Ayumichan
|
 |
« Válasz #7620 Dátum: 12 okt 31, 12:45:37 » |
|
Jó pap holtig tanul.  Amúgy írta is (pár hónapja) h visszafelé kell olvasni (innen tudom). 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #7621 Dátum: 12 okt 31, 12:47:04 » |
|
És mi az Aes? Én már gondolkodtam rajta de nem esett le.. Tényleg én csak a családomnak és Arinak tudom az msn címét  le vagyok maradva...  És én? Spagetti az finom gman rég nem ettem.. Pont ma... Na és gman akkor nekem?  Ha sikerül.. Akkor grat. szerk.: Ayumi köszi most hogy mondod.. Tényleg... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 12:47:42 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7622 Dátum: 12 okt 31, 12:50:20 » |
|
Szg Te a családjának számitasz,mivel ez a két opció van kizárásos alapon pedig csak az marad illetve ha kitöröl....
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7623 Dátum: 12 okt 31, 12:56:28 » |
|
Van ez így néha. Én meg feltelepítettem az msn-t (kellett valakinek aki itt beszélt valakivel), és nem enged be. Az msncím az el tud évülni ha nem használják?  "a megadott ID azonosító vagy jelszó helytelen"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 13:00:19 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #7624 Dátum: 12 okt 31, 13:00:12 » |
|
Ezek szerint te is a családjába tartozol..  Érdekes elképzelés a családról de ha így van Köszi Lina!  Ayumi: Szerintem nem, de volt egy honlapom amit aztán töröltek mert nem nagyon néztem fel rá... De a mostanit legalább használom.. (mondjuk az blog) Az nem lehet, hogy elírsz valamit? esetleg kérj egy jelszó emlékeztetőt. Ha meg tudod oldani a problémát, esetleg újraregisztrálsz akkor beszélhetünk ott is..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 13:01:21 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #7625 Dátum: 12 okt 31, 13:26:47 » |
|
Örülök, hogy megvilágosodtál, Aes. http://index.hu/kulfold/2012/10/29/kepeink_-_sandy_hurrikan/ Hogyha ez igaz, elég durva lehetett a Sandy hurrikán.. 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7626 Dátum: 12 okt 31, 13:30:21 » |
|
Durva.  Azt nem értem h mért mindig női névvel nevezik e ezeket amikor a férfiak néha sokkal szeszélyesebbek tudnak lenni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #7627 Dátum: 12 okt 31, 13:37:24 » |
|
Bocsi SzG... Igazad van... Akkor tiedet is tudom, de másét tényleg nem... Hugicám akkor együt kérjük gman nénit xD
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #7628 Dátum: 12 okt 31, 13:38:13 » |
|
Ki tudja.  Lehet pont azért, mert férfiak nevezik el a hurrikánokat.
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #7629 Dátum: 12 okt 31, 13:50:58 » |
|
Igen Adri bealudtál, nem is kicsit. De az nagyon nagy volt mikor visszajöttél, Ari lementette a azt a kis részét a beszélgetésnek, majd olvas el. 1 szót emelnék ki, ezt írtad mikor felébredtél. Na "megyeklaroni". Nagyon félálomba voltál. a hajókat is nőkről nevezik el. Fekete gyöngy hmmm.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #7630 Dátum: 12 okt 31, 13:55:48 » |
|
xDD Már mutatta Sensei.:'D Ez volt a reggeli ébresztőm.  Annyit röhögtem rajta.:'D De az a vicc, hogy nem emlékszek semmire.  De te meg feljöhetnél msn-re, Apu. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7631 Dátum: 12 okt 31, 13:56:28 » |
|
Drszabi Igen,Átok....  ,nem csak nőkről . A hurrikant azert nőkről mert amikor jön akkor rendes,de amikor megy,viszi a házad,kocsid,pénzed...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #7632 Dátum: 12 okt 31, 14:04:12 » |
|
Tegnap kicsi fél 3-ig dumáltunk Arival mikor lenyomták a netem. Most nem nagyon gépezhetek, harry potter 2-t nézek közbe, meg telóról irosgálok. Majd ha tudok felmegyek. ^^ mugen: xD a hurrikános dolog 2. fele az vicces, de a hurrikán amikor jön akkor rendes? 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7633 Dátum: 12 okt 31, 14:08:01 » |
|
Az én szempontomból az mert legalább lejjebb esik a környező telkek ára...meg elviszi a rosszomszedot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #7634 Dátum: 12 okt 31, 14:09:51 » |
|
Ohh értem.  Am én mikor aludtam el?  (ha ti eddig beszéltetek(: ) Azért nem minden nő ilyen.:'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|