gman
|
 |
« Válasz #6525 Dátum: 12 okt 08, 17:53:05 » |
|
Mindenki bukásra áll mindenből, bezzeg a mintagyerek Autine képes ketteseket, sőt négyeseket is összekeparni. Sőt, még írni és olvasni is tud (lehet, hogy ez az előnye a többiekkel szemben). Amúgy a négyes mióta rossz? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 08, 17:57:38 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Autine
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6526 Dátum: 12 okt 08, 17:54:59 » |
|
Az egyik matekból,az jó is  a másik irodalomból véletlen becsúszott,hnap kijavítom, a németet meg majd kipuskázom xD Még ugyis év eleje van
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 08, 17:55:37 írta Autine »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #6527 Dátum: 12 okt 08, 17:57:07 » |
|
 Aztamindenit, gman téged is ilyen profi jegyekkel emeltek ki? Egyébként így még értelmet is nyer amit mondtam: "Hát ha Autinet jó példaként hozták fel a 3 kettesével meg a 2 négyesével akkor..." az vagány egy osztály lehet.  ui.: Jaj, de egyébként Autine ne vedd sértésnek. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 08, 17:58:27 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6528 Dátum: 12 okt 08, 17:59:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Autine
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6529 Dátum: 12 okt 08, 17:59:55 » |
|
Azaz  Én vagyok a legstréberebb. De amúgy rosszabbak is vannak nálam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #6530 Dátum: 12 okt 08, 18:06:37 » |
|
Hááát eddig akármennyire is jól kinéző csaj jelölt be ha nem ismertem nem jelöltem vissza....csak azt jelölom vissza akit ismerek...eddig nehány embert jelöltem be magamtól ....kb 5embert ebből 2 hogy elkerjem a hazit 1mert neki volt meg egy haver száma( mert nekem elveszett a száma ,telo csere).es ketott mert ok nem találtak ...  Kisebbségiek ...en max a reddottal jelölom be őket ...
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #6531 Dátum: 12 okt 08, 18:07:41 » |
|
Az Itachis avából kiindulva gondolom Autine fiú... már ha nem akar felbosszantani. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Autine
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6532 Dátum: 12 okt 08, 18:16:17 » |
|
No para gman ,talalt  Az amúgy para ,hha még nem jött meg anyám? 2 óra a szülõi ,lehet látni sem akar xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #6533 Dátum: 12 okt 08, 18:53:18 » |
|
Autine, annyi a gond, hogy általában a tanárok ilyenkor vannak jegyadogatási kedvükben, ilyenkor még tart a nyárról maradt lelkesedés. Ez januárig egyre lomhul, majd félévkor megint felerősödik. Ne arra alapozz, hogy most lazsálhatsz, mert "hosszú még az idő", pont most kell ráhajtani, és utána lógathatod a lábad.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 08, 18:55:35 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #6534 Dátum: 12 okt 08, 19:04:07 » |
|
Óóó én a napokban megkaptam életem első 1-esét, of course matekból. xD De már kijavítottam. :'3 Mamám mesélte, hogy egyszer volt fogadóórán amikor apa középsuliba járt, ugye mondta apa nevét, és a tanár agyba-főbe dicsérte, hogy milyen jó gyerek, mama meg elégedetten ment haza. Később kiderült, hogy egy másik, ugyanolyan nevű gyerekről beszélt a tanár. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #6535 Dátum: 12 okt 08, 19:10:23 » |
|
Autine, amúgy te fiú vagy lány vagy?  Masculinum. Régen dreamfolow néven futott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #6536 Dátum: 12 okt 08, 20:13:53 » |
|
És mit vétkezett,hogy névváltoztatásra kényszerült ?Gondolom nem jószándékból írtad ki...
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6537 Dátum: 12 okt 08, 20:21:51 » |
|
Nem névváltoztatás.. dreamfolow... Teli van a nicknevével a moderátori figyelmeztetések topik, plussz érvényben van a 30 napos írási jog megvonása... És ha Saphiranak igaza van, akkor ez agy cuki kis duplareg, szóóval mehet a gyerek a lecsóba.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6538 Dátum: 12 okt 08, 20:33:36 » |
|
De régen néztem be ide Az amúgy micsoda, hogy kilencedik osztályban az embert a nevével és a nemzetiségével cukkolják? Bár velem kicsit túlzásba kezdik már vinni, másfél hónap alatt megutáltam a fél lánybandát már, akik szerint de menő, ha "Morzsa kutyának" hívnak, és úgy is bánnak velem, mint egy kutyával. Az egy dolog, hogy dedó szint, de ilyenkor már annyira nem szokás bántani azt, aki nem szép, meg menő, meg stb... vagy igen? ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #6539 Dátum: 12 okt 08, 20:34:58 » |