noemimi-chan
|
 |
« Válasz #7605 Dátum: 12 okt 30, 23:54:56 » |
|
én a telet szeretem, az igazi fehér telet, ha vén csont leszek el szeretnék vonulni a hegyekbe egy kandallós faházba egy erecske mellé *.* szerintem ma pont jó idő volt kint  csak a szobában volt túl meleg (ill. van állandó jelleggel, pedig már szinte minimumra csavartuk a hőfok szabályzót -.-, befűtjük ezt a pici szobácskát) ah alukálni kéne, de nem bír kiürülni a zuhany...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #7606 Dátum: 12 okt 31, 00:03:23 » |
|
Egyetértek Tiachannal, nekem is az október a kedvenc hónapom.  Mindig az jut ilyenkor eszembe, amikor kiskoromban húgommal lelkendezve segítettünk papámnak összeszedni a leveleket, hogy aztán kivigyük a telek mögötti patakhoz és legyen a süniknek "lakhelyük".
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7607 Dátum: 12 okt 31, 00:31:23 » |
|
Én nem tudom h mért de a tavaszt szeretem (mondjuk az ősz se rossz  ) Nyáron 500 fok van, télen meg rosszak az útviszonyok.  SzG: törölj PÜ-t mert beteltél. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #7608 Dátum: 12 okt 31, 00:39:59 » |
|
Jaj de ne vedd már ilyen komolyan mugen.  Ez jó poén volt akármit is mondasz. xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7609 Dátum: 12 okt 31, 00:45:05 » |
|
Jah gmen a fórum házasság közvetítője.  Arra vagyok kíváncsi h vajon engem ki(k)hez "társítana", de szerintem én nem illek senkihez (afféle magányos nőstényfarkas vagyok). 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 00:47:31 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #7610 Dátum: 12 okt 31, 00:56:10 » |
|
Néha azért a magányos nőstényfarkas is belebotolhat egy falkába,ahol kedvére válogathat. Mivel a házasságközvetítőket mindig kedves öregasszonynak képzeltem el, ezentúl már gman-re is csak így tudok gondolni. 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7611 Dátum: 12 okt 31, 01:09:09 » |
|
gmen néni, vagy gmen o' ba -chan (tuti h nem jól írtam azt h obáchan) ként "gondolsz" majd rá? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #7612 Dátum: 12 okt 31, 07:33:19 » |
|
Ayumi: Bocs nem néztem, törölve.  Nekem kedvencem nincs mert mindenben van valami jó. Tél Tavasz Nyár Ősz Jó: Karácsony, és hó, nyugalom(pihenés) Hideg és meleg egyszerre Szünet, Melegebb idő, strand Szülinapom, hideg és és húsvét meleg is. Rossz: Mindig megfázok, Néha már forróság Nagyon nagy forróság Hideg meleg-túl baromi hideg vagy hó magas, kicsit szürkébb
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7613 Dátum: 12 okt 31, 08:15:27 » |
|
drszabi Hát talán még 5.-ben "jó " poén lett volna,de igy,csak ezt tudtam rá reagálni,bár igy frissen átgondolva....nem is kellett volna reagálnom.  Az ősz a jó ,nincs pollen se meleg,a tel szintén jó csak kiegészül a hóval .
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #7614 Dátum: 12 okt 31, 10:00:07 » |
|
Fura, a ReniXSzilvi párosítást viccesesebbnek gondoltam, nem hittem volna, hogy a mugenes poénon fog mindenki kifeküdni. Megmagyarázom a tegnapi pokémonos kirohanásomat. Találtam a jútyúbon egy ilyet: Olyan epic érzés fogott vala elfele e szösszenet láttán hogy ismételten érdeklődni keztem eme kis lények után. Így sikerült eljutom odág, hogy letöltöttem egy játékot. Hazajött az asszony, hát neki is megmutattam a fenti videót. Ennek az lett a következménye, hogy kb. 11-ig egymással szemben ülve (úgy vannak a gapeink elhelyezve) rohangáltunk a pokémonmesterré válás rögös útján.  Jah, nem vagyunk normálisak... Kik akartak párt kerestetni velem? Ayumi és Lille? Hmm... Ayuminak legyen mondjuk... mittomén, mondjuk MrSaiyan, Lille meg megpróbálkozhatna mondjuk Mistich-el, rendes gyerek az, csak Sasuke-fan, de azt ki lehet nevelni belőle. Még valaki? Most pedig nekiállok spagettit csinálni... ja, nem, előtte még kommentelek valamit a Soul Eater topicba, mert a mostani fejezet, az áhhhh...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #7615 Dátum: 12 okt 31, 10:04:16 » |
|
Nekem nekem!! Anya ennek tuti nem fog örülni... Tényleg én csak a családomnak és Arinak tudom az msn címét  le vagyok maradva... 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7616 Dátum: 12 okt 31, 10:44:16 » |
|
gman-o'baa-chan, kivételesen nem kértem tanácsot, de azért köszönöm, hogy gondoltál rám. A mostani Soul Eater pedig nekem is nagyon bejött. 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #7617 Dátum: 12 okt 31, 10:59:08 » |
|
Nővérkém, hogy ne egyedül vidd el a balhét, én is kérek egy tanácsot gman o'baa-chan-tól.  Am anyu ezért még nem fog harapni. Csak akkor, hogyha nem mondjuk el neki, hogy lenne egy jelölt.^^ Igaz, anyu?  Ha már az msn-ről van szó...Tegnap lehet, hogy bealudtam, (nem emlékszek semmire.xD) úgyhogy utólag is sorry a családomnak, és neked is Senseii. 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7618 Dátum: 12 okt 31, 11:12:07 » |
|
Gman új posztot tölthetne be a család topikba,mint o'ba-chan...
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7619 Dátum: 12 okt 31, 12:40:00 » |
|
Hirtelen megvilágosodtam, hogy Neirdának miért az a felhasználóneve, ami.  Nem mintha bármikor is agyaltam volna rajta (bár elég jól hangzik a neve), de most hirtelen rájöttem. Hiába, nem telik el úgy nap, hogy ne tudna meg valami újat az ember. Ha én is az Arya-féle assassin tanfolyamra járnék, ez lenne az egyik dolog, amit a mesternek elmondanék.  (Ezt csak az érti, aki olvasta a Sárkányok táncát, de nem baj. xd)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|