Saphira
|
 |
« Válasz #7005 Dátum: 12 okt 21, 20:29:07 » |
|
Fejtsd ki róla tisztességesen a véleményed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7006 Dátum: 12 okt 21, 20:33:25 » |
|
Ennél rosszabb már nem lehet neked...tehát el is kezdhetnéd,ha képes lennél rá.Szerintem ne próbálkozz ilyen gyenge "beszólásokkal" és hagyjuk abba a szóváltást ...én még mindig nem fejtettem ki a véleményem rólad ez csak töredéke volt,azonban nem is szándékozom,ennyit sem akartam kifejteni ,mert nem akartam kötözködni,mert nem látom értelmét.Nem tudom miért kellet neked belémkötni?!Mondjuk lényegtelen részemről ennyi,ha normálisan akarsz kommunikálni akkor részemről mehet.
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #7007 Dátum: 12 okt 21, 20:41:10 » |
|
Sajnos a kommunikáció meg te nem kompatibilis fogalmak, így ez nem fog működni... 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7008 Dátum: 12 okt 21, 20:45:23 » |
|
Látom,képtelen vagy értelmesen viselkedni....Pedig én ugy álltam hozzád mintha értelmes lennél.Szerintem fejezzük be,ne foglaljuk az oldalt olyasmikel ami senkit sem érdekel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #7009 Dátum: 12 okt 21, 20:50:08 » |
|
Sabaku egy rém értelmes kislány, csak épp kedveli kimondani másokról nyíltan a véleményét. Inkább örülj, mugen, hogy őszinte veled. És a mentolos csoki szentségtörés, ámen! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7010 Dátum: 12 okt 21, 20:53:50 » |
|
Nikuccia Jobban ismered mint én...viszont azt a véleményt is előadhatná ugyan akkora értelemmel. Nel nome del Padre e del Figlio e dello Spirito Santo ,a after8 ,amen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #7011 Dátum: 12 okt 21, 21:02:25 » |
|
Köszönöm hogy megvédted a becsületem, örök hálám, Niku.
"Az atya, a fiú, és a Szentlélek nevében, After Eight, ámen"? A möster is tanulhatna tőled, mugen-chuann.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7012 Dátum: 12 okt 21, 21:11:49 » |
|
Sabaku Igen ezt jelenti,holtig tanul az ember szóval mindenki tanulhat valamit....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7013 Dátum: 12 okt 21, 21:16:45 » |
|
Ez a szólás most egyáltalán nem illett a hozzászólásodba, de sebaj, megszoktuk.
Mintha valami hatalmas szent cselekedet lett volna, hogy "megtanítottad" nekünk olaszul e szöveget, ami szintén értelmetlen volt abban a szövegkörnyezetben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7014 Dátum: 12 okt 21, 21:19:10 » |
|
Az egyik nap akartam venni instant forró csokit. Erre látom, hogy csak mentolost árulnak. Egy városközponti CBA-ban csak mentolos fórró csoki van... 5 másodperc erejéig shokkot kaptam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7015 Dátum: 12 okt 21, 21:26:33 » |
|
Látszik tanyafalván lakok, mert még a közeli városokban sem láttam mentolos forrócsokit... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7016 Dátum: 12 okt 21, 21:26:44 » |
|
CBA-ba forrócsoki (mármint instant por) ? Kíváncsi lettem rá.  Am nálunk a legközelebbi kórházba (voltam allergiavizsgálaton), van 1 kávéautómata abban van mandulás forrócsoki, na az finom. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #7017 Dátum: 12 okt 21, 21:27:05 » |
|
Shokkot, Stance?  Öm, egy kósza kérdés: az a gumicsirke mit jelent? Mire/mikor kell azt használni? Hát, mugen valamiért módfelett vonzódik a szent szövegekhez, velünk pedig még módfelettebb kedveli megosztani ezeket. Sabaku, ugyan, nem kellett téged védeni, csak tisztázni szerettem volna a félreértéseket, mielőtt sor kerülhet a félreértésükre. Ayumi, úgy bírom a zárójeleidet amúgy. A kereket és a kockásat is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 21, 21:28:02 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #7018 Dátum: 12 okt 21, 21:39:44 » |
|
Látom Aes bácsi úgy döntött, hogy lejárt 'kommunikációs' időm mugen-chuannal Sajnos az irónia nem mindig jön át monitoron keresztül, Niku:P De azért köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7019 Dátum: 12 okt 21, 21:43:33 » |
|
Mentolos forrócsoki?!Nem tűnik vonzó ajánlatnak ....az is érdekes,hogy mentolos volt,de sima nem...mondjuk en nentolos ízűt még nem láttam. Saphira Miért ne illene?!Igaz a szólás ,ő meg vmi mösterre hivatkozott,hogy ő tanulhatna tőlem...szal mivel folyton tanul az ember igy valószínű,hogy tanulhatna.Az már más kérdés,hogy mit akart ezzel kifejezni . Jó neked,hogy ilyen hamar hozzászoksz a dolgokhoz,még olyanokhoz is amik először fordulnak elő... Nem nagy dolog,nem gondoltam,hogy újat mondok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|