Ayumichan
|
 |
« Válasz #7455 Dátum: 12 okt 29, 21:11:08 » |
|
Azért ajándékot tudok venni (meg nekem is tudnak), nem plazmatv-t de ilyen párszáz-párezer forintost. Csak olyan nehéz néha összehozni a karácsonyi menüt meg sok édességet (na meg a szilvesztert), mire előtte elköltődik a pénz.  Nekem a műfenyő és az igazi között olyan nagy különbség van, mint önkielégítés és szeretkezés között. Jó kis hasonlat, drszabi kezdhet aggódni a "fórum perverze titulusáért". 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7456 Dátum: 12 okt 29, 21:42:18 » |
|
"Tervezz előre, küszködj hetekig, s légy boldog évekig!" Messze vagyok én attól. Meg Ma-chant is nehéz überelni. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7457 Dátum: 12 okt 29, 21:46:10 » |
|
Ma-chan az Uchiha Masashi? Egyébként piszkos fantázia terén én is megérem a pénzem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7458 Dátum: 12 okt 29, 21:47:24 » |
|
Nekem igen. Másoknak nem tudom. Példa nélkül ilyet írni... 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7459 Dátum: 12 okt 29, 21:51:26 » |
|
Na hát na, minek az a sok példa.  Egyébként sejtettem h Masashi az a Ma-chan, csak nem voltam benne biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #7460 Dátum: 12 okt 29, 22:31:33 » |
|
és hány DB részt sikerült "kivégezned"?
30-at. (majd holnap folytatom) Műfenyő szőnyegnél nagyon jó... Sokkal jobb mint egy igaz. Nem kell a tűleveleket szedegetni...
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7461 Dátum: 12 okt 29, 22:39:38 » |
|
És nem ragad bele a macska lábába, ráadásul csak 1x kell megvenni és hazavinni és évekig jó (nekem már v 3 éve megvan).  A környezetvédelmi okokról meg nem is beszélve. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 29, 22:42:42 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #7462 Dátum: 12 okt 29, 22:44:22 » |
|
TYűha Massashi után én lennék a legperverzebb? xD Micsoda megtiszteltetés. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7463 Dátum: 12 okt 29, 22:48:07 » |
|
Hamár a perverzek: nektek a mai világban mi számít perverznek? :o Néha furcsállom, hogy ha valaki mit tudom én, a szeretkezésről beszél mélyebben, azt megbélyegzik, hogy úúristen, te mekkoraegymocskosdurvaember perverz vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7464 Dátum: 12 okt 29, 22:49:49 » |
|
TYűha Massashi után én lennék a legperverzebb? Micsoda megtiszteltetés Te mondtad (vagy más mondta rólad?  ) "régebben".  Szerk. nem bélyegzek meg senkit semmiért, csak jól esett beszólni. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 29, 22:54:50 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7465 Dátum: 12 okt 29, 22:58:16 » |
|
Hogyhogy minek?  Ilyesmihez nem kell indok. Környezetvédelmi ok? Ezeket a műanyag vackokat tényleg rettentően környezetbarát módon állítják elő... Ez van Szabi, a perverzség a nevünkkel együtt megadatott nekünk.  CrazyCat, szerintem az amikor valaki a beteges vágyait fejti ki. De ez igazából mindenhol változó. Az általad említett példáról mindig olyan szituációk jutnak eszembe, amikor asztaltársaságnál jön ilyesmi szóba. Vicces megfigyelni, hogy melyik ember adja elő magát, ki tetteti a prűdet és ki az aki mosolyogva hallgat. A mosolygósnak vannak perverz tapasztalatai, általában. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7466 Dátum: 12 okt 29, 23:04:44 » |
|
Műfenyő: lehet h nem 100%osan körny.barát de nem gyilkolják hozzá a fenyőerdőt hektárszámra.  Perverzség:na az én környezetemben aztán nincsenek "prűdek", mindenki beszólogat mindenkinek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7467 Dátum: 12 okt 30, 07:05:45 » |
|
Mivel a termesztők újraültetik a fákat, így ezzel nem lehet gond. Ebben a "korban" furcsa is lenne. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #7468 Dátum: 12 okt 30, 07:27:20 » |
|
Nekem a műfenyő és az igazi között olyan nagy különbség van, mint önkielégítés és szeretkezés között.
A műfenyőtől nem leszel terhes és nem kapatsz el semminemű nemi betegszéget. Valamint műfenyő esetén nem kell arra ébredned, hogy be lettél szorítva az ágy egyik sarkába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7469 Dátum: 12 okt 30, 07:36:04 » |
|
Eléggé torz és furcsa, vagy talán csak nagyon egyéni elképzelésed van a szeretkezésről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|