Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6165 Dátum: 12 szep 27, 16:46:08 » |
|
Én csupán azért nem értem és nem ismerem, mert úgy döntöttem, boldogabb leszek, ha ezen nem változtatok. És láss csodát, Aes öt másodperc után a valláshoz nyúlt, én meg itt vagyok békésen, nyugodtan, gangnamtalanul. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #6166 Dátum: 12 szep 27, 16:46:41 » |
|
Én sajna ismertem csak a kifejezést nem étettem...  szerk.: Mégis értem... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 27, 16:47:25 írta Lina Lisana »
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6167 Dátum: 12 szep 27, 16:59:00 » |
|
Nemááár tisztára oda vagyok ezért a számért!  olyan szar hogy már jó:DD és áááh folyton ezt hallgatom  szerintem poén:D mondjuk mindegy, belémköthettek, nem érdekel mert ez vagyok én, nem fogok megváltozni csak mert valaki leszarozza. mert amúgy szar  . Csak olyan...baromira és már lehetetlenség nem hallgatni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6168 Dátum: 12 szep 27, 17:01:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6169 Dátum: 12 szep 27, 17:16:15 » |
|
Leszarom konkrétan, hogy ki van ezzel még így. Sosem nyugtaott meg, hogy más így van vele meg más úgy. Engem az érdekel, hogy amit látok teccik-e, röhögtet-e megríkat és és igen képes vagyok nyíltan is sírni, mert ez az én váleményem, és teli szájjal röhögök, ha meg az. Szóval...na érted.. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6170 Dátum: 12 szep 27, 17:29:46 » |
|
Ez azért erősen minősíti az emberiséget... a Hirado.hu szerkesztőjét meg az, hogy egy hivatalos, állami fenntartású oldalon megjelenik a szövegben a nyomorék "lájk" szó, aminek legfeljebb a szlengben van helye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #6171 Dátum: 12 szep 27, 17:41:21 » |
|
Bent volt a tévében anyámék szomszédja! Belement a házukba a traktor. Akit érdekel, hogy hol laktam, az nézze vissza a TV2 híradót! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 27, 17:50:17 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #6172 Dátum: 12 szep 27, 17:48:11 » |
|
Nekünk a sulink volt benne a múlt heti Fókuszban. :'D Valami emberke jött be és magyarázott valamit. xD
Húú, ne szóljatok semmit, amíg az osztályotokból a fiúk nem Gangnam Style-oznak minden egyes szünetben a folyosón...
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6173 Dátum: 12 szep 27, 17:56:00 » |
|
Aes: Csak trollkodásból 'lájlolják' be az emberek, az tui  Én is azért tettem planaten a pozitví karakterek listájába Danzout, mert szerencsétlenre olyan szinten mindent rákentek már, hogy csak röhögni tudtam rajta. Fogadjunk, hogy Orochimaru szüleivel is ő csinált valamit.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #6174 Dátum: 12 szep 27, 18:00:41 » |
|
Szilvike, csak én nem értem a kapcsolatot Danzou és azon videó között? Szerk: Már leesett, de akkor sem túl témába illő. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 27, 18:04:31 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #6175 Dátum: 12 szep 27, 18:45:27 » |
|
OMG... Miért nem kíméltetek? Nem olyan rossz a szám de akkor is... A zene nem olyan rossz de a videó......  Ja am örülök, hogy újra itt vagy Flexee.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6176 Dátum: 12 szep 27, 18:50:58 » |
|
Lehet te vagy az egyetlen:D Mert nem sokaknak jön be a gangnam  wuhaha~ szenvedjetek csak:D Bent volt a tévében anyámék szomszédja! Belement a házukba a traktor. Akit érdekel, hogy hol laktam, az nézze vissza a TV2 híradót!  Most erre mit tudjak reagálni? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #6177 Dátum: 12 szep 27, 18:58:14 » |
|
Mint a versike  Elütött egy román traktor. De szar ez így reggel hatkor XDXD ám nekem bejön a gangnamXD kellőképpen evetemült 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #6178 Dátum: 12 szep 27, 19:14:07 » |
|
Hali
Hát ez a ....style Hmm ...csak ennyit tudok tenni azért aki megnézte(pl:aes,Lina stb...): Nel nome del Padre e del Figlio e dello Spirito Santo.Amen.
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6179 Dátum: 12 szep 27, 19:48:51 » |