:56 » |
|
Nem tudhatod. Lehet, hogy karácsonykor ő is változik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #9020 Dátum: 12 dec 09, 17:41:31 » |
|
Ugyan, ő mindent magának akar. Majd pont télapóruhába öltözik és kéményeken mászkál le, h csokit osztogasson a büdös kölköknek.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #9021 Dátum: 12 dec 09, 17:46:56 » |
|
Deadpool nagyobb köcsög mint Greed és még ő is beöltözött. Azt kell róla tudni, hogy a gonosz olajsejk elrabolt egy hercegnőt. Deadpool hősiesen megmenti és amikor a hercegnő hálálkodik, akkor Deadpool elmondja, hogy őt csak egy másik Sejk bérelte fel és azért mentette meg, hogy neki adhassa át.  Éljen a jószándék. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 09, 17:56:55 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #9022 Dátum: 12 dec 09, 17:51:35 » |
|
Ugyan Saba-chin, a megtestesült kapzsiság nem akar halhatatlan gyerekmunkásokkal non-stop működő gyárat magának, ráadásként világszerte híres és kiterjedt szállítóhálózatot és egyebeket? Mindent magának akar, majd pont ezt nem, ugyan. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #9023 Dátum: 12 dec 09, 18:41:40 » |
|
Áh, ezt már tuti rég megszerezte, de nem csokiosztogatás árá. ... sőt, igazából tuti ő irányítja a maffiát is a Vongolával kezdve, valahogy a háttérből manipulálva Tsunáékat.
Code Geass második évad letudva:D Hűűűűdejó volt. Persze ez nem egy agysebész megfogalmazása volt annak a hihetetlen méretű zsenialitásak, ahogy ezt az animét lezárták, csak nem fogok idespoilerkedni a végével kapcsolatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #9024 Dátum: 12 dec 09, 19:13:16 » |
|
Code Geass. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #9025 Dátum: 12 dec 09, 19:27:35 » |
|
Hát a négy szó hol marad? ..bár mivel Code Geassről van szó, te meg úgyis bármit megtehetsz, Aes bácsi úgysem fog kiporolni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #9026 Dátum: 12 dec 09, 19:35:06 » |
|
Egy ideig inkább ne nézz ilyesmit, mert kezdesz egyre ijesztőbb és ördögibb lenni ezekkel az elméleteiddel.  Mert velünk aztán annyira vaskézzel bánik, hogy csak na... 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #9027 Dátum: 12 dec 09, 19:50:36 » |
|
..bár mivel Code Geassről van szó, te meg úgyis bármit megtehetsz, Aes bácsi úgysem fog kiporolni.  Most nem fogok visszaszólni, hiszen esett a hó, és amúgy is jó kedvem van, mert már csak 60 minimumkérdést kell megtanulnom.  Plusz az egymintás t-próbát meg a khí-próbát. Meg még át kéne nézni a poisson és binomiális eloszlást is, hmm.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 09, 19:51:14 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #9028 Dátum: 12 dec 09, 20:04:26 » |
|
Nekem nincsenek semmiféle megalapozatlan elméleteim, ezek már majdnemhogy tények. És még az osztrigák szaporodása meg Accelerator kedd esti vacsorája közötti összefüggésről nem is beszéltem... Most mondd, hogy nincs igazam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #9029 Dátum: 12 dec 09, 20:08:54 » |
|
Hogy én mennyire imádom azokat akik lefikázzák úgy az animéket, hogy nem ismerik... Elkezdi lecsukatná a Dragon Ball kitalálóját... Hát any@dat 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
|