Ayumichan
|
 |
« Válasz #8580 Dátum: 12 nov 24, 21:59:15 » |
|
Ha meg 400 lenne akkor meg 800ra.  totális halhatatlanság (olyan h valaki nem öregszik [pl. a vámpírok 1es filmekben] úgy sincs). Mondjuk ha elterjedne a "halhatatlanság" (jobban mondva hosszú [többszáz éves] élet), és mindenki ugyanúgy szaporodna akkor jó gyorsan túlnépesedne a Föld. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8581 Dátum: 12 nov 24, 22:37:55 » |
|
Nem a vita kedvéért, de Ayumi, azt a vénasszony dolgot ne erőltesd már ennyire... Rajtad kivül is vannak még itt 29 évesek, sőt idősebbek is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8582 Dátum: 12 nov 24, 22:56:47 » |
|
Majd kitörlöm ha lesz valami jobb ötletem h mit írjak oda.  "Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon." (Susan Ertz)  Interneteznek. (csinálni mindig van mit)  Ennek ellenére nem vágyok rá, fárasztó lenne. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #8583 Dátum: 12 nov 24, 23:02:33 » |
|
Ebben a pillanatban én sem vágyok arra, hogy örökké éljek. Azért majd amikor már közel lesz a halál, nem biztos, hogy lesz kedvem meghalni. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #8584 Dátum: 12 nov 25, 06:02:43 » |
|
Baz, kicsit odaégettem a császármorzsát gőzét megszippantotta a tűzjelző és pár perc múlva meg már a biztonsági őr kopogtatott. De le tudta annyival, hogy a pirítós kenyeret égettem oda. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8585 Dátum: 12 nov 25, 08:06:48 » |
|
Tépd le a picsába azt a tűzjelzőt! Tudjátok mi a szar ügy abban, ha az embernek az a munkája, hogy 20 kilós ládákat pakol napi 12 órában? A pihenőnapján alig bírja begépelni ezeket a sorokat úgy húzza a fájdalom a karját...  >Boldog névnapot a Katiknak!  >>Mi ez a hullaszag? Kinyírtam a topikot? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 25, 09:47:43 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8586 Dátum: 12 nov 25, 11:29:51 » |
|
Jah.. úgyhogy ideje bűnhődnöd.. Akkor azért látunk ritkán.  Annyira nem szeretem ezt a környéket, nem elég hogy gyanús alakokkal van tele, de még szórakoztató centrumnak is nézik a teret, és vagy vurslit tartanak vagy cirkusz sátorban nyomatják a jobbnál jobb zenéket. Lakótársam is hozzájárul a konyhában való csörömpöléssel a jó kedvemhez, a felettem levő szomszédtól meg már agybajt kapok. Nem csoda hogy 11ig alszom mert éjjel fekszem le és reggel nyolctól meg nem lehet aludni. Öt óra alvás meg az én szervezetemnek vajmi kevés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8587 Dátum: 12 nov 25, 12:50:45 » |
|
Boldog Születésnapot Gdat-nak és Nikkie-nek! S utólag CrazyCat-nek is! Lehet mindenki partizik vagy zsúrokon van. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #8588 Dátum: 12 nov 25, 13:40:39 » |
|
Boldogat annak akinek ma van a szulinapja!
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8589 Dátum: 12 nov 25, 15:03:11 » |
|
Jah Meg annak/azoknak is aki(k)nek tegnap volt.  Topik gyilkolás már velem is előfordult (volt olyan h írtam valahová [nem biztos h ezen a fórumon], és olyan sokáig nem írtak h azt hittem h oszlásnak indul)  Ejfel, akkor te "jó" környéken lakhatsz (mondjuk az enyém se különb) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8590 Dátum: 12 nov 25, 16:49:35 » |
|
Két-három hét és kiderül, hogy fáradságos munkám eredményes volt-é, vagy nem. Persze ha beledöglök az otthonról hozott parasztlángos által okozott inzulinsokkba, akkor mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #8591 Dátum: 12 nov 25, 18:29:41 » |
|
Tudjátok mi a szar ügy abban, ha az embernek az a munkája, hogy 20 kilós ládákat pakol napi 12 órában? A pihenőnapján alig bírja begépelni ezeket a sorokat úgy húzza a fájdalom a karját...  Nézd a jó oldalát, nem kell kondiba járnod és még fizetnek is érte!  Gdat papának meg boldog szülinapot itt is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #8592 Dátum: 12 nov 25, 18:33:58 » |
|
Köszi szépen Vegita barátom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8593 Dátum: 12 nov 25, 20:04:08 » |
|
Már majdnem elfogyott a kókuszlikőr, amit azért hoztam, hogy a héten elnyalogyassam. Olyan, mint az üdítű, édes és nem lehet tőle berúgni... szörnyű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8594 Dátum: 12 nov 25, 21:41:26 » |
|
Kell neked női piát iszogatnod...  Vittél volna ikább egy üveg jó házit, azzal jobban jártál volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|