Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8460 Dátum: 12 nov 21, 19:17:03 » |
|
Nem kell feldobni a magas labdát és akkor Saphi sem aláz meg senkit a szellemi fölényével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8461 Dátum: 12 nov 21, 19:21:18 » |
|
Ishida, ezt el is hiszed, vagy csak mondtál valamit, mert unatkoztál? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #8462 Dátum: 12 nov 21, 19:22:34 » |
|
Sztem csak az dob fel magas labdát aki nagyon hülye vagy aki jómagam is ért hozzá...illetve aki jót szórakozik azon h Saphira elkezd magyarázni o meg meg el se olvassa...de M1,nem sztem a csapat/labadás sportokat...bár szeretem dobálni az amcsi focilabdát... Google neki is a barátja meg a kémia/töri/egyéb (tan)könyv
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8463 Dátum: 12 nov 21, 19:37:19 » |
|
Vagy jómagad sem ért hozzá?  Egyébként tanulj meg légyszi magyarul, mert lassan tényleg kifolyik a szemem a hozzászólásaidtól  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8464 Dátum: 12 nov 21, 19:53:41 » |
|
Csoda hogy így tud fogalmazni és írni. A mai tizenhat évesek szerintem még nem fogtak könyvet a kezükben.  Maximum okos telót.  Most elkezdődik hogy mindenki mindenkit piszkál?.. Te is kezded? Kötekedés helyett inkább válaszolj a pü-re amit már vagy egy éve írtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8465 Dátum: 12 nov 21, 19:57:47 » |
|
Ishida, ezt el is hiszed, vagy csak mondtál valamit, mert unatkoztál?  Jó gman te vagy az üdítő kivétel. Te annyira király vagy, h ok se kell, hogy beléd kössön... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8466 Dátum: 12 nov 21, 20:02:45 » |
|
Te amúgy most munka közben netezel Eiffel? Amúgy csak addig kötekedjünk, amíg ide nem tévedik Aes, mert utána megdöglik a buli. Bár személyeskedés még nem volt... amúgy mi számít személyeskedésnek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8467 Dátum: 12 nov 21, 20:05:47 » |
|
Kötekedés helyett inkább válaszolj a pü-re amit már vagy egy éve írtam. Türelem, a hosszú élet ritka! Egyébként mindig kötekszem, ez egy tulajdonságom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8468 Dátum: 12 nov 21, 20:45:04 » |
|
Egyebkent mugen, van valamilyen iras-olvasassal kapcsolatos betegseged?
Gman: igen onnan irtam.. ezen mi olyan meglepo? Otthonrol csak keso este szoktam irni. Most peldaul telorol irok.
Loah annyira turelmes vagyok, hogy ha nem irsz dumaba el is felejtem. Ugyhogy ha elakartad sunyulni itt rontottad el. :p
Kotekedni en is szeretek, de nem itt. "Ez egy tulajdonsagom" jajj..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #8469 Dátum: 12 nov 21, 20:54:49 » |
|
El se hiszem már, hogy mi megy ebben a témában, meg az egész fórumon... mióta lett itt mindenki hű de nagy megmondóember, meg hivatásos kötekedő.. ez most valami új divat kezd lenni? Lassan kinövünk abból, hogy az emberek azt hiszik, hogy a trollkodás az duplaposztokból meg káromkodásból áll, ennek örömére kezd tele lenni az egész internet rengeteg zs-kategóriás, direct-to-video "trollal". És ennek az új divatnak a nevében mindenkinek állandóan be kell szólni, olyan témákban is, amikhez amúgy nulla a hozzáértés. Mert most ez a menő, ez a kötekedősdi meg az "irónia".
Régen Saphi még nagyon kilógott innen a tevékenységével, csak ugye azért a mögött tényleges tudás is van. Most meg már mintha, valami belőle készült, rosszul sikerült klónozási kísérlet eredményét látnám. Most mindenki ilyen "beszólós", de anélkül, hogy annak alapja is lenne. Pedig a kardot is csak akkor lenne szabad előhúzni, ha tudod is használni.
Biz isten, hiányolom innen már az olyan embereket, mint amilyen hanii meg M.Bogi meg stb voltak. Ők legalább aranyosak voltak, magukat adták, és komolyan, ha nem is volt itt olyan hú de nagy értelem, amikor hasonló emberek írtak ide, de legalább változatosabb volt ez a nyomorult topic, nem csak az észosztás ment itt, hiányos információk alapján, dilettánsok között. És ezt most mind szó szerint értem, nem "ironikusan", ugyanis pillanatnyilag nem sok kedvem van ahhoz a közönséges mellébeszéléshez, amit manapság ezzel az elcsépelt és rosszul használt divatszóval illetni szoktak tisztelet a kivételnek.
mugen folyamatos oltása is unalmas már lassan, jó néha tényleg nagy hülyeségeket ír, de ezzel itt rohadtul nincsen egyedül, ha végre valahára megtanulná használni a böngésző nyelv ellenőrzőjét, akkor nem lógna ki egyáltalán innen annyira.
Na ez most jólesett. Akinek nem inge, ne vegye magára, lehet megsértődni, hajrá. Én inkább megyek és megpróbálom ráberhelni a gépemre a black ops2-t annak sokkal több értelme van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #8470 Dátum: 12 nov 21, 21:01:41 » |
|
Az internetes fórumok a világ legjobb helyei a mentális maszturbációra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #8471 Dátum: 12 nov 21, 21:10:14 » |
|
Aes bácsi mérges lett  Majd berakok neked a háziállatokhoz pár macsekot  Az csak velem van, hogy benézek a Ki ő topicba és soha nem tom egyiket se? 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #8472 Dátum: 12 nov 21, 21:21:30 » |
|
Aes-nak igaza van. Unalmas és bunkóság is egymás oltogatása, ráadásul tényleg mindenki Saphit koppintja.  Nem mintha nekem nem lenne sok néha ő is, mivel elvből nem szeretem ha vki beszól vkinek. Békés vagyok. mugen meg szerintem egyáltalán nem ír hülyeségeket, csak rossz a helyesírása. Hiei-nek is rossz mégis egy nagyon értelmes vki. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8473 Dátum: 12 nov 21, 21:28:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #8474 Dátum: 12 nov 21, 21:35:25 » |
|
Király szám! A fotós kép nem illik hozzám. Én kedves vagyok és szép dolgokat akarok fotózni.  De vicces azért. Dec. 8-án megyünk Bécsbe Danival. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|