SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #7650 Dátum: 12 okt 31, 16:11:21 » |
|
Szilvi: Ez nagy volt, lábbal...  AM én tudom mi az a Renátó tegnap is beszéltem vele... Detty és ha te szekálod Szaby-t akkor magadtól véded meg?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #7651 Dátum: 12 okt 31, 16:17:46 » |
|
SzG mióta hívja Sabakut szilvinek? x) Neki szabad. Dettynek megengedem, meg ő is magának. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #7652 Dátum: 12 okt 31, 16:22:41 » |
|
Kb most óta?  Nem tudom a Sabaku az olyan furcsa ezért inkább a nevém szólítottam. De azt mondja, hogy ne hívjam úgy akkor nem hívom úgy. Neki szabad..  Jól van... Valaki csinál valami érdekeset Halloween alkalmából?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7653 Dátum: 12 okt 31, 17:05:12 » |
|
Hejhó...
Halloween alkalmábóól?Tyű... este magamra kapok egy lepedőt és kimegyek az utcára. *___* (Nem igaz,mert beteg vagyok -.-")
Amúgy mintha lenne itt pár perverz illető ahogy látom... ^_^
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7654 Dátum: 12 okt 31, 17:24:28 » |
|
"perverz illetők" mindenhol vannak.  Én ma meg egész nap jövök-megyek (itt keringek ma már v 3x mentem el itthonról, és még nem maradok itt) 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #7655 Dátum: 12 okt 31, 19:42:08 » |
|
Valaki csinál valami érdekeset Halloween alkalmából?
Én birtokba vettem a kanapét és Dr. Csontot nézek.  Úgy volt, hogy elmegyünk sétálni egyet a faluban, de aztán mégsem.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #7656 Dátum: 12 okt 31, 19:51:36 » |
|
Tudom itt nem olyan sokan AMV-znek, de akik igen, azokkal közlöm, hogy loosecontroiPL kiadta a "World of Conflicts IV - Kings"-et. Csakis teljes képernyőn, és 720p-asban nézendő! Nem szoktam ámuldozni, de jelenleg szóhoz alig jutok az awesome-ságtól 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #7657 Dátum: 12 okt 31, 19:51:57 » |
|
Mi azt csnáljuk, amit tegnap. A játék sorsa, hogy végikjátszuk. Föként, mert már van egy atommenő tevém is, aminek vulkánok a púpjai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7659 Dátum: 12 okt 31, 21:02:14 » |
|
Halloween? Azmiaz? Az ilyen amerikai izéknek nem vagyok híve! Borsodi hubi kombó.. Azazigazi! Yess!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #7660 Dátum: 12 okt 31, 21:11:19 » |
|
Az előző hsz-mben a játék szó mitől lett link? Most meg eltűnt és mindenki hülyének néz...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 21:12:29 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7661 Dátum: 12 okt 31, 22:56:59 » |
|
Mi ez a pangás ilyen korai órákban.? Még csak 11óra van. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #7662 Dátum: 12 okt 31, 23:20:22 » |
|
Én is ismerem Renit. Egy időben beszélgettünk is, csak aztán valahogy abbamaradt. Itt láttam tegnap este egy-két gyereket csokit kunyerálni  (Ha valaki talál helyesírási hibát az mostantól szóljon!  )
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #7663 Dátum: 12 okt 31, 23:39:29 » |
|
Lina, megnyugtatlak, nem hibás a hsz-ed. Én régebben tartottam Halloween partikat, jókat szórakoztunk és egyszer volt csokiszökőkút is. 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7664 Dátum: 12 nov 01, 01:27:38 » |
|
Helowín---->hülyeség ,nem magyar,Magyarországon nincs értelme,nincs hagyománya,nincs köze az országhoz /emberekhez....röviden hülyeség .
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
|