Ayumichan
|
 |
« Válasz #6195 Dátum: 12 szep 27, 23:00:25 » |
|
Ejj de rég írtam ide. Most meg a munkám (átmenetileg) szünetel [ez csak egyszerűsített volt és az csak 2 hét lehet így max], de már felhívtam a másikat (valami bt., az is a csokigyár), az meg elméletileg 3 műszakos. (az se rossz azért), Egyébként mindennel ki vagyok békülve ilyen műszakokkal, 2 dolog ami nem lenne jó nekem, az állandó nappal (az ami 6-14ig van) a 8-16ig már okés, mert ha 6kor kell kelni az még jó de a rendszeres hajnal 4kor kelés kimerít (volt már ilyen és kikészített, 1x még az ásványvizet is a kávéba öntöttem üres pohár helyett otthon annyira ko voltam  ), a másik meg ez a "készenléti" dolog (ezzel nem hiszem h nekem valaha is számolni kéne) pl. h felhívnak 4kor h menjek be du. 5re  Minden más okés. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #6196 Dátum: 12 szep 28, 06:47:49 » |
|
Akoránkelést is meg lehet szokni, anyu is több mint 20 éve dolgozik 7-3ig... + anno még szolgálatokat is kellett válalnia és volt év, hogy hétfőnként 7-6ig dolgozott... a készen létisség szerintem szintén nem rossz van nap, hogy azt fizetik ki, hogy otthon vagy a családdal, csak nálad van mindig a telefon... és mondjuk nem ihatsz aznap alkoholt...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6197 Dátum: 12 szep 28, 07:06:30 » |
|
Addig is vár a munka...  Kitartááás owo/ És olyan csodás lehetne ez a nap. Mármint hogy ha nem lenne amúgy tanítási szünet, és a betegség miatt lehetnék itthon. Vagy pedig nem lennék beteg és a tanítási szünet miatt lehetnék itthon. :I ehw. not fair.. *neki így sosem jön össze* mondhatni jó gyerek vagyok, hogy szünetekre meg hosszúhétvégékre betegszem le :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #6198 Dátum: 12 szep 28, 08:31:12 » |
|
Sziasztok. Megint infóról mert gyakorlatilag csak azunk van  Nagyon péntek van a tanár mondja mi meg 10 perccel vagyunk átlagban lemaradva... a legszivatósabb órát nem péntekre kellett volna tenni de m1. Mindenesetre jó a hangulat.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6199 Dátum: 12 szep 28, 12:11:56 » |
|
Nekem ma nincs órám, csak este egy zh-m :S Én bírtam mikor péntekre ilyen magyar-matekokat tettek, kinek van ereje pénteken még gondolkodni?  Nekem nem volt  Infó nálunk nem volt rossz csak utolsó évben nem ért semmit(emiatt nem mentem végül emeltre.  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #6200 Dátum: 12 szep 28, 12:51:53 » |
|
Van rosszabb is ... Pénteken ganaj másnaposan 2 ábrázoló geometria
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6201 Dátum: 12 szep 28, 13:27:20 » |
|
Hm elhiszem hogy rosszabb  Én sem tudom hogy éltem volna túr jó pár év péntekjeit így 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #6202 Dátum: 12 szep 28, 13:50:00 » |
|
Akoránkelést is meg lehet szokni, anyu is több mint 20 éve dolgozik 7-3ig... + anno még szolgálatokat is kellett válalnia és volt év, hogy hétfőnként 7-6ig dolgozott... a készen létisség szerintem szintén nem rossz van nap, hogy azt fizetik ki, hogy otthon vagy a családdal, csak nálad van mindig a telefon... és mondjuk nem ihatsz aznap alkoholt...
Nem önmagával a koránkeléssel van "bajom" hanem, az ilyen hajnal 5óra előtti és rendszeres (minden héten és talán a vasárnap szabad) koránkeléssel. (iskolás koromban elvoltam vele, de ott fél7kor keltem nem hajnal 4kor) Szal ha mondjuk van akár 1 kétműszak (1 hét d.e. 1 hét d.u.) akkor már ok, mert d.u.ba kipihenem magam. de az a bajom vele h még 1x se sikerült 10 előtt ágyba kerülnöm 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #6203 Dátum: 12 szep 28, 13:58:44 » |
|
Hű, de jó. Vagy száz oldalt maradtam le, annyi ideig fel sem néztem ide. Látom Mugen sama feltámadt azóta. Üdv újra köztünk babóm. Nye. Amúgy... Lew, csodás íze lehetett annak amit ittál. xdxdxd
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6204 Dátum: 12 szep 28, 14:08:25 » |
|
Nekem nem a koránkeléssel van bajom hanem azzal hogy óra ébreszt és nem magamtól kelek. (és akár délben is kelthetne óra akkor is bajom lenne  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6205 Dátum: 12 szep 28, 15:14:58 » |
|
Ma van a Kutatók éjszekája, megy valaki?  És ha igen, melyik helyszínre?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #6206 Dátum: 12 szep 28, 15:22:28 » |
|
Zizi Üdv.
Sabaku Nekem ma az alvás éjszakája lesz ...a helyszín az ágyam lesz....
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6207 Dátum: 12 szep 28, 15:35:34 » |
|
Hmmm suliba láttam anno egy kiírást ezzel a szöveggel: Láthatatlan kiállítás. ....ezt látnom kell  Ez most így random eszembe jutott Sabaku mondatáról. Hm. Zizi: emlékszem és nekem eddig az 80 körüli volt. Mármint a legnagyobb 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #6208 Dátum: 12 szep 28, 15:42:43 » |
|
A Láthatatlan kiállítás jó.  Évekkel ezelőtt voltunk a régi osztályommal, nagyon bejött és érdekes volt, most is szívesen elmennék ha még van. Persze lehet, hogy mi fiúk csak azért mert soha nem derült ki, hogy letapiztuk a lányokat, mivel nem tudták ki nyúl hozzájuk. A lényeg, hogy élveztük. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #6209 Dátum: 12 szep 28, 15:56:32 » |
|
Pénteken ganaj másnaposan 2 ábrázoló geometria
Áh, a régi szép idők. ^-^ ___________ Tegnap voltam lovas kiállításon és lób_zi lévén megint csináltam egy csomó képet. Már nincs hely a gépemen, annyit összefényképezgetek állandóan. Egyszerre volt megtartva a halász/vadász kiállítással, úgyhogy azt is megnéztük. A barátnőmmel leragadtunk a késeknél. Az eladó srác meg látta, hogy a két liba nagyon nézeget egy bicskát, úgyhogy odajött és elkezdte, hogy pont az az egyik, amiből a legtöbbet szokták eladni, úgyhogy jó szemünk van. A végén ide is adta, hogy jobban megnézhessük.  Amúgy ma mondta anyu, hogy a kerti sündisznóink rájöttek, hogy az udvarban állandóan van macskakaja, úgyhogy tegnap este is bent volt egy és tömte a fejét. A kutya körbeugatta, de nem merte bántani. Biztos már egyszer az egyik megszúrta. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|