25 márc 11, 20:53:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 563 564 [565] 566 567 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1262413 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
Ishida
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8460 Dátum: 12 nov 21, 19:17:03 »

Nem kell feldobni a magas labdát és akkor Saphi sem aláz meg senkit a szellemi fölényével.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #8461 Dátum: 12 nov 21, 19:21:18 »

Ishida, ezt el is hiszed, vagy csak mondtál valamit, mert unatkoztál? ikszdé
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #8462 Dátum: 12 nov 21, 19:22:34 »

Sztem csak az dob fel magas labdát aki nagyon hülye vagy aki jómagam is ért hozzá...illetve aki jót szórakozik azon h Saphira elkezd magyarázni o meg meg el se olvassa...de M1,nem sztem a csapat/labadás sportokat...bár szeretem dobálni az amcsi focilabdát...
 Google neki is a barátja meg a kémia/töri/egyéb (tan)könyv
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8463 Dátum: 12 nov 21, 19:37:19 »

Vagy jómagad sem ért hozzá?  Hümm-hümm

Egyébként tanulj meg légyszi magyarul, mert lassan tényleg kifolyik a szemem a hozzászólásaidtól  Neeem.
Naplózva
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #8464 Dátum: 12 nov 21, 19:53:41 »

Csoda hogy így tud fogalmazni és írni. A mai tizenhat évesek szerintem még nem fogtak könyvet a kezükben. Mosolyog Maximum okos telót. Nyelvesít
Most elkezdődik hogy mindenki mindenkit piszkál?.. Te is kezded?Mosolyog
Kötekedés helyett inkább válaszolj a pü-re amit már vagy egy éve írtam.  Hümm-hümm
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8465 Dátum: 12 nov 21, 19:57:47 »

Ishida, ezt el is hiszed, vagy csak mondtál valamit, mert unatkoztál? ikszdé
Jó gman te vagy az üdítő kivétel. Te annyira király vagy, h ok se kell, hogy beléd kössön... Nevet
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #8466 Dátum: 12 nov 21, 20:02:45 »

Te amúgy most munka közben netezel Eiffel?
Amúgy csak addig kötekedjünk, amíg ide nem tévedik Aes, mert utána megdöglik a buli. Bár személyeskedés még nem volt... amúgy mi számít személyeskedésnek?
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8467 Dátum: 12 nov 21, 20:05:47 »

Kötekedés helyett inkább válaszolj a pü-re amit már vagy egy éve írtam.  Hümm-hümm
Türelem, a hosszú élet ritka!

Egyébként mindig kötekszem, ez egy tulajdonságom.
Naplózva
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #8468 Dátum: 12 nov 21, 20:45:04 »

Egyebkent mugen, van valamilyen iras-olvasassal kapcsolatos betegseged?

Gman: igen onnan irtam.. ezen mi olyan meglepo? Otthonrol csak keso este szoktam irni. Most peldaul telorol irok.

Loah annyira turelmes vagyok, hogy ha nem irsz dumaba el is felejtem. Ugyhogy ha elakartad sunyulni itt rontottad el. :p

Kotekedni en is szeretek, de nem itt. "Ez egy tulajdonsagom" jajj..
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8469 Dátum: 12 nov 21, 20:54:49 »

El se hiszem már, hogy mi megy ebben a témában, meg az egész fórumon... mióta lett itt mindenki hű de nagy megmondóember, meg hivatásos kötekedő.. ez most valami új divat kezd lenni? Lassan kinövünk abból, hogy az emberek azt hiszik, hogy a trollkodás az duplaposztokból meg káromkodásból áll, ennek örömére kezd tele lenni az egész internet rengeteg zs-kategóriás, direct-to-video "trollal". És ennek az új divatnak a nevében mindenkinek állandóan be kell szólni, olyan témákban is, amikhez amúgy nulla a hozzáértés. Mert most ez a menő, ez a kötekedősdi meg az "irónia".

Régen Saphi még nagyon kilógott innen a tevékenységével, csak ugye azért a mögött tényleges tudás is van. Most meg már mintha, valami belőle készült, rosszul sikerült klónozási kísérlet eredményét látnám. Most mindenki ilyen "beszólós", de anélkül, hogy annak alapja is lenne. Pedig a kardot is csak akkor lenne szabad előhúzni, ha tudod is használni.

Biz isten, hiányolom innen már az olyan embereket, mint amilyen hanii meg M.Bogi meg stb voltak. Ők legalább aranyosak voltak, magukat adták, és komolyan, ha nem is volt itt olyan hú de nagy értelem, amikor hasonló emberek írtak ide, de legalább változatosabb volt ez a nyomorult topic, nem csak az észosztás ment itt, hiányos információk alapján, dilettánsok között. És ezt most mind szó szerint értem, nem "ironikusan", ugyanis pillanatnyilag nem sok kedvem van ahhoz a közönséges mellébeszéléshez, amit manapság ezzel az elcsépelt és rosszul használt divatszóval illetni szoktak tisztelet a kivételnek.

mugen folyamatos oltása is unalmas már lassan, jó néha tényleg nagy hülyeségeket ír, de ezzel itt rohadtul nincsen egyedül, ha végre valahára megtanulná használni a böngésző nyelv ellenőrzőjét, akkor nem lógna ki egyáltalán innen annyira.

Na ez most jólesett. Akinek nem inge, ne vegye magára, lehet megsértődni, hajrá. Én inkább megyek és megpróbálom ráberhelni a gépemre a black ops2-t annak sokkal több értelme van.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #8470 Dátum: 12 nov 21, 21:01:41 »

Az internetes fórumok a világ legjobb helyei a mentális maszturbációra.
Naplózva
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #8471 Dátum: 12 nov 21, 21:10:14 »

Aes bácsi mérges lett Szomorú Majd berakok neked a háziállatokhoz pár macsekot Mosolyog
Az csak velem van, hogy benézek a Ki ő topicba és soha nem tom egyiket se? smirksweat
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #8472 Dátum: 12 nov 21, 21:21:30 »

Aes-nak igaza van. Unalmas és bunkóság is egymás oltogatása, ráadásul tényleg mindenki Saphit koppintja.  Nyelvetnyújt Nem mintha nekem nem lenne sok néha ő is, mivel elvből nem szeretem ha vki beszól vkinek. Békés vagyok.  Nevet
mugen meg szerintem egyáltalán nem ír hülyeségeket, csak rossz a helyesírása. Hiei-nek is rossz mégis egy nagyon értelmes vki.  Mosolyog
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #8473 Dátum: 12 nov 21, 21:28:20 »

"I like the way you won’t apologize
I like the way you just demoralize
I like the way you always roll your eyes
Someone as perfect as you is hard to criticize"

Seva, erről te jutottál eszembe. (Persze, hogy igaza van. Gyakorlatilag ugyanazt írta le az iróniáról, mint te.)

Lina, én sem szoktam tudni.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #8474 Dátum: 12 nov 21, 21:35:25 »

Király szám!  Nevet
A fotós kép nem illik hozzám. Én kedves vagyok és szép dolgokat akarok fotózni.  Nevet De vicces azért.  Nevet

Dec. 8-án megyünk Bécsbe Danival. *.*
Naplózva

Oldalak: 1 ... 563 564 [565] 566 567 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins