gman
|
 |
« Válasz #6780 Dátum: 12 okt 17, 16:34:02 » |
|
Basszus, meghalt Komár László.  Hallod mugen, elérted, hogy te vagy a második ember a fórumon, akit nem kedvelek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #6781 Dátum: 12 okt 17, 16:45:47 » |
|
Miért, ki a másik? Egyébként is, ki mondta, hogy mugen ember? Itt meg mennek a felvonulások tüntetések, részletek bárhol a hírportálokon és a híradókban. Miskolc, az én városom. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #6782 Dátum: 12 okt 17, 16:51:42 » |
|
Loah a másik, volt egy hülye vicce... Bár az élet nagyon mókás dolog, van, amit komolyan kell venni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 17:07:50 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6783 Dátum: 12 okt 17, 17:06:58 » |
|
Ő motyorgott valamit a feleségedről, nem?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6784 Dátum: 12 okt 17, 17:09:28 » |
|
Bazz gman, tényleg nem rossz szándékkal mondtam azt, de azért meglep, hogy ennyire mélyen megsértettelek vele. Azóta is bocsánatot kérek érte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #6785 Dátum: 12 okt 17, 17:11:16 » |
|
Asszonnyal, anyuval, hugival szórakozni nem a legnyerőbb ötlet. Persze a bocsánatkérés más. Így már csak mugen van feketelistán. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6786 Dátum: 12 okt 17, 17:19:03 » |
|
Jólvanna', csak azt hittem, hogy a trollok császárával azért mégis lehet próbálkozni.  mugen viszont kinek nincs a feketelistáján? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6787 Dátum: 12 okt 17, 17:19:30 » |
|
Jaaj, gman, a mai nap folyamán a te legutóbbi benyögéseden sikerült nevetnem teljesen őszintén, és annyira köszönöm ezt neked. Amúgy csak én nem szoktam érteni a mugen-féle bölcsességeket? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6788 Dátum: 12 okt 17, 17:20:26 » |
|
Az én fekete listámon nincs rajta mugen jelenleg.  Persze ettől az a lista még nem üres.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #6789 Dátum: 12 okt 17, 17:25:22 » |
|
Milyen OP-fan lennék, ha nem tudnék egy bocsánatkérés után azonnal és feltétel nélkül elnézni bármit, bárkinek?  Jó, bármit azért nem, de sok mindent. Niki, szívesen, máskor is. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 18:31:55 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #6790 Dátum: 12 okt 17, 17:25:55 » |
|
mugen az én feketelistámon sem szerepel. Bár az enyémen is asszem csak 1 emberke(?) van. x)
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #6791 Dátum: 12 okt 17, 17:27:52 » |
|
Csak én nem vezetek fekete listát?!Loah te miért írtál a "fekete listádra?
Nikuccia Ugyan,ezek nem bölcsességek csak szimpla megállapítások .Sajnálom,hogy számodra érthetetlen az írásom.
Gman Szabad érdeklődnöm,hogy mi a gyűlöleted tárgya ?
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6792 Dátum: 12 okt 17, 17:30:54 » |
|
Most mondta, hogy te.... bár rossz szó, nem hiszem hogy bárki is olyan intenzív érzelemmel lenne irántad, mint a gyűlölet  Apropó, Putir: vedd le a tiltást, mert van valami poén, amit a NKTW-re nem írhatok ki xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #6793 Dátum: 12 okt 17, 17:34:37 » |
|
Én sem vezetek, ha 2-3-nál több ember lenne rajta ,akkor már nem tudnám fejből. xD Egyébként mugen nekem inkább a pozitív listámon van. Régen jókat nevettem most meg néha megoszt egy-egy jó gondolatot velünk. Ebben a mostaniban is volt valami sztem, én értettem asszem. x)
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #6794 Dátum: 12 okt 17, 17:36:59 » |
|
Szilvikének igaza van. mugen-chan nem érdemel gyűlöletet, azt jóval nagyobb kaliberű kockáknak tartogatom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|