Bakker, most szívesen lennék Miskolcon vagy egyéb más helyen ahol havazás van..
itt....esik a krva esőőő...
Nincs már semmi nyitva a nagyobb áruházakon kívül pedig elmentem a pékségbe hátha...
Olyan finom gesztenyés croissant adnak...(gesztenye van benne jól megtömve és a tetején csokiöntet, annak a tetejére meg színes cukor van szórva, nyami) még lakótársamnak is hoztam volna meglepiből

úgy durmol még mint a huzat.
Úgyhogy marad a jól bevált tesco ha ma vásárolni akarok. Miért van az hogy akárhányszor az Ázsiába akarok menni mindig esik..?
Nah mindegy lehet ma elmarad a cipővásárlás..

Ayumi az kemény sose vettem még cipőt kétezerért pláne nem bakancsot, de nem is az ártól függ.. vettem én már plázában cipőt közel tízezerért és ugyanúgy tönkrement. (az is kínai gyártmány volt)
Meg akárhányszor rászánom magam valami olasz vagy márkásabb cuccra azzal is mindig történik valami, vagy elesek (egy farmerem így szakadt szét, vicces volt, feküdtem a földön a többiek meg röhögtek.. aztán én is csak röhögtem.. továbbra is a földön

) vagy üvegszilánkba lépek így szakadt el (legalábbis erre következtettünk mert nem vettem észre

) egy imádott velúr cipőm konkrétan két héttel a megvétele után és lett volna pofám visszavinni de a blokk már nem volt meg.
Aztán vettem egy rövidnadrágot még nyár elején és pár hét után kifakult a mosásban.. mondom kurva jó ennyi erővel vehettem volna kínaiból olcsóbbat.
Szóval nem éri meg.. nekem.