Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6735 Dátum: 12 okt 15, 17:25:32 » |
|
De ez valami nagyon értelmi fogyatékos emberke lehet.  Jól teszik, ha nem mernek ezzel zargatni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #6736 Dátum: 12 okt 15, 17:28:28 » |
|
Nincs itt gond. Ebben az októberben visszatértek az élőhalottak. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
 |
« Válasz #6737 Dátum: 12 okt 15, 17:33:28 » |
|
Bocs hogy témát váltok de a " zombivacsora " -ráról eszemb ejutva látta már valaki a WD 3. évadnak első epizódját?
|
|
|
Naplózva
|
 Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6738 Dátum: 12 okt 15, 17:35:13 » |
|
Még nem, de már leszedtem.  Szóval ha szerencsém van, még ma este tudok rá időt szakítani. Azt hiszem felirat is van már hozz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #6739 Dátum: 12 okt 15, 17:41:18 » |
|
Végülis mi lett a hashajtóval?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6740 Dátum: 12 okt 15, 17:58:56 » |
|
Ha még csak emberke.. de itt emberkékről beszélünk  Mondjuk nevüket már nem tudom, mennek ezek rögtön a kukába. dzsímen tuti örül, hogy kérdezed, fogadjunk alig várja, hogy újra elsírhassa valakinek:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 15, 17:59:28 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #6741 Dátum: 12 okt 15, 19:15:28 » |
|
Hát, akkor elsírhatná valaki végre.  Tudni akarom a fejleményeket. Tegnap láttam a kétségbeesett szöveget, hogy nem hat stb., írni is akartam, hogy a hashajtó körülbelül 7-12 óra múlva fejti ki hatását, szóval ne estére időzítse a sütikínálgatást, mert akkor nem fog aludni. Már ha megfelelő volt az adagolás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #6742 Dátum: 12 okt 15, 19:24:46 » |
|
Tekintve, hogy délután fél kettőtől nem írt, hááát... Lehet, hogy már másutt trónol.  Mondjuk a felesége reakciója volt a legnagyobb. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #6743 Dátum: 12 okt 15, 19:33:07 » |
|
Most szívattok? Mondjátok már el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #6744 Dátum: 12 okt 15, 20:04:15 » |
|
Csak annyit tudunk, hogy kis beszélgetés után az otthoniakkal, gman rádöbbent, hogy nem tudja melyikben van hashajtó, ha van egyáltalán bármelyikben is.
Kb. így zajlott: -Melyikben van a hashajtó? (gman) -A barna krémesben. (Asszony pajtás) -Olyan nincs is. (gman) -Pff... Így jártál. (Asszony pajtás)
Aztán kezdett el izgulni a komisz kis gman, meg elosztogatni a fánkokat mindenkinek. Ettől többet nem árult el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #6745 Dátum: 12 okt 16, 02:09:04 » |
|
Ilyenkor már mindenki alszik ?Van még itt valaki ? 
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6746 Dátum: 12 okt 16, 03:47:09 » |
|
Igen.. Itt van Piroska meg a hét törpe... Persze hogy mindenki alszik... Pár óra múlva parasztfelkelés, és elindul a nép iskolába, vagy melózni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #6747 Dátum: 12 okt 16, 05:58:56 » |
|
Saphira: Az az álnok nőszemély engem akart megszivatni, de én, a HAKI-nak köszönhetően átláttam a kusza hálókon. Most viszont van négy képviselőfánkom, amivel nem tudok mit kezdeni.  A bosszú viszont édes lesz... vagy ecet ízű.  Mondjuk ha csak olyan sokára hat, akkor mázli, hogy türelmetlen vagyok...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 16, 06:07:20 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #6748 Dátum: 12 okt 16, 08:35:21 » |
|
A bosszú mindig édes  de nem mindenért kell bosszút állni, azt meg kell hagyni a komoly ügyeknek. Ám a pénteken olyat láttam amit még mindig nem tudok feldolgozni... A Volt évfolyamtársnőmet (akibe halálosan szerelmes voltam, életemben akkora romantikus hülyeségeket senkinek nem csináltam mint neki, random termoszos teázás télen, kb a teljes velváros bejárása kb nem volt olyan amit ne tettem volna meg értem, de sajnos emgszivatott a végén) és a volt biosztanáromat!!! a látványból 90% az hogy együtt vannak, máskülönben mit keresnének ketten kézen fogva egy pályaudvaron ? Naszóval ez sokkolt. A lány még technikumon van abban a suliban de már nem tanítja szóval nem gáz csak dühít és valahol egy régi hegg salyog...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #6749 Dátum: 12 okt 16, 09:57:24 » |
|
Micsudi,hmm ez igen érdekes szituáció .Szerintem nem kéne egy nő miatt bánkodnod,főleg mivel régen volt es meg is szivatott.Csak annyit adj amit utólag nem vennél vissza.Meg amúgy,minek kergetni a nőket?! Mondjuk azért biztos rossz lehet...
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
|