gman
|
 |
« Válasz #8625 Dátum: 12 nov 26, 20:32:02 » |
|
Tényleg, animén nevelkedjen majd a gyerek? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8626 Dátum: 12 nov 26, 20:35:53 » |
|
Lesz gyerek? Lemaradtam. Amúgy az animékbe nagyon sok mondanivaló, mély tartalmak vannak, bár ezt a egy 6-10 éves gyerek nem tudja megemészteni. De attól még király, mert szórakoztató. Sokkal szórakoztatóbbak, mint ezek a manipulatív ma készülő filmek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8627 Dátum: 12 nov 26, 20:41:33 » |
|
Lehet, hogy lesz, de lehet, hogy még ahoz is bénák vagyunk, hogy összehozzuk. Meglássuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8628 Dátum: 12 nov 26, 20:42:34 » |
|
Szerintem várjátok majd meg míg ő úgy dönt, hogy animét akar nézni, aztán lehet családi animézést szervezni... Bár az is jó lehet, ha mentek Conra és a gyereket is beöltöztetitek.  pl.: Minato és Kushina cosplay, a babának meg pecsét a hasára...  Amúgy drukkolok... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8629 Dátum: 12 nov 26, 20:51:14 » |
|
Miért ne sikerülne,a fiatalok nagyon fogékonyak a terhességre ilyen 20 év körül.Bár nem mindenkinél de többnyire. Biztos sikerülni fog  Aztán meglesz Réka .(??) Balaton,akkor zamárdi ,szabad strand ,a leggyönyörübb hely az egész balatonon,aztán a soundon meg kötelezõ ott lenni,2 hétig maradnátok,megis unnátok 5 évre a balatont,én közel lakok a balcsihoz ,szóval minden nyáron lent vagyok szinte,és én ahol eddig jártam...hát,balatonfüred,siófok,tihany,meg zamárdi ,nálam ez a top.  Persze az összes jó hely.Én télen valami forralt borozást ajánlanák,meg korizást :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8630 Dátum: 12 nov 26, 20:54:24 » |
|
A most októberi (miskolci) kon-ra mentünk és velünk jött a barátnőnk is, mert pont vendégségbe volt itt (az anime őt is érdekli), és velünk jött a 2 fiával (egy 5 és egy 3 éves).  Szerk: én normális vagyok? a kávé mellé (kávéhoz), akarok önteni ásványvizet erre beleöntöm a kávéba  (feltaláltam a szénsavas kávét) 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 26, 21:07:50 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
 |
« Válasz #8631 Dátum: 12 nov 26, 21:03:05 » |
|
Volt Miskolcon is?xd jó ilyesmit tudni  pedig itt lakok asd....hol és mikor volt?O_o
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8632 Dátum: 12 nov 26, 21:06:26 » |
|
A Földesbe (valamikor októberben) mi is volt a pontos neve?  Miloween? 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #8633 Dátum: 12 nov 26, 21:10:17 » |
|
Tényleg, animén nevelkedjen majd a gyerek?  Ha fiú lesz, akkor a Dragon Ballt mindenképpen nézesd vele végig! A saját fejlődése érdekében. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8634 Dátum: 12 nov 26, 21:25:44 » |
|
Sokkal szórakoztatóbbak, mint ezek a manipulatív ma készülő filmek.
Minden manipulatív
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8635 Dátum: 12 nov 26, 21:28:13 » |
|
Jah, a négy szavas szabály a lagmanipulatívabb minden manipulatív dolog között. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8636 Dátum: 12 nov 26, 22:08:40 » |
|
Lehet, hogy lesz, de lehet, hogy még ahoz is bénák vagyunk, hogy összehozzuk. Meglássuk.
Beszélj a magad nevében kicsi gman.  Nyáron cseszhetem, szinte biztos hogy nem leszek az országban. Nem baj, elég sokat veszítetek ezzel.. "Balatonban senki nem tud megfulladni.." Szerintem te meg tudsz benne fulladni... Én meg arra gondoltam hogy Január elején össze lehetne hozni valamit.. mi értelme előre tervezni nyárra? Az első akit elhívnék az a két ember aki kijelentette hogy nem menne ilyesmire. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8637 Dátum: 12 nov 26, 22:12:46 » |
|
Már voltam benne, még nem sikerült megfulladnom, bár tény, hogy a két méteresnél mélyebb részbe nem mentem be, de már így is alig láttam a partot. Nem muszáj, hogy csak nyáron legyen és csak egy. Lehetne rendszeres is vagy akármi. Na szép... Bár, ha kedveled a magányt. És hova gondoltad ezt a januári dolgot, melyik városba?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8638 Dátum: 12 nov 26, 23:02:50 » |
|
Igen? Pedig azt hittem sikerült.. Rendszeres? Ez aranyos.  Hát igen. "Na szép... Bár, ha kedveled a magányt." ezt mire reagáltad? Az a jelentkezőktől függene.. valamilyen köztes megoldás lenne kitalálva az igényektől függően.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8639 Dátum: 12 nov 26, 23:09:13 » |
|
De sajnos újraélesztettek...
Erre: "Az első akit elhívnék az a két ember aki kijelentette hogy nem menne ilyesmire."
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|