CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6540 Dátum: 12 okt 08, 20:38:04 » |
|
Román?  Nem amúgy, a nemzetiséget az egyik osztályunkban lévő kínai fiú, meg arab lányra értettem, akik már szerintem lassan szintén nem bírják ideggel 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6541 Dátum: 12 okt 08, 20:41:03 » |
|
Jó gyökér osztálytársaid vannak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6542 Dátum: 12 okt 08, 20:41:22 » |
|
Jaj, de kis... ártatlan vagy még, CrazyCat.  Amúgy sajnos úgy van, ahogy írtad, ez a lánybandáknál, a klikkesedésre hajlamos lányos osztályokban jellemző főként, hogy kiutálják a kissé különcebb, egyúttal talán egyedibb és érdekesebb személyeket, és ezzel védik a saját "kis" egójukat, meg azzal, hogy csoportokba, falkába tömörülnek, aztán lesüllyednek az állatok szintjére voltaképp. És ez a fajta viselkedés kortól független, bármikor képesek és hajlamosak rá, a lányok pedig jobban. Nem tudom, miért van ez így, de a lányok... hát, a lányok magyarán szólva gecibbek tudnak lenni egymással szerintem, mint a fiúk.  Egy klisés és közhelyes tanács, tudom, de ne törődj velük. Bőven nem lesz kevés, ha egyetlen barátod is akad az osztályodból, és akkor tűrhető lesz az a négy év. Na, most már tudni akarom ezt a dreamfolow-Autine rejtélyt! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 08, 20:44:34 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #6543 Dátum: 12 okt 08, 20:42:34 » |
|
Úristen, Gabesz itt settenkedik. Még a végén kitilt rasszizm... Ja, nem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #6544 Dátum: 12 okt 08, 20:44:56 » |
|
Cukkolás esetében mindig eljön az a pont amikor fapofát tudsz vágni hozzá  én még szépen is szoktam mosolyogni hozzá és ha már nagyon túlzás ilyen fejjel is küldöm el az embereket, csak kár hogy sokan ilyenkor nem veszik az oltást...  Hát Saphi te már úgyis védettséget élvezel  "rólunk" mindenki tudja hogy gyökerek vagyunk xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #6545 Dátum: 12 okt 08, 20:46:41 » |
|
Megverjem őket neked?  Ezek a libák elég szánalmasak... Ne is törődj velük. Vagyis, persze nehéz nem törődni velük. Esetleg ha van valami frappáns visszaszólásod, mondd meg nekik! Bár én magamból indulok ki, ha nekem beszólnak, akkor általában nagypofával visszaválaszolok, eléggé fájó pontra tapintva.. Nem mindig a legszerencsésebb, de hatásos. :'D Az általános sulimban nem mindenkivel volt nagy a szám, és akivel nem volt az, az néha belémkötött. És már hiába szóltam vissza, nem félt tőlem eléggé. Itt középsuliba kemény csajként mutatkoztam be, eddig még nem is piszkálnak semmivel. Eleinte féltem egy kicsit attól, hogy a sok pesti majd kiközösít, vagy sznobként viselkedik velem szemben, mert ugye én vidékről járok fel. De semmi ilyesmi, sőt... tökre bejön nekik, pláne merthát ez az a híres neves kisváros.. Na nem folytatom, aki érti, érti.  Szóval Cat ne aggódj, vesd be magad, vagy pedig egyik füleden be, másikon ki. Egy idő után meg fogják unni.  Egyébként örülök, hogy én ilyen jó osztályt/évfolyamot/sulit fogtam ki, nem tudok arról, hogy lennének klikkesedések.  Hmm rászánom magam hogy írjak, erre 4-en beírtok elém. Jólvan, milyenek vagytok... 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #6546 Dátum: 12 okt 08, 20:49:53 » |
|
