Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #8895 Dátum: 12 dec 05, 17:39:34 » |
|
Nem is tudtam hogy van szaloncukor akasztó... ez miez már. >_< Bár mi nem nagyon veszünk már szaloncukrot, sőt fánk sincs, de ebbe nem megyek bele, de nem is láttam hogy van ilyen a boltban. O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #8896 Dátum: 12 dec 05, 17:50:29 » |
|
Meg amikor szüleink nem figyeltek leloptunk pár szaloncukrot meg csokit a fáról >.< 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8897 Dátum: 12 dec 05, 17:50:35 » |
|
Igen ilyen fém szálat képzelj el ami a két végén be van hajlítva és elég beleszúrni a szaloncukor csomagolás végébe vagy ráis hajthatod aztán mehet a fára.. elég praktikus és egyszerű.. mos tuti fogok magammal vinni.. nem is rossz ötlet. Anyám úgy se vesz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #8898 Dátum: 12 dec 05, 17:52:38 » |
|
Mi is állandóan lopkodunk, főleg, hogy idén marcipános lesz a fán, de azért zselés is lesz csak az egy tálban 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8899 Dátum: 12 dec 05, 17:53:59 » |
|
S alakra hajtogatott drót az egész, nem nagy cucc. A rikkancs cigányok ilyenkor nem azt mondják, hogy: "Cigit, cigarettát, vállról indíthatós rakettát! Tessenek, vegyenek!" Hanem azt, hogy: "Szaloncukor akasztó, tűzijáték, petárda, csillagszóró! Akár komplett fa! Vegyék, vigyék ojcsón adom!" A kedvencem ahogy a frottír zoknit ejtik, azt fonetikusan sem tudom leírni.  Beírtok elém? Aljasok!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8900 Dátum: 12 dec 05, 17:59:17 » |
|
hát igen, senki nem mondta hogy órákig írd a hszed 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #8901 Dátum: 12 dec 05, 18:03:55 » |
|
Áh so, köszönöm mindkettőtöknek a választ, akkor ez olyan mint a vállfa felrakó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 05, 18:07:15 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8902 Dátum: 12 dec 05, 18:08:46 » |
|
Az mi az? Még soha nem hallottam ilyesmiről.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #8903 Dátum: 12 dec 05, 18:10:07 » |
|
 Látod, tanítjuk egymást. Amúgy nem tudom mi a neve. Boltokban látni, mikor magas esetleg rácsos helyen vannak ruhák, azt ilyen nagy vállfa kampós izével teszik fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #8904 Dátum: 12 dec 05, 18:14:57 » |
|
Azt hiszem. >_< Nem dolgoztam ilyen helye még, csak mindig megfigyeltem. És... tök jó játék, mindig is kiakartam próbálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8905 Dátum: 12 dec 05, 18:17:27 » |
|
Felénk olyan alakja van, mint egy felmosó nyél és a végén van egy kampó. Mint egy kígyófogó bot. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #8906 Dátum: 12 dec 05, 18:17:36 » |
|
Én is karácsonyosítottam :DD milyen az avatar? :DD
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #8907 Dátum: 12 dec 05, 19:09:01 » |
|
Na én is beszürkültem xD Ehez sokkal egyszerűbb avát találni. Az a zöld olyan ronda...
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #8908 Dátum: 12 dec 05, 19:59:04 » |
|
Hm... tavaly azt hiszem én az a avámat, ha azt nem de az aláírásomat megváltoztattam ilyenkor, egy kisfiú volt aki mikulást ölt... azt a képet máig szeretem. xD De most tuti nem fogom, túlságosan is szeretem ezt a két képet. heo, lehet itt is olyan csak mindig rosszul láttam, de majd bemegyek egy üzletbe és megkérem mutassák meg hogy néz ki. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8909 Dátum: 12 dec 05, 20:28:31 » |
|
Igen, eléggé érdekes volt az a földön kiterült, vérben tocsogó Hohohó apó... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 05, 21:12:54 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
|