mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #6705 Dátum: 12 okt 14, 02:15:11 » |
|
Hát ez a cikk csak azt mutatja be,hogy az emberek gyengék,buták és tehetetlenek...semmit nem változtatott az életemen... Mondjuk szerintem nem túl ildomos egy nőnek a melleitt mutogatni a neten meg amúgy ,hát meg egy kislánynak.Romlott tarsadalomból csak ez a sok idióta hiányzik akik ezzel próbáljak megszerezni a magukból hiányzó önbecsülést ...és ez csak romlik.Nem értem mit csodálkoznak ezen sokan?!
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #6706 Dátum: 12 okt 14, 22:48:31 » |
|
Olyan dejavu-m van  mintha ez egyszer már megtörtént volna 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6707 Dátum: 12 okt 15, 03:46:40 » |
|
11 vendég, 1 tag... Én vagyok csak bejelentkezve.. Ja.. Hétfő hajnali 4:46.. Királyság...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #6708 Dátum: 12 okt 15, 06:17:06 » |
|
Én is elgondolkodtam ezen az egészen, főleg a videó láttán. Gratulálok az emberiségnek, hogy még egy embert lelki nyomorékká tettek, majd sírba. A lány butaságot csinált, de megbánta. Nem értem, miért nem lehetett róla leszálni.
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6709 Dátum: 12 okt 15, 06:19:16 » |
|
Lol, az egész tegnapi nap eltűnt a fórumról. xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #6710 Dátum: 12 okt 15, 09:22:50 » |
|
Aes ha facebookoznál tudnád miért... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6711 Dátum: 12 okt 15, 10:29:31 » |
|
Ja, ha érdekelne annyira, hogy ilyesmikkel töltsem az időmet.  Nekem bőven elég magyarázat az is, hogy megette a cica. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #6712 Dátum: 12 okt 15, 12:16:31 » |
|
Ha nem Aes törölt mindent, akkor ki? Nyilván miattam történt, de akkor én miért nem kaptam figyelmeztetést? Fura ez, nagyon fura... Mi történt, miután én nyugovóra tértem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 15, 12:18:38 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #6713 Dátum: 12 okt 15, 12:18:02 » |
|
Ismeretlen körülmények között a szerverünk 21:23 körül elesett. Miután erről értesültem 21:36kor elkezdtem nyomozni, majd felhívtam a szerverhostingot, hogy tudnak-e valami üzemkiesésről, majd tájékoztattak, hogy nem náluk van a gond. Megkértem, hogy nyomják meg a szerver reset gombját. 21:59-kor újraindult a szerver, azonban az adatbázist tartalmazó partíció nem volt hajlandó csak olvashatóként feljönni. Az említett partíción lévő fájlrendszer súlyosan megsérült (vélhetően a hírtelen leállás miatt), az erre való program megpróbálta megjavítani több-kevesebb sikerrel.
A javítás után kiderült, hogy az adatbázis fájlai is helyreállíthatatlanúl korruptálódtak, így nem volt más választásom, mint a hajnali mentésből újraalktoni az adatbázist.
TL;DR: A mentés visszatöltésének a mellékhatása, hogy minden fórumbejegyzés, új regisztráció, új hír, bejegyzés az oldalakon, szóval minden ami hajnal óta történt, sajnálatos módon elveszett. Aki azóta regisztrált, sajnos újra kell regisztrálnia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #6714 Dátum: 12 okt 15, 12:22:02 » |
|
Oh, akkor nem miattam történt... Jó, akkor még büntetetlen a fórumos előéletem.  Most nem tudja senki, hogy milyen gonosz vagyok, aki mégis emlékszik az nem tudja bizonyítani.  Hálából küldök Dancsának egy képviselőfánkot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 15, 12:25:07 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #6715 Dátum: 12 okt 15, 12:24:08 » |
|
Én is csak csodálkoztam h valami nem stimmel itt. Tisztára mintha "visszamentünk" volna az időbe 1 nappal. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #6716 Dátum: 12 okt 15, 12:30:17 » |
|
Beraktam, mivel úgy néz ki lusták vagytok fészbúkozni  még a modok is! (és most kapom a tempbant vagy írásjog megvonást  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6717 Dátum: 12 okt 15, 12:36:31 » |
|
Írásjog megvonást tőlem nem kapsz, attól nem kell tartani. Elvi okokból ellenzem ezt a fajta büntetést. Az meg nem baj, hogy betetted ide, nem egy olyan ember van szerintem, aki csak a fórumról tájékozódik. Őszintén szólva nekem eszembe se jutott, hogy faszbukon nézzek utána ennek. Tudtam, hogy anélkül is megtudom, hogy utána kéne néznem.  Meg különben is, a szerver jó kezekben van (Dancsáéban), ez bőven elég biztosíték arra, hogy szoftveres zűrök itt hosszabb ideig nem fenyegetnek. Az meg, hogy egy napnyi hsz elveszett, hát istenem, most akkor kispista0012-nek újra le kell írnia, hogy " márpedig a cunáde akkor is erősebb mint a nárutó mert jóbb dzsucúí vannak!!", ki fogja bírni. Ha meg mégse, és inkább nem írja le megint, az emberiség ki fogja heverni azt hiszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #6718 Dátum: 12 okt 15, 14:03:51 » |
|
Most nem tudja senki, hogy milyen gonosz vagyok, aki mégis emlékszik az nem tudja bizonyítani.  Nekem megvan  Aes a Duma 9 meg pár általam olvasott téma tegnapi teljes napja megvan nekem. Ha vissza lehet tenni akkor oda tudom adni...
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6719 Dátum: 12 okt 15, 15:19:50 » |
|
Szerintem csak Lucci meg Greed királysága együtt hirtelen sok volt a szervernek  szerk: Ja, és miért mindeki tőlem kérdezgeti, hogy a fórumrangoknál a 'választottnál' a képet mi töltjük föl/mi írjuk be a rangot, vagy el kell küldeni modinak, és ő csinálja meg? Aes, válaszolnál helyettem? Meguntam a hülyeségek visszaírogatását xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 15, 15:28:43 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|