Saphira
|
 |
« Válasz #7740 Dátum: 12 nov 01, 22:57:19 » |
|
Nem, csak a többi hülyeségbe már nem volt kedvem belekötni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7741 Dátum: 12 nov 01, 23:18:45 » |
|
Kihalhatunk ha: -jön 1 "dinógyilkos" aszteroida -kitör a Yelloston (nem 100% a teljes pusztulás) -az UFO támadásra van a legkevesebb esély, de ki tudja -szupernóva vagy valami sugárzás bombázza a földet -esetleg valami bolyongó bolygó kitaszít minket a naprendszerből -vagy az nem szószerinti pusztulás de ha sokáig fennmaradunk akkor az evolúció "átformál" minket valami mássá, de ők már nem emberek lesznek.
 Túl késő van már ehhez. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #7742 Dátum: 12 nov 01, 23:21:46 » |
|
Kihalni sose késő. ...Legfeljebb korai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #7743 Dátum: 12 nov 01, 23:24:07 » |
|
Tom&Jarry forever. xD Kihalni sosem késő, de vitázni megesik. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7744 Dátum: 12 nov 02, 04:06:53 » |
|
Lefeküdni sosem késő ,csak korai....
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #7745 Dátum: 12 nov 02, 04:28:58 » |
|
Ezek szerint tegnap is korán fogok lefeküdni...
...Előtte még elültetek egy hagymát, ahhoz sose lehet késő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #7746 Dátum: 12 nov 02, 05:24:28 » |
|
Na visszaolvastam. Örülök, hogy visszatértél Cart! ,, Ti emberek mindig azon aggódtok hogy mi okozza a veszteteket. A globális felmelegedés, egy aszteroida, egy járvány.. De a legkézenfekvőbbe bele se gondoltok. Hogy mind ezt túlélitek. Az ember terjedni fog a csillagok között messzebb jut mint azt valaha is gondolnátok.''- 9. Doktor (fejből idézve)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 02, 05:26:34 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7747 Dátum: 12 nov 02, 13:05:40 » |
|
Hm,hát... az hogy mibe fog kihalni az emberiség... nem tök mindegy?Így vagy úgy de mindenki meghal.  Na mindegy. ^^ Üdv újra mindenki...Cart' te meg ha már visszacsábítottál ide,akkor legyél is aktív. ( :3 ) És ma Star Wars maratont tartok,végre valahára. *-* (Ilyenkor néznek rám furcsán,hogy mi az,hogy 3 lány SW-t néz...) Csak hogy ne szálljak be én is a vitába,megosztottam egy teljesen külön álló dolgot. ~
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7748 Dátum: 12 nov 02, 13:31:33 » |
|
Ugy bírom amikor az emberek fölösleges dolgokon gondolkodnak hibás gondolatmenettel es ezt meg is osztják...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7749 Dátum: 12 nov 02, 14:01:06 » |
|
Na jó "reggelt". Sikerült felkelnem fél 2kor. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7750 Dátum: 12 nov 02, 14:49:23 » |
|
Ayu-chan Akkor eseményekkel dús jó reggelt !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7751 Dátum: 12 nov 02, 15:25:49 » |
|
Mai program: zajlik az élet(em) de lassított felvételben. Megittam a "reggeli" kávémat 14:05től, 15:20ig. (jobban mondva pár perc alatt elfogyott , csak én ültem a csésze fölött és kinéztem a fejemből) Aztán megyek a boltba és utána egész este unatkozni fogok, de lehet h megnézem a Shipput (naruto shipppuuden), mert azt még nem tettem meg.  9. Doktor (fejből idézve) Ügyes vagy. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 02, 15:30:37 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #7752 Dátum: 12 nov 02, 16:56:19 » |
|
Igyekszem aktív lenni.  Ha már ez az Univerzumos-emberiségpusztulásos téma van, én úgy tudom - átkapcsolva erre a fajta gondolkozásmódra - , hogy mindig azt teljesíti az Univerzum amit bevonzunk. Ergo ha negatív hullámokat gerjesztünk és folyamatosan a saját kihalásunkra gondolunk, akkor az megtörténik. [Mondjuk ha megnézzük a filmek nagy részét, minden másodikban pusztul a Főd és meg kell menteni  ]. Persze ettől ez a fajta Univerzumos-bevonzós dolog se nem hiteles, se nem hiteltelen számomra, még nem tapasztaltam meg se előnyét, se hátrányát, ergo semleges. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7753 Dátum: 12 nov 02, 17:29:55 » |
|
És ma Star Wars maratont tartok,végre valahára. *-* (Ilyenkor néznek rám furcsán,hogy mi az,hogy 3 lány SW-t néz...)
Szerintem az elég fogyatékos, aki ilyenkor hülyén néz. xD Lányok miért ne nézhetnének Star Wars-t? Nem annyira "fiús" film azért az, meg király is nagyon.  Nekem pl mindegyik tesóm (lányok) szeretik. Cart, lehet félreértek valamit, de most te azt állítod, hogy a világnak vége lehet pusztán azért, mert az emberek egy része erre gondol? xDDD Ez azért így elég nagy hülyeség. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #7754 Dátum: 12 nov 02, 17:44:16 » |
|
Nem én állítom, csak van egy ilyenfajta gondolkozásmód, hogyha valamit elhiszel, hogy az úgy lesz, akkor az megvalósul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|