noemimi-chan
|
 |
« Válasz #7095 Dátum: 12 okt 23, 12:59:12 » |
|
Az alapozó kémia, ált. kém., szerves kém nem a legjobb, de ha már részleteire bontva tanulod akkor jó  és vicces... Ami ratyi az az élelmiszeripari/vegyipari műveletek... ugy mag fognak belőle húzni mint a sicc pénteken, igaz ez már a II. de I-ből is épphogy átmentem... még jó, hogy Bsc-n "csak" 3 van belőle... Elektrotechből meg múlthéten írtam egy 1es ZH-t/dolgozatot -.- (pedig csak 6 pont hiányzott  ), szerencsére csak a megajánlott jegy volt a tét, ezért nincs belőle pót... Holnap meg mikrobiosz zh... abban reménykedem hogy jó leszek hajnali 8kor nemakarok visszamenni budára  mára pozitívum az életemben, hogy végre évek álmodozása után van kék a hajamban *-*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 23, 13:00:23 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7096 Dátum: 12 okt 23, 13:01:30 » |
|
11 kredit? Egy szemeszterre vagy a kettőre együtt? Vagy ez hogy van?
Csak egy szemeszterre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7097 Dátum: 12 okt 23, 13:06:50 » |
|
mára pozitívum az életemben, hogy végre évek álmodozása után van kék a hajamban *-*
Egy ilyen magas labdát mindig le kell csapni. Szóval, képet!  Az durva Saphi, a megszerezni szükséges egyharmada. Sok sikert hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7098 Dátum: 12 okt 23, 13:07:13 » |
|
Sok sikert mindenkinek! heo neked külön is mert én is gépész mérnöknek szándékozom tanulni...
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7099 Dátum: 12 okt 23, 13:31:46 » |
|
Ó, hát nagyon köszönöm!
Egy apró kérdés. Melyik intézményben, illetve országban szándékozol ezt valóra váltani?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #7100 Dátum: 12 okt 23, 13:32:48 » |
|
Ja és SzG te nem játszol!
  És láttatok kengurut? Én most Londonba vagy Cardiffba mennék mert vennék akkor egy csomó DW-s cuccot.(meg még másokat is) Ja és azért megnézném (talán) a nevezetességeket is...
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7101 Dátum: 12 okt 23, 13:40:03 » |
|
Magyarországon esetleg olaszországi intézményben ... Az meg hogy pontosan melyikben az nem döntöttem el ,de nem vmi mínusz kategóriásban,minnel erősebb annál jobb,olyat szeretnek választani amiben minnel több tudást elsajátíthatok ezen a téren. Te melyikben végzed tanulmanyaid?hooopsz ez lemaradt,a BME-re azt mondják ilyen,mi a véleményed róla 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 23, 13:41:51 írta mugen »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #7102 Dátum: 12 okt 23, 13:44:50 » |
|
Egy ilyen magas labdát mindig le kell csapni. Szóval, képet!  Ezt én is szeretném látni.  Meg valami újítást már én is akarok vinni a hajamba. Lehet, hogy valami természetellenes színű csíkokat majd? Egy nagy targoncával mindenkinek a... hát a vizsgákra, meg minden. Jaj, és Ausztrália engem is érdekel, Lina. Képet mihamarább! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #7103 Dátum: 12 okt 23, 13:53:53 » |
|
Te melyikben végzed tanulmanyaid?hooopsz ez lemaradt,a BME-re azt mondják ilyen,mi a véleményed róla  Miskolci egyetem nyomába sem ér =D Ráadásul nem tudhatod mikor toppan be a TEK és vonszolnak ki óráról.... :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7104 Dátum: 12 okt 23, 13:58:06 » |
|
Én is az ME-re járok. Biztos fantörpikus intézmény a BME, nem tudom. Igazából utána sem néztem ezeknek, számomra nem volt kérdés, hogy Miskolcon maradok. Lew, bazz, téged már ideszoktatott az intézményes alkoholizmus.  Niki, az nem lenne elég újítás, hogy elfogadod olyannak amilyen? Vagy ez már szentségtörés? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7105 Dátum: 12 okt 23, 13:59:55 » |
|
Biztos az is jó ...mondjuk jó volna tudni melyik a jobb.... Intézményes alkoholizmus?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7106 Dátum: 12 okt 23, 14:11:12 » |
|
A lakótársam a BME-n tanul gépészmérnöknek, konkrétan beledöglik, annyit kell készülnie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7107 Dátum: 12 okt 23, 14:14:13 » |
|
Miskolcon sem könnyebb, de az emberek másként állnak hozzá a dologhoz.  xy vagyok 5 éves Bsc hallgató.  Az alkoholizmushoz meg: Két dologra van szükséged a campuson töltött idő alatt. Cimborákra és egy jó belgyógyászra. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7108 Dátum: 12 okt 23, 14:20:28 » |
|
heo Oké,Miskolcon jók a belgyógyászok? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7109 Dátum: 12 okt 23, 17:03:00 » |
|
Ne említsétek a zh-kat. Már a Rayleigh-Jeans törvény ultraibolya katasztrófájáról, és abszorpciós koefficiensekről álmodtam.
Túl sokat tanulsz. Tessék többet pihenni.  A vidrák erős állatok, de azért nem végtelenek az életpontjaik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|