Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8610 Dátum: 12 nov 26, 19:08:44 » |
|
Én kérek elnézést gman nevében hogy mindenből béna vicceket próbál kreálni..  Hogy túlreagáltad e? A fene, és miért nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8611 Dátum: 12 nov 26, 19:16:46 » |
|
Nekem apámnak volt ilyen cukorbetegség féléje (az élete vége felé, de nem abba halt bele), valami olyasmi volt neki h termelt inzulint, de nem működött rendesen a hasnyálmirigye, ezért kevesebb cukrosat kellett/lehetett ennie. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 26, 19:18:15 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8612 Dátum: 12 nov 26, 19:29:46 » |
|
Én kérek elnézést gman nevében hogy mindenből béna vicceket próbál kreálni..  Nem adhatok mást, csak mi lényegem. Amúgy én tuti nem mennék el egy ilyen találkára. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8613 Dátum: 12 nov 26, 19:32:50 » |
|
Mondá Lucifer, s jussául csak a magányt kapta. Pedig érdekes tapasztalat lenne megfigyelni téged egy napon keresztül.  Nem tudom, hogy miért, gondolom sok nyűggel jár és a részvételi hajlandóság sem biztos, hogy túl nagy.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8614 Dátum: 12 nov 26, 19:36:59 » |
|
Értem.. pedig..  Lehet kicsit felpezsdülne az itteni élet ha még mindig lennének találkák szervezve. S miért nem? Kiderülne milyen egy szőrős állat vagy?  Pedig a szőrös állatok aranyosak ám. Megfigyelni? Tudod mit zárjuk ketrecbe és állítsuk ki látványosságként.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8615 Dátum: 12 nov 26, 19:39:07 » |
|
Amúgy én tuti nem mennék el egy ilyen találkára.  Lehet h én sem  nem tudom, talán. lehet h 10 perc alatt az egész társaság agyára mennék, úgyhogy jobban teszem ha nem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8616 Dátum: 12 nov 26, 19:40:14 » |
|
Én szeretnék találkát, vagy valami NKW-s fórum bulit, mint anno, amik közül egyre sem jutottam el.  Ha szeretnéd, de szerintem az kegyetlenség lenne. Viszont vicces lenne a tűznél hallgatni a panaszos történeteit.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8617 Dátum: 12 nov 26, 19:43:28 » |
|
Jajj Ayumi ugyan már, szerintem a legtöbb anime rajongó rendkívül idegesítő tud lenni. S amúgy is mazochista vagyok.
gman ha te mégis jönnél akkor a kedves feleségedet is hívnánk az biztos.
Persze szeretnél.. és nyilván az otthonodhoz a lehető legközelebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8618 Dátum: 12 nov 26, 19:46:29 » |
|
Nem, valahol a Balaton környékén gondoltam, vagy valami közös megegyezés szerinti helyre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8619 Dátum: 12 nov 26, 19:51:05 » |
|
Balaton? Oda nyáron jó menni.  Éjfél, te egyébként hol laksz (milyen városba)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8620 Dátum: 12 nov 26, 19:53:50 » |
|
Lehetne fórumos korizás, vagy szánkózás, ha lesz hó... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8621 Dátum: 12 nov 26, 19:57:29 » |
|
A fővárosban élek, de már nem hiszem hogy túl sokáig. Miért pont Balaton? Sosem értettem hogy fórum találkozásnak miért egy ilyen helyet választanak az emberek. Mondjuk nem kétlem hogy szórakoztató, s persze költséges is.
Szerintem heo ilyen nyári megmozdulásra gondol, vagy ha nem akkor nem tudom mit akar. Elég unalmas és horrorisztikus kirándulás alakulna ki ilyentájt.
Szerk.: Azt álmodtam ma éjjel hogy hó esés volt és megakartam nézni, de nem sikerült. Szomorú..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #8622 Dátum: 12 nov 26, 20:01:34 » |
|
Fórumos korom hajnalán közös mozizások voltak, korizás, anime karácsony, conok, margitszigetelés, akkor még voltam én is nyaraláson is nagyon jók voltak szerettem, sokakat megkedveltem így/itt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 26, 20:02:29 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8623 Dátum: 12 nov 26, 20:04:17 » |
|
Animés fórumtalálkozóra olyat végképp nem vinnék, aki azt sem tudja, hogy ki az a Doflamingo. Ha adtok kaját, elvagyok én a katrocban is.  A tábortűzről mindíg az jut eszembe, hogy egy gimis osztálytársam egyszer belehányt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8624 Dátum: 12 nov 26, 20:05:24 » |
|
Mert melegben a víz közelsége jó, a Balatonban senki nem tud megfulladni és mert a kreativitás ilyen téren nem szükséges, lévén minden szülő aggódva engedi el csemetéjét, legalább olyan helyre menjen, ahol ő is járt már valamikor. Persze ez csak az én gondolatmenetem, tőlem aztán bárhol lehet. S valóban valamiféle nyár végi eseményre gondoltam. Az emberek már nem dolgoznak annyira és kinek ne esne jól egy kis plusz lazítás a nagy kezdések előtt? Hozhatnátok a picit is gman. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|