hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #7995 Dátum: 12 nov 08, 15:31:25 » |
|
Na ilyesfajta "szép" üzeneteket én is rendszeresen kapok már kb. 2 éve rendszeresen... Már megszoktam de még mindig nagyon fel tud b*szni a dolog.. Szóval megértem a barátnődet és a munkatársait. Egyébként még szerencse hogy agresszív vagyok, így valamelyest visszafogják magukat. xD
Juj, egyébként boldog szülinapot Kishimoto-senseinek. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 08, 18:06:05 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #7996 Dátum: 12 nov 08, 17:42:46 » |
|
Rég írtam.. De olvasni olvastam.. Ölés meg a pincéres.. A gyilkosságos téma már lement ezért nem hozom fel újra... Stance a helyedben megcsinálnám azt amit elmondtál.. Ütni lehet ha valakit megvédesz.. heo: De a szavakkal meggyőzni őket is nagyon jó ötlet.(Dokis)  Ő megtanulta az évek során az embereket szavakkal öngyilkosságba hajszolni... Ironikus.  Szerk: Boldog szülinapot Morause! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 08, 18:38:45 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #7997 Dátum: 12 nov 08, 18:26:23 » |
|
A h betűs lánynak igaza van, bizonyos kisugárzás még egy nő esetében is távol tartja a férgeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7998 Dátum: 12 nov 08, 18:26:58 » |
|
Fel kéne venni valami videórögzítő eszközzel titokban, és feljelenteni őket vagy csak szimplán (videó alapján) a főnök tudomására hozni a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7999 Dátum: 12 nov 08, 18:32:53 » |
|
Gondolom a csaj pont arra vágyik, hogy videó készüljön arról, ahogy épp molesztálják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8000 Dátum: 12 nov 08, 18:37:02 » |
|
Nyilván nem, de bizonyíték nélkül nem tud lépni. Juj, egyébként boldog szülinapot Kishimoto-senseinek. :3 Kishimotonak ma van a szülinapja? akkor skorpió mint én
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8001 Dátum: 12 nov 08, 18:42:16 » |
|
El is felejtettem megköszönni a d betűs gyereknek a 42-es infót. Most megteszem, köszönjük d betűs gyerek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #8002 Dátum: 12 nov 08, 19:19:33 » |
|
Ironikus.  Ez biztos valami nagyon menő vicc vagy beszólás, amit csak én nem értek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #8003 Dátum: 12 nov 08, 19:56:56 » |
|
Én eddig nem mertem szólni, mert azt hittem, tök egyértelmű SzG poénja, vagy.. valamije, mindegy, de most már én is jelzem Saphi után, hogy én se vágom, mi akart lenni az.  A videós-felvevős megoldás a leghatékonyabb és a legkorrektebb. Én is azt javaslom. Nyilván egy erőszakon átesett nő sem akar vallomást tenni a történtekről, de ha nyugtot akar magának a jövőben, az elkövetőnek pedig jogos büntetést, akkor vallania kell. A lányoknak pedig ez esetben szépen előkészíteni a kandikamerát. Csekély ár ez a nyugodt hétköznapokért. heo: Most olvastam a magyarázatot. És... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 08, 20:03:45 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8004 Dátum: 12 nov 08, 20:00:31 » |
|
Irónia angolul annyi, mint irony. Iron -> Iron Man, mint vasember, akit a gifen is láttok. Ez is egyike a gyenge netes vicceknek...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8005 Dátum: 12 nov 08, 20:05:40 » |
|
heo a kódfejtő.  Erre én se gondoltam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #8006 Dátum: 12 nov 08, 20:12:47 » |
|
El is felejtettem megköszönni a d betűs gyereknek a 42-es infót. Most megteszem, köszönjük d betűs gyerek!
Ha így írod: D. és "dí"-nek ejted, akkor még tetszik is, skype-on ez a nevem. xD Bejelentettem volna akkor is, amikor 69 nap volt, de arról már lecsúsztam. Mindegy. A mester mindent tud, szóval ez már meg sem lepett. Egyébként én sem értettem, de hát holtáig tanul az ember.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8007 Dátum: 12 nov 08, 21:28:40 » |
|
Csupa hasznos dolog... Remélem a Zh-kon is így fog ömleni belőlem a tudás... 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #8008 Dátum: 12 nov 08, 21:51:15 » |
|
Puszil mindinekit Noé és Morita  kicsit sok alkoholt fogyasztottunk mára (na jó csak bort, most jön a gin és a pálinka)  Ritus nálam alszik <3 már a pálinkának is nekiáltunk
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8009 Dátum: 12 nov 08, 22:17:52 » |
|
Jajj lányok!  De aztán semmi rosszalkodás! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|