Aki hülye, az is marad. Szóval, a retardoknak szokása kortól függedtlenül cukkolni a másikat.  Még valaki szeretne beírni elém? xD egyelőre háromnál tartunk. Egyébként ez a dreamfollow dolog elvileg már tisztázva lett... elvileg, most kifejthetném, de telóról nincs kedvem.  Mostmár hatan. Nice.  Detty: Albertirsaaaaaaaaah.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 08, 20:51:59 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6547 Dátum: 12 okt 08, 20:51:53 » |
|
Itt settenkedek.. De nem vagyok már modi!  Ja és ha a rasszizmust a románokkal kapcsolatban írtad, akkor kézenfogva mehetünk bann-ra... xD Basszus fáj a kobakom... :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #6548 Dátum: 12 okt 08, 20:52:57 » |
|
Ajj Szaby senki nem kért kommentárt ezzel kapcsolatban. xD Egyébként én nem hallottam erről a dreamfollow-os ügyről. Azt vágtam, hogy volt egy ilyen nevű tag, de hogy mi lett vele és miért, arról fogalmam sincs. Kicsit le vagyok maradva most a fórumos dolgokról. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6549 Dátum: 12 okt 08, 20:54:18 » |
|
Csak figyelni kéne a moderátori figyelmeztetések topikot... ^^'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #6550 Dátum: 12 okt 08, 20:56:10 » |
|
Ja és ha a rasszizmust a románokkal kapcsolatban írtad, akkor kézenfogva mehetünk bann-ra... xD
Úristen, gabesz, mi lett veled?  Régen tetszettek a román lányok.  Amúgy erre az ügyre csak ezt tudom írni: "Ha meglátják, hogy a szavak megsebeznek, sohasem leszel képes szabadulni a gúnyolódástól. Ha nevet akarnak adni neked, fogadd el, tedd a sajátoddá. Akkor többé nem tudnak majd bántani vele." Noe, Aes, sikítsatok, ha felismertétek.  Valaki zavarjon már el tanulni, ma még radioaktív sugárzást kell detektálnom Geiger-Müllerrel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Autine
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6551 Dátum: 12 okt 08, 20:56:44 » |
|
Gabesz ezügyben ne erõltesd meg magad,mivel ezt már megbeszéltem Chakrával '.^ De amúgy igen..aki ismeri a történetet ,tudja h nem d.reg vagyis az csak másféleképp kell értelmezni xd...És .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #6552 Dátum: 12 okt 08, 20:59:16 » |
|
Albrtirsaaaaaah. Egyebként se annyira mostanában volt már ez a dolog.  Mostanában picit én is lemaradtam, bár kezdek kicsit visszarázódni.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6553 Dátum: 12 okt 08, 21:00:41 » |
|
Iskola szívatás? Az kellemetlen tud lenni. Nekem volt benne részem, általános iskolás koromban. Ott azért megtapasztaltam ezt a dolgot. Elég szar volt, de azért folyamatosan egyre immúnisabbá váltam rá. Szépen elvoltam a magam kis világában, ami sokkal érdekesebb volt, mint az engem körülvevő fogyatékosoktól hemzsegő valódi.  Gimiben meg minden megváltozott. Ott hamar sok barátom lett, és az egész valahogy más volt. Összesen ketten próbálkoztak. Az egyik az vicces volt, mert bár magát nagyon menőnek érezte, valójában mindenki rajta röhögött a háta mögött, és így az ellenem irányuló próbálkozásai is súlytalanná váltak. A másik meg, hát ő azért alaposan próbálkozott, de nem sokáig, mert még 9. elején a khm... hagyományos módszerek segítségével rendre szoktattam. Utána nem volt több gond, később vele is egész jóba lettem. Áááááááááááááá (ez a sikítás volt xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #6554 Dátum: 12 okt 08, 21:02:14 » |
|
Én beleolvastam a modis figyekbe, de én se értem...  Gabesz te modi voltál? Tudom... Kicsit újonc vagyok...  Engem régebben próbáltak szívatni aztán a srácot nyakon vágtam, a csajt meg hagytam a francba. A gimi viszont jó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 08, 21:03:27 írta Lina Lisana »
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
|