Ayumichan
|
 |
« Válasz #6225 Dátum: 12 szep 29, 15:26:33 » |
|
Majd lesz nemsoká csak most iszok kávét majd valahogy lefotózom magam a tükörbe mert anyu nem tudja kezelni a tel-t más meg nincs itt. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #6226 Dátum: 12 szep 29, 15:41:36 » |
|
Én kaptam meg a Narutos 'ki nyer alázásban' c. témában...Előtte meg azt, hogy a 15 évemmel ne huszárkodjak... Egy mindenre elszánt pszichológus-gárda nem tudna kielemezni, ami ott van.
Niku: persze, ki is írtam ide is, és az alámból is kiszedtem a szöveget:DD Újból szőke vagy? Az tök jó.
Valakitől én is megkaptam már, hogy csak egy 13 éves kis senki vagyok, mert csak a kisgyerekek szoktak másokat így megbántani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6227 Dátum: 12 szep 29, 15:50:15 » |
|
Szerintem ez a 'végső ütőkártyája' azoknak, akiknek már nincs jobb ötletük arra, hogy a másikat alacsonyabbrandűnek állítsák be, mint magukat. De a 'lány vagyok, kussoljak' dolog még érthetetlenebb....kaptam már pár anyázós üzenetet/posztot, de ennél nagyobb hülyeség még nem volt. Lisa: engem nem zavar, de aztán nehogy ottragadj trolletetőnek, mint én tettem. Nem egészséges 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 29, 15:54:06 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #6228 Dátum: 12 szep 29, 16:38:21 » |
|
Erős a gyanúm hogy nem ennyire hülye a tag, hanem egy trollal volt dolgotok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6229 Dátum: 12 szep 29, 16:52:31 » |
|
Szerintem tényleg ilyen hülye. Most látom az új kombód  Joker az menő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 29, 16:53:33 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6230 Dátum: 12 szep 29, 16:55:49 » |
|
De sajnálom, hogy én nem tudok betrollkodni oda, pedig olyan muris lenne.  De azért örülök, hogy Lina és Sabaku, ti kiélhetitek ott az én perverz vágyaimat is. xD (nem mintha lenne ilyesmim...) Saphi, ömm, figyelmeztesselek, vagy ne, vagy mit csináljak? De te nem is 13 vagy. :O Hány évvel ezelőtt is történt ez az eset?  Én is imádom Heath Jokerjét. Tényleg nagyon menő. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #6231 Dátum: 12 szep 29, 16:59:37 » |
|
Mivel nincs kint a korom, az illető nem tudta, mennyi idős vagyok. Ezért mondta, hogy az írásomból ítélve 13 lehetek. Saphi, ömm, figyelmeztesselek, vagy ne, vagy mit csináljak? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #6232 Dátum: 12 szep 29, 17:53:40 » |
|
Hát Saphi, én az írásaid alapján 30-nak gondolnálak, de persze tudom, hogy nem annyi vagy, régebben kint volt a korod. :'D
Hellchaaaan, nem ér, te gonosznak születtél, ne törődj mások véleményével.;D Én mindig jókat röhögök a bunkó beszólásaidon, már gondolkodtam hogy nekiállok vezetni egy Hellchan-féle beszólások listát. x'D
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #6233 Dátum: 12 szep 29, 19:33:50 » |
|
Igyekszem nem ott ragadni  Lew végre lecserélték azt az undorító alakot és nem is akárkire 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #6234 Dátum: 12 szep 29, 19:37:25 » |
|
Hát az biztos h ez jobb mint az előző. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #6235 Dátum: 12 szep 29, 19:38:06 » |
|
Nem tudjátok ti milyen vagány a möster. xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #6236 Dátum: 12 szep 29, 20:30:33 » |
|
ki nyer alázásban Mi? Ez milyen téma? Miről maradtam le? Én ma voltam hegyet mászni... hajnali 5- este 7-ig... Én is cserélek egy avát mindjárt... (most kiraknám a régi jokert...)
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #6237 Dátum: 12 szep 29, 20:35:59 » |
|
ki nyer alázásban Mi? Ez milyen téma? Miről maradtam le?  (jó, így hogy már nem ez az avám nem olyan jó xD) Ezt most egyébként ugye nem komolyan kérdezed? Vagy igen? Erről van szó, de azért reménykedem benne, hogy nem hitted el, valóban van egy olyan téma, aminek az a neve hogy ki nyerne alázásban. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #6238 Dátum: 12 szep 29, 20:36:24 » |
|
Hegyet mászni? Akkor neked ilyen túrázós napod volt? és milyen volt (gondolom az Alpok aljáról van szó) Én ma meg majdnem nem voltam sehol (csak elszaladtam a boltba, a milka csoki 195 ft most, arra pályáztam), úgyhogy még jobban itthon voltam mint máskor. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6239 Dátum: 12 szep 29, 20:45:11 » |
|
Hm, sejemsonka uraság (de rég hívhattalak így  ), némi ellenszenvet érzek a hsz-edből, hm..  hanii, ha tudsz valamit, oszd meg velem, kérlek, de sss! A szóban forgó személy meg ne lássa... Suttogva mondd! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|