Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6975 Dátum: 12 okt 21, 18:30:25 » |
|
Kéremszépen én kárpitosnak tanultam, de egy víziszárnyas feldolgozóban dolgozok... Érdemes visszaolvasni, mert szinte minden második oldaln felteszi valaki ezt a kérdést!  Te minek tanulsz? Igen Saphi... De ma valahogy nem tud idegesíteni... Túl jó kedvem van! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #6976 Dátum: 12 okt 21, 18:49:03 » |
|
Az bizonyára megterhelő munka?!Én egyelőre semminek,2tannyelvube járok ...gépészmérnök szeretnék lenni.Szoval majd annak fogok ha minden igaz.Bocsi nem figyeltem,ugy tűnik akkor te egy olyan személy vagy aki foglalkoztatja a fórumtagokat
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6977 Dátum: 12 okt 21, 18:53:59 » |
|
Tényleg Gabesz, az ilyen kérdések megelőzése végett egyszer nem tettél ki egy libát avának? Azzal mi lett? 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #6978 Dátum: 12 okt 21, 19:01:22 » |
|
Valószínűleg eltávolította az aláírásából.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6979 Dátum: 12 okt 21, 19:03:18 » |
|
Néha meglepődöm, milyen okosra sikerül 1-2 hozzászólásod 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6980 Dátum: 12 okt 21, 19:08:56 » |
|
Jaa az nagy poén volt!  Nem tudom már... Töröltem valamiért.. Nem valószínűleg, hanem száz százalék, mert már nincs ott, és nem az aláírásomból, mert avatarnak volt kitéve!  Elég kemény meló fizikailag is, és szellemileg is... Sokat kell dolgozni, nagy a felelősség, és elég stresszes...  Jaa.. Én vagyok a fórum egyik celebje... Aa titokzatos Gabesz... Bruhahahaaa!  Csak nem tudom miért... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6981 Dátum: 12 okt 21, 19:10:06 » |
|
Talán mert mindenki elfelejt, amint nem írsz két napig. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #6982 Dátum: 12 okt 21, 19:13:34 » |
|
Azt nem tudtam,hogy avatarod volt,es igen biztos,de az ugy nem cseng oly ékesen Szellemileg?Milyen poszton vagy,milyen feladatot látsz el?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #6984 Dátum: 12 okt 21, 19:19:58 » |
|
Gondolom (alaposan) oda kell figyelni arra amit csinál,és ez általában lefáraszt szellemileg sokmindenkit. Erre a libás avatárra nem emlékszek jó régen lehetett (az enyémet meg sajnálom lecserélni pedig már leakarom)  Valaki szóljon már rám h ne faljak be 1 egész tábla mentolos csokit. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6985 Dátum: 12 okt 21, 19:25:34 » |
|
Fúj, mentolos csoki?  Ez eretnekség, meggyalázod vele a csokoládé szentségét! Még hogy senkit, Saphi, hmf, kikérem magamnak! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6986 Dátum: 12 okt 21, 19:34:11 » |
|
Roolos bemérő vagyok... Digitális mérleggel mérek tonnaszámra, és vezetem fel a számítógépes rendszerbe az adatokat, úgy hogy ládénként 20 kiló cucc van... Ott kell lenni a top-on, tudni kell mi hol hány %... Néha már így nézek ki:  Vagy így:  De ha sokáig folytatom így végzem:  További kérdések még esetleg?  Saphira én még kimondani sem bírom... Gyakorlatilag mit takar?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #6987 Dátum: 12 okt 21, 19:37:15 » |
|
Sapira Es jól keresel vele ha már ilyen remek neve van a szakmádnak?  Mentolos csoki alatt after8-et érted?Mert az az eggyik kedvencem ...nem szentségtörés! Gabesz Kérdések mindíg vannak!Rendesen megfizetik vagy csak muszálybol dolgozol ott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #6988 Dátum: 12 okt 21, 19:41:01 » |
|
Hát, az elektroenkefalográfia (ismertebb néven EEG) az agy működésének folyamatait hivatott vizsgálni. De csak iróniából írtam pont ezt, ha már így faggatod Gabeszt. Valójában jelen pillanatban semmi közöm hozzá és még csak doktorandusz sem vagyok. Még hogy senkit, Saphi, hmf, kikérem magamnak!  Tudom. Téged is érdekel az andragógia! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 21, 19:42:02 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6989 Dátum: 12 okt 21, 19:43:03 » |
|
Tényleg Gabesz, az ilyen kérdések megelőzése végett egyszer nem tettél ki egy libát avának? Azzal mi lett?  Gabesz talán azt azért törölte ki, mert időközben egy bizonyos emberke szeretne visszatérni a politikai életbe, és a liba ennek az illetőnek egyfajta jelképe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|