Saphira
|
 |
« Válasz #7140 Dátum: 12 okt 23, 21:55:05 » |
|
Hát, már nem vagyok maximalista.  Az OKTV-ről meg lecsúsztam, mert a tanárom lekéste a határidőt... De egyébként meg a francért kellett most az orvosit belekeverni, gman már el is hitte, hogy andragógiára járok...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 23, 21:57:42 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7141 Dátum: 12 okt 23, 22:10:52 » |
|
Ööö... bocs? Mondjuk csak azért, mert a DE-n van BTK és van Andragógia még nem túl hihető, hogy odamentél. Remek példa rá az is, hogy marhára nincs kémiájuk, főleg nem 11 kreditért...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #7142 Dátum: 12 okt 23, 22:12:39 » |
|
mér ne lehene  tölelék tárgy én is tanulok sok sok krediért gazdaságtant am is magyarul felnőttképzés ahhoz sok mindent kell tudni
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7143 Dátum: 12 okt 23, 22:23:43 » |
|
Khm, Órarend, khm... Nekem is van 2-4 kredites töltelék tárgyam, de azért ezt túlzásnak érezném.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #7144 Dátum: 12 okt 23, 22:34:26 » |
|
túl alapos vagy... nemszeretem a mikróbákat...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7145 Dátum: 12 okt 23, 22:37:44 » |
|
Igen, engem is meglepett, hogy heo milyen alapos. Keresztülhúzta a számításaimat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7146 Dátum: 12 okt 23, 23:02:07 » |
|
Régen én is bölcsész akartam lenni.  Én sem szeretem a mikrobákat. Viszont amíg főhadiszállás helyett csak csatatérnek használnak, addig egy szavam sem lehet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #7147 Dátum: 12 okt 23, 23:23:48 » |
|
én az emberek nevét + arcát sem tudom társítani most meg kéne egy bacihoz egy név :S
pedig én úgy igyekeztem Saphi -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7148 Dátum: 12 okt 23, 23:51:06 » |
|
Ismerős. Mikroszkópos vizsgálatoknál állapítsam meg, hogy az adott acélt miben, meddig és milyen hőmérsékletről hűtötték. Használhatok hozzá mindenféle szovjet csodát ami megmaradt az átkosból és döntsem el, hogy az deformáció a szerkezetben, vagy csak kosz, vagy etc.
Tényleg, ugyan nem ismerem, de Morita-val mi van? Még időszakosan sem látni erre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #7149 Dátum: 12 okt 24, 00:16:03 » |
|
megvan él.... ha nekem is lesz életem szólok neki hogy hiányolták 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #7150 Dátum: 12 okt 24, 05:31:07 » |
|
Lille, Niki, ember vagyok, csúcsragadozó, azt eszek, amit akarok. Most épp narválszalonnát akarok, vacsorára meg fókazsíros kenyeret. Kőagyú föcis vagyok, honnan kellett volna tudnom, hogy mi a tosz az az andragógia? Ha minden úgy működne ahogy gman szeretné akkor mesebeli lények kínoznának minket a kínpadon.
Nem is! ... Jó, tényleg ez lenne. Meg az, hogy 15-40 éves nőknek betiltanám a ruhaviselést. Mielőtt valaki belémkötne, padlófűtéses utcák lennének, hogy télen se fázzanak a hölgyek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 24, 05:59:13 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7151 Dátum: 12 okt 24, 07:42:35 » |
|
Pfft, egyik nap troll, másik nap csúcsragadozó... Valakit nagyon elnyomnak otthon.  Öhm, google a barátod? Nem gondoltad ezt át eléggé. Ez olyan amikor az ember féltékeny a nőgyógyászra, de igazából neki is 6-tól 80-ig mindent át kell élnie. Brr! Neked sem tetszene, ha bámulnák a feleséged vagy a kishúgod...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #7152 Dátum: 12 okt 24, 09:01:27 » |
|
Hát, már a Bibliában is elég gáznak tartották a puccoskodást, akkor mit okozna ez a mi korunk emberei számára? De gonci vagy, gman!  Jó hogy nem lamantinpörköltet főzetsz a feleségeddel ebédre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #7153 Dátum: 12 okt 24, 11:34:39 » |
|
Ők nyilván kivetelek lennének. Amúgy ha nézik, az bók nekem, meg neki is, de ha szóvá is teszi valaki, amit gondol, akkor a torkát kitépem.  A lamantin finomnak néz ki, csak szerintem jól meg kell főzni, Kenny is itt rontotta el. Am a gepárdokat irigylem, amiért azokat a meseszép, szálkás húsú gazellákat eszik. Mondjuk lehet, hogy a gepárdnak is olyan a húsa, hogy öröm nézni, ahogy sül, de a ragadozó emlősöknek és madaraknak állítólag rossz ízük van. Lényeg az, hogy az állat az kaja, vagy állatkerti látványosság. Mellesleg megint megyünk állatkertbe a szünetben, csak most jön a hugi is had örüljön.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 24, 11:38:26 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #7154 Dátum: 12 okt 24, 12:41:11 » |
|
Hát, szomorú, hogy egy olyan élőlény, akivel egy bolygón, egy otthonon osztozol már nagyon-nagyon régóta, csak ennyit jelent számodra. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